Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
[quote name='Andoniooo' timestamp='1384427579' post='84022']
Лева ще ходи където и да е през лятото.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13

0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
[quote name='Andoniooo' timestamp='1384427579' post='84022']
Лева ще ходи където и да е през лятото.
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
Давид Луиз не мислите ли че би паснал перфектно в отбора? Като защитник е доста стабилен и постоянен, а и има нюх към гола, включва се сполучливо в атаките, също така умее да изпълнява доста добре статични положения и по конкретно преки свободни удари. Моу не разчита на него и е казал че иска да бъде продаден.. В съботния мач на Челси даже не беше в групата на отбора.. Незнам за вас, но на мен лично този играч доста ми харесва и бих се радвал да го видя в Байерн!
2

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеGötze19, на 26 November 2013 - 01:43, каза:

Давид Луиз не мислите ли че би паснал перфектно в отбора? Като защитник е доста стабилен и постоянен, а и има нюх към гола, включва се сполучливо в атаките, също така умее да изпълнява доста добре статични положения и по конкретно преки свободни удари. Моу не разчита на него и е казал че иска да бъде продаден.. В съботния мач на Челси даже не беше в групата на отбора.. Незнам за вас, но на мен лично този играч доста ми харесва и бих се радвал да го видя в Байерн!

Нека се види ситуацията около Бадщубер преди да се копуват нови защитници, лично аз този прехвален бразилец не го искам.
1

Потребителят е неактивен   tig 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 08-January 12

Преглед на мнениеGötze19, на 26 November 2013 - 01:43, каза:

трябва му малко дисциплина и може да стане
0

Потребителят е неактивен   tig 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 08-January 12
:thumbsup: [quote name='Georgi' timestamp='1384560776' post='84111']

0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Виждам, че в трансфермаркт процентите на Роде са се вдигнали до 50%.....
2

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост

Преглед на мнениеars_moriendi, на 28 November 2013 - 11:02, каза:

Виждам, че в трансфермаркт процентите на Роде са се вдигнали до 50%.....

Не ми е много ясно чий ще до дърви Роде при нас, ако приемем, че го взимаме за централен халф. Та то човек като Кирхов играе там по 5 минути на 5 мача, огромен талант като Хойберг все още от дъжд на вятър влиза в групата, а с Мартинес, Швайни, Тиаго, Кроос, че и Лам там, не виждам какъв е смисълът. Ако човек като Швайнщайгер вземе два поредни требъла и реши след 30-така да иска ново предизвикателство и големи пари в чужбина - да, иначе няма много логика в подобен трансфер. А и което е по-важното, Роде (уж) беше договорен по времето на Хайнкес, аз поне досега не съм чел нищо за това дали този (евентуален) трансфер е бил консултиран в последствие (или преди това) с Гуардиола и какво мисли той по въпроса.
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
Аз пък току що прочетох в една от страниците на Байерн, че Марко Ройс през идното лято ще е следващия играч на Дортмунд, който ще премине в посока Мюнхен, незнам колко е вярно това, но ако се случи ще им дойде в повечко на Дортмунд, а пък за нас би било чудесно играч като Ройс да се присъедини към Байерн!
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеGötze19, на 28 November 2013 - 17:17, каза:

Аз пък току що прочетох в една от страниците на Байерн, че Марко Ройс през идното лято ще е следващия играч на Дортмунд, който ще премине в посока Мюнхен, незнам колко е вярно това, но ако се случи ще им дойде в повечко на Дортмунд, а пък за нас би било чудесно играч като Ройс да се присъедини към Байерн!

Стига бре :tooth:
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12

Преглед на мнениеGötze19, на 28 November 2013 - 17:17, каза:

По-добре да вземем един добър централен защитник...тези офанзивни крила няма ли да ни станат като за 3 отбора вече? Ако можехме да вземем Тиаго Силва от ПСЖ (знам, че е почти невъзможно).
1

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Тиаго е дърт вече, а да дадем 40-50 милиона за 31 годишен футболист си е мазохизъм. Отзад си имаме Боатенг и Данте, Мартинез също може да играе като център, Буйтен може да влиза при крайни случаи, не виждам защо трябва да се закупува централен защитник. Отбора като цяло е добре окомплектован и поне за сега не ни трябват нови попълнения поне според мен. :wmflasche:
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
Така е доста такива играчи имаме, но просто попаднах на тая статия и реших да я споделя с вас.. А иначе че ни трябва защитник съм напълно съгласен, даже също като теб бях писал че Тиаго Силва че е точния играч за нас
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Защитник задължително ще се купи през лятото! Буйтен се пенсионира,Кирхоф не се знае дали ще продължи в Байерн,а Бадщубер не се знае кога ще се завърне в игра...пък и идва Световно! Може да изчакаме някой да направи фурор и да го грабнем /както стана с Манджукич/ или още Април-Май да сме купили някой.Друг въпрос е,че Данте ще стане на 32 и най-вероятно ще се търси някой сравнително млад /24-25/ с достатъчно опит за да играе в Байерн и да бъде титуляр.Другия въпрос с трансферите е дали Манджата ще си тръгне или ще остане да се конкурира с Лева,примерно. Може до тогава Гьотце да се превърне в титулярния нападател /ала Меси/....гола от онзи ден беше невероятен!
0

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема