Според мен е време вече да започнем да търсим заместник на великия Филип Лам. Ще ни трябват няколко години да създадем такъв играч, така че си мисля, че това е задача номер едно.
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 06 January 2014 - 00:10
Всичко с времето си. То не само на Лам трябва да търсим заместник, но и на Робен, Рибери и Швайни. Това са може би 4-та ни най-важни футболисти и би било хубаво постепенно с времето да бъдат заменени, но си мисля, че е още рано за тази стъпка.
Публикувано: 06 January 2014 - 01:06
Специално на Лаам незнам за какво трябва да търсим заместник, като ние имаме такъв и той се казва Рафиня!
Публикувано: 13 February 2014 - 20:40
C3C0_vg, на 06 January 2014 - 00:10, каза:
Всичко с времето си. То не само на Лам трябва да търсим заместник, но и на Робен, Рибери и Швайни. Това са може би 4-та ни най-важни футболисти и би било хубаво постепенно с времето да бъдат заменени, но си мисля, че е още рано за тази стъпка.
Рафиня този сезон е железен, Хави Мартинез ще навлезе във форма в скоро време след тези контузии, Щакири,Гьотце,Тиаго,Алаба са още много млади имат време да се развият още няколко години докато Рибери и Робен са все още в добра форма , споко бъдещето е светло :)
Мнението беше редактирано от Georgi: 13 February 2014 - 20:43
Публикувано: 13 February 2014 - 21:04
Светло е,освен ако на Пеп не му писне след 2 години и реши,че БЛ му е прекалено лесна и не отиде някъде другаде...след т'ва ще му мислим. :confused:
Публикувано: 13 February 2014 - 22:37
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 13 February 2014 - 23:06
stavrev, на 13 February 2014 - 21:04, каза:
Светло е,освен ако на Пеп не му писне след 2 години и реши,че БЛ му е прекалено лесна и не отиде някъде другаде...след т'ва ще му мислим. :confused:
Да, аз честно след Гуардиола не знам кой трябва да дойде! Ще ми се испанецът да остане повечко време-едно 5 години поне и да има някой немец до себе си, който ще поеме кормилото след него.
Публикувано: 13 February 2014 - 23:12
Честно казано като гледам Барса колко са зле на моменти след напускане на Пеп и как разиграват топката половин час без никаква идея как да стигнат до чисто голово положение започвам да се притеснявам да не станем и ние на този хал.
Публикувано: 14 February 2014 - 01:44
След Гуардиола човекък е Матиас Замер. :bow: Никога няма да забравя когато стана за първи път треньор, шампион на Германия и два финала за купата на Уефа и тази на Германия, за съжаление и двата загубени.
Мнението беше редактирано от Georgi: 14 February 2014 - 01:55
Публикувано: 14 February 2014 - 04:11
Страхотна комбина са двамата...единия седи навъсено на пейката,после другия скочи и първия почне да го прегръща и успокоява :laughing: Не знам на тренировките как издържат играчите
Публикувано: 14 February 2014 - 10:47
Един от най-големите проблеми на човечеството е, че не живее в настоящето! Вместо да се радвате, вие се чудите кой ще замени Пеп през 2016 година. Ливърпулци си живеят в миналото, арсеналци в бъдещето. Настоящето е наше, другото ще го мислим, когато му дойде времето. Няма тренъори по света ли? Клоп, Рангник, Симеоне, Мартинез, Замер (ако иска), защо не и Тен Хааг? На Пеп работата му е да обнови това велико поколение, да положи основите на нов Байерн, около Алаба, Кроос, Тиаго, Мюлер и Гъотце...
Публикувано: 14 February 2014 - 17:51
След Пеп идва Гуардиола,така че спокойно...изобщо няма да се учудя ако подпише нов договор,защото всичко ,от което се нуждае го има в Байерн.
Публикувано: 21 March 2014 - 16:17
Публикувано: 13 April 2014 - 13:23
Класен централен защитник е наложителен. Няма много опции обаче, Хумелс няма да дойде, Давид Луиш Мауриньо няма да го пусне. Варан е утопия. За други честно казано не се сещам.
Публикувано: 13 April 2014 - 15:25
Хави Мартинес е класния централен защитник, който ще дойде (той дойде вече), просто не го е осъзнал на 100%. ;)С Боатенг двамата трябва да направят убийствена централна двойка, Данте според мен е твърде рисков за първи избор.