Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Джеко кара медицински прегледи в Манчестър, как да не е финализиран трансфера или очакваме да не ги изкара?!!! Това е финалната права на един договор - разговор клуб-клуб, разговор клуб-играч, медицински прегледи и подписи... Джеко вече е футболист на Сити, халал да им е, а ние нека продължаваме да дремем....
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеars_moriendi, на 06 January 2011 - 17:25, каза:

Джеко кара медицински прегледи в Манчестър, как да не е финализиран трансфера или очакваме да не ги изкара?!!! Това е финалната права на един договор - разговор клуб-клуб, разговор клуб-играч, медицински прегледи и подписи... Джеко вече е футболист на Сити, халал да им е, а ние нека продължаваме да дремем....

A мога ли да попитам за какво ние е тоя Джеко при наличието на Гомес и Клозе?
0

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
Гомез и Клозе ?? Ха-ха...
0

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан
Е не виждам кое е чак толкова смешно, Клозе вярно вече е за отписване, но Гомез е точно на другия полюс, дано се задържи така.За мен няма особен смисъл в привличането на футболист като Джеко.
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеDerBomber13, на 06 January 2011 - 20:41, каза:

Гомез и Клозе ?? Ха-ха...

0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Кажете ми какво става,ако Гомез се контузи за 2 месеца?Ядем големия.Клозе не бил във форма от векове.Мюлер не може да играе като нападател.Кроос ли ще пускаме?
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Хайде да си ги говорим нещата с истинските им имена - колко от 9-ките в Бундеслигата са наистина световна класа т.е. такива футболисти, които биха отишли във всеки отбор с реални амбиции за титулярно място? Отговорът е........Един! Това е, наш Марио се разигра, но това не означава, че няма по-добри от него, а за доброто на отбора е в Байерн да идват най-добрите! Никога не съм крил, че обожавам Рибери като футболист, харесвам много Робен, но дали ще се намръщя на Меси? Просто Джеко е с класа над всички на тази позиция в Германия и беше задължително Байерн да има най-доброто в Бундеслигата т.е. имаме най-добрия тренъор, най-добрия бек, най-добрия вътрешен халф и най-добрите крила!
Трябва да бъде като преди години - Балак беше номер 1 в Бундеслигата и на момента хоп в Байерн. Елбер беше най-добрия нападател и хоп в Байерн. Йозил беше идеален да играе между Рибери и Робен, обаче хоп за смешни пари в Реал. Джеко беше перфектния за Байерн, ама вече е в Сити. Ясно е, че ни трябва вратар и името му го знаем всички, да видим...
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеars_moriendi, на 07 January 2011 - 10:33, каза:

Хайде да си ги говорим нещата с истинските им имена - колко от 9-ките в Бундеслигата са наистина световна класа т.е. такива футболисти, които биха отишли във всеки отбор с реални амбиции за титулярно място? Отговорът е........Един! Това е, наш Марио се разигра, но това не означава, че няма по-добри от него, а за доброто на отбора е в Байерн да идват най-добрите! Никога не съм крил, че обожавам Рибери като футболист, харесвам много Робен, но дали ще се намръщя на Меси? Просто Джеко е с класа над всички на тази позиция в Германия и беше задължително Байерн да има най-доброто в Бундеслигата т.е. имаме най-добрия тренъор, най-добрия бек, най-добрия вътрешен халф и най-добрите крила!
Трябва да бъде като преди години - Балак беше номер 1 в Бундеслигата и на момента хоп в Байерн. Елбер беше най-добрия нападател и хоп в Байерн. Йозил беше идеален да играе между Рибери и Робен, обаче хоп за смешни пари в Реал. Джеко беше перфектния за Байерн, ама вече е в Сити. Ясно е, че ни трябва вратар и името му го знаем всички, да видим...

... и хоп в Манаф Ю.
0

Потребителят е неактивен   francky 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 05-January 11
  • живущ вВелико Търново
  • любим играч:Франк Рибери
Мислят повече за парите си отколкото за играта на отбора (победите)... пазят си ги за черни дни... да вземем поне 1 централен защитник, и да се надяваме, че Крафт ще докаже на какво е способен :banned:
0

Потребителят е неактивен   BayernFen 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вUK
  • любим играч:Оливър Кан

1

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан
Първите двама не ми се вписват много, да не прекаляваш и ти с Диема-та :)
0

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Първите двама ще редят конусите на останалите на тренировка, или пък самите те ще застават. Аз съм скромен - ако има шанс да идва Ел Ниньо и дори да се представи трагично ще ми се сбъдне много голямо желание да го видя в наша фанелка.
0

Потребителят е неактивен   BayernFen 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вUK
  • любим играч:Оливър Кан

Преглед на мнениеVladimirFCBM, на 08 January 2011 - 22:25, каза:

Първите двама не ми се вписват много, да не прекаляваш и ти с Диема-та :)

Не, изобщо дори не сядам пред Тв-то.
Но и двамата са добри състезатели и който го отрече.. пфа ;)

0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеStu4ko, на 09 January 2011 - 00:31, каза:

Първите двама ще редят конусите на останалите на тренировка, или пък самите те ще застават. Аз съм скромен - ако има шанс да идва Ел Ниньо и дори да се представи трагично ще ми се сбъдне много голямо желание да го видя в наша фанелка.

Торес:“The German one is also a good league. To me Bayern Munich is a very attractive club, even if moving there would be in the future.”

Това е от интервю взето през 2009 година.Ако обаче ще има нещо,то според мен ще е лятото.
0

Потребителят е неактивен   машината 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Рой Макай
Съмнявам се да е имал предвид евентуален трансфер в Байерн.По-скоро показва респект към немското първенство,което бележи прогрес,нещо,на което и Роналдо обърна внимание преди време.
0

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема