Честит рожден ден! Никакви контузии и да вземе ШЛ още тоя сезон! Дано и нашите му направят подарък, като бият Щутгарт днес.
(8.) Хави Мартинес
Публикувано: 03 September 2012 - 13:01
Хайнкес си знае работата, той най добре може да прецени.
Публикувано: 03 September 2012 - 13:17
Така е, ситуацията е сложна за Хайнкес и то не само за вътрешните полузащитници, подсилихме се качествено навсякъде, може би само в защитата има забележки, но и там имаме избор и няма как да играят всички едновременно. Сега е още началото на сезона и няма недоволни, но трябва да се приложи ротационен принцип както в отделните полувремена, така и в различните срещи за да се запази мотивацията във всички играчи, да са във форма и готови да помогнат във всеки един момент, а като знаем как и кога прави смени нашия треньор, няма да е лесно. Надявам се да намери правилното решение.
Публикувано: 03 September 2012 - 15:14
Хубавото е, че групата в Шл не е особено трудна и ще има възможност за ротация. Първият мач е с Валенсия, излизаме с всичко най-добро и бием, нататака въртене на състава! Особено с/у Бате не виждам смисъл хора като Рибери да играят....
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 03 September 2012 - 15:30
Mартинес си е класа + това струва 40 мил. Няма как да не се появи в едно 70% от срещите. Мисля си, че Швайни ще почива повече.
Публикувано: 03 September 2012 - 18:28
Къде ще слагаш Швайни на пейката не се излагай ма' френд ;)
Не е играл пълнпценно от сума време и вчера беше НАВСЯКЪДЕ - в защита спира атаките ; на левия фланг да помага на Рибери , на десния да помага на Мюлер - просто навсякъде ;)
Само головете ли гледаме в един мач ? :)
Не е играл пълнпценно от сума време и вчера беше НАВСЯКЪДЕ - в защита спира атаките ; на левия фланг да помага на Рибери , на десния да помага на Мюлер - просто навсякъде ;)
Публикувано: 03 September 2012 - 19:04
Публикувано: 03 September 2012 - 23:08
Боби, на 03 September 2012 - 18:28, каза:
Къде ще слагаш Швайни на пейката не се излагай ма' френд ;)
Това за "беше навсякъде" не го видях, но може би не съм гледал внимателно. В момента за мен Швайни е най-много за пейката от четиримата, а и въобще не съм убеден, че с него на терена сме по-добри отколкото с някой от другите трима. Кроос и Швайни са идентични играчи. Швайни е малко по-добър за момента, но Кроос е с по-висока перспектива за бъдещето. Максимум един от двамата трябва да е титуляр.
Според мен е супер важно Мартинез да бъде налаган като водеща фигура веднага.
Публикувано: 03 September 2012 - 23:12
На този етап Швайнщайгер е на пейката ако дедо не измисли нещо ,за да са в игра Мартинез,Густаво,Кроос и Швайнщайгер.
Публикувано: 03 September 2012 - 23:42
Густаво и Швайни посредата...Мартинез зад тях.Кроос/Шакири зад нападателя.Рибери вляво...Мюлер вдясно.Робен резерва.Данте/Боатенг и Бадщубер се борят за ЦЗ.Манджукич отпред...Гомез да топли пейката до Дедо...така ги виждам аз нещата.
Публикувано: 04 September 2012 - 09:19
[quote name='Gunther von Sudkurve' timestamp='1346702894' post='58076']
Това за "беше навсякъде" не го видях, но може би не съм гледал внимателно. В момента за мен Швайни е най-много за пейката от четиримата, а и въобще не съм убеден, че с него на терена сме по-добри отколкото с някой от другите трима. Кроос и Швайни са идентични играчи. Швайни е малко по-добър за момента, но Кроос е с по-висока перспектива за бъдещето. Максимум един от двамата трябва да е титуляр.
Публикувано: 04 September 2012 - 17:05
Швайни играл слабо и бил за пейката ... ?!?!?!
Всички ли бяхте пияни в неделя между 18:30 - 20:15 ?
Всички ли бяхте пияни в неделя между 18:30 - 20:15 ?
Публикувано: 04 September 2012 - 17:10
Много силен мач на Швайнщайгер, напомни за най-добрите си игри...
Публикувано: 04 September 2012 - 18:50
Така ви се струва,защото нивото му беше паднало твърде надолу,а сега започна да си оправя играта,но е далеч от най-добрата си форма.
Мнението беше редактирано от Росен: 04 September 2012 - 18:51