Ами за нещастие да. Винаги ми е била любимка след Горилас, ама... Според мен няма да даде толкова голямо отражение на кариерата и. Гледах и интервюто, каза че е взимало това лекарство и преди, но от тази година то било забранено, сега дали е вярно, не знам. Ще видим и какво наказание ще и лепнат, но едва ли ще е нещо колосално, цялата ситуация изглежда малко по-различна от някои други, когато ги залавят с допинг.
Тенис
Публикувано: 08 March 2016 - 16:10
По различна е с това, че тя си призна преди да изгори, което пак и прави чест. Но с това, че не знаела и никой от щаба й за милиони не е разбрал.......ай не на мен тия. Кога ручааа жабетата знаеха, сега не знаели :surprise:
Публикувано: 08 March 2016 - 17:42
Никой няма да тръгне да си признава, ако не се съмнява, че ще го хванат. Освен това не виждам защо признанието трябва да намаля присъдата. Взимал си допинг, аут от спорта и толкова...няма аз не знаех, аз не разбрах. Да си разбрал.
Публикувано: 08 March 2016 - 17:52
Маша си е продължила с добавките с магнезии,въпреки забраната влизаща от 1 Януари тази година...голяма работа.
Публикувано: 08 March 2016 - 18:26
Не е голяма работа, ама ако е забранено, значи е забранено.
Публикувано: 08 March 2016 - 21:40
Не съм очаквал Маша да излезе с такова признание. Мен пък винаги ме е съмнявал Надал че зоби, с тая физика нетипична за тенисист.. отделно някакси големите му успехи съвпаднаха с доминацията на
Публикувано: 09 March 2016 - 11:32
Публикувано: 09 March 2016 - 21:56
По едно и също време се появиха Надал и Контадор, който рязко почна да доминира колоезденето, после го хванаха, сега след като изтърпя наказанието не мачка по същия начин. Надал е много голям тенисист, но също беше съмнително как играе 6 часа като нов. Всички зобят, въпросът е какво и доколко в позволено. В атлетиката примерно до ден днешен не мога да си обясня, как хванаха всички големи конкуренти на Болт (Гей, Пауъл, Гатлин), но не и самия него, който ги откъсваше 10 м в пика си.
Публикувано: 10 March 2016 - 04:59
Публикувано: 10 March 2016 - 11:38
Stu4ko, на 09 March 2016 - 21:56, каза:
По едно и също време се появиха Надал и Контадор, който рязко почна да доминира колоезденето, после го хванаха, сега след като изтърпя наказанието не мачка по същия начин. Надал е много голям тенисист, но също беше съмнително как играе 6 часа като нов. Всички зобят, въпросът е какво и доколко в позволено. В атлетиката примерно до ден днешен не мога да си обясня, как хванаха всички големи конкуренти на Болт (Гей, Пауъл, Гатлин), но не и самия него, който ги откъсваше 10 м в пика си.
Болт ядял някакви африкански картофи, които му давали тоя пауър :spiteful:
Ставраки, не лъжи гадино :) Видях те на една бензиностанция, станал си дваж колкото мен висок и триж по-як, не ми се прай на скромен, имам ти фейсбука :laughing: :laughing: :laughing:
Какво ме тагваш за Маша. Аз я харесвам за гниетене, но тая подкрепа за апчетата ми идва малко в повече, тя пари за рахат си има, нема кво да я мислиме. Пък и е видяла какво може българския хой :marto: :whistle:
Публикувано: 10 March 2016 - 14:25
Хахаха нямаше как да пропусна,тъкмо го беше качила. Видяхме българския хой...дай му да опрашва и не го закачай за турнири.
Публикувано: 10 March 2016 - 20:02
Аз за опрашване я чакам, тенис не играя :thumbsup:
Публикувано: 10 March 2016 - 20:09
А, бе не ми е ясно как ще я оправяте! Неудобно е някак си. С антифони + тапи за уши ми се струва бая тегава работата.
Публикувано: 10 March 2016 - 20:11
stavrev, на 10 March 2016 - 14:25, каза:
Хахаха нямаше как да пропусна,тъкмо го беше качила. Видяхме българския хой...дай му да опрашва и не го закачай за турнири.
Опрашва, ами!!! Не си губи времето! Даже си мисля, че бай Кольо няма да му е последна, след някоя друга година 13 години разлика...Ех, Гришка, Гришкаа...Що заряза кака си Мара... :punish: :laughing: :laughing: :laughing: