Така както са тръгнали нещата в нашата А група до няколко години Лудогорец ще си цъка с втория отбор на Лудогорец :tooth:
Други футболни първенства
Публикувано: 22 December 2015 - 17:07
По скоро синята измет ще си цъка с втория отбор - това е и целта, ако ще и 5 отбора да останат, но говедата да са шампиони, нищо друго няма значение
Публикувано: 22 December 2015 - 17:16
Публикувано: 22 December 2015 - 17:25
Публикувано: 22 December 2015 - 18:48
Как изобщо имате нерви да гледате А група ?! :laughing:
Публикувано: 22 December 2015 - 20:37
Публикувано: 22 December 2015 - 21:18
Аз, както казах, А група не гледам, камоли да следя окръжните :laughing:...Допреди някоя друга година подкрепях (не бях фен, а подкрепях!(въпреки, че съм от семейство на буфери)) Локо Плд, но поради жалкото състояние на българския футбол,постепенно интересът отшумя и сега си нямам никаква идея къде какво става.
Публикувано: 22 December 2015 - 23:05
''феновете'' на Локо Пловдив всички с право ги наричат цигани и турци , как може да наричаш България курва и Ботев педераст?
Гордея се ,че никога не съм ''подкрепял'' български отбор.
Публикувано: 22 December 2015 - 23:16
Не разбрах и мен ли ме намесваш в общия кюп?
Публикувано: 22 December 2015 - 23:34
Публикувано: 22 December 2015 - 23:36
А ако все още се интересувах от Локото :D :laughing: :spiteful:
Публикувано: 22 December 2015 - 23:40
[quote name='Super_Super_Bayern' timestamp='1450808284' post='108879']
Аз, както казах, А група не гледам, камоли да следя окръжните :laughing:...Допреди някоя друга година подкрепях (не бях фен, а подкрепях!(въпреки, че съм от семейство на буфери)) Локо Плд, но поради жалкото състояние на българския футбол,постепенно интересът отшумя и сега си нямам никаква идея къде какво става.
Публикувано: 23 December 2015 - 01:24
Публикувано: 23 December 2015 - 09:07
Georgi, на 22 December 2015 - 23:05, каза:
''феновете'' на Локо Пловдив всички с право ги наричат цигани и турци , как може да наричаш България курва и Ботев педераст?
А как може да си кръстиш отбора "Ботев" или "Левски" или какъвто е и да е там национален герой. Естествено че ще те псуват.
ПС.Като малък тренирах в "Тракия" и много си ми харесваше името.
Публикувано: 23 December 2015 - 16:12
Eми може. Преди 101г. хората са били със съвсем различна ценностна система и идеали: "Тогава предложих името "Левски", защото се възхищавах от нашия Апостол на свободата, виждах в него образец на героизъм, на безпределна любов към народа и на готовност за саможертва. Моето предложение бе прието единодушно и възторжено от всички основатели на дружеството!" Надали са предполагали какво ще се случи след 30г. и какъв уродлив клуб, с безродни "привърженици", ще си измисли анти човешката комунистическа партия.
Но е най-добре подобни теми да не се засягат във форума на Байерн ;)
Но е най-добре подобни теми да не се засягат във форума на Байерн ;)