Santa Cruz, на 22 June 2017 - 20:12, каза:
Не мисля, че е това, тъй като последното му подновяване на договора (и съответно увеличение на заплатата) беше на 13-ти декември, тоест преди едва половин година. Струва ми се абсурдно някой да иска още повече пари след само половин година.
Че той откакто направи име в Дортмунд само пари са му в главата :
3,5 млн евро под формата на бонуси , за да си изпълни последната година от договора .
11 млн "на ръка" при подписването с Байерн + една от най-високите заплати в клуба . Което не му попречи след година и половина да започне да разиграва драматизации , за да му увеличат заплатата . Тогава пак беше недоволен от нещо и пак се въртеше плочата "Реал" .
Ако като споменах Реал ... вървят едни слухове , че Левандовски е Байерн , просто защото Перес не е искал да покрие неустойката му по предварителния договор с Байерн и да си разваля отношенията с Ули и Румениге .
Пък и в кръга на шегата - Левандовски има още едно гърло за хранене вече , пък и памперсите са скъпи ;)
Götze19, на 22 June 2017 - 20:46, каза:
+ 1 от мен за Росен ! Напълно съм съгласен с мнението ти, с тези смешни трансфери по скоро се връщаме назад към 2006 - 2007 година отколкото да вървим напред и да даваме индикации, че искаме да спечелим Ушатата, жалко за което но това са фактите в момента
Че Хайнкес какви трансфери направи ... Единствено Нойер вече беше направил име и репутация . Боатенг тъкмо се беше провалил в Ман Сити , Мартинес беше играч с талант , но не и звезда ( точно както Толисо в момента ) , а Манджукич , Данте , Рафиня и Шакири бяха взети за удължаване на резервната скамейка ( както Гнабри и Руди ) .
nevah, на 23 June 2017 - 08:23, каза:
Да, но на този етап това не зависи от него.. и от това, какво иска. Има договор с Байерн докато стане на 32, така че тия мисли може да си ги избие от полската кратуна. Съмнявам се играч от неговия калибър да хване да играе ганкиното- нарочно, за разлика от някои бразилци в отбора. Или поне се надявам на това..
Като цяло, обаче, и аз мисля, че това са 90% журналистически измишльотини в стил "спортал", точно поради факта, че около Байерн никога няма подобни циркове(вижте на Рейналдо панаирите, на Диего Коста и т.н.) и точно това прави една подобна статия- хит.
Като цяло, обаче, и аз мисля, че това са 90% журналистически измишльотини в стил "спортал", точно поради факта, че около Байерн никога няма подобни циркове(вижте на Рейналдо панаирите, на Диего Коста и т.н.) и точно това прави една подобна статия- хит.
Че той 2 месеца есента си играеше ганкиното в Бундеслигата - от края на септември до декември , докато не се споразумяха за новия договор .
П.П - Все пак да припомня , че и без Левандовски Байерн има два финала в ШЛ с почти същите играчи . И че Гомес и Манджукич , макар поотделно да са далеч от класата на поляка , заедно свършиха повече работа .
Мнението беше редактирано от Conan: 23 June 2017 - 09:47