Байерн България: (9.) Роберт Левандовски - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(9.) Роберт Левандовски

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 22 June 2017 - 20:12, каза:

Не мисля, че е това, тъй като последното му подновяване на договора (и съответно увеличение на заплатата) беше на 13-ти декември, тоест преди едва половин година. Струва ми се абсурдно някой да иска още повече пари след само половин година.

Че той откакто направи име в Дортмунд само пари са му в главата :
3,5 млн евро под формата на бонуси , за да си изпълни последната година от договора .
11 млн "на ръка" при подписването с Байерн + една от най-високите заплати в клуба . Което не му попречи след година и половина да започне да разиграва драматизации , за да му увеличат заплатата . Тогава пак беше недоволен от нещо и пак се въртеше плочата "Реал" .
Ако като споменах Реал ... вървят едни слухове , че Левандовски е Байерн , просто защото Перес не е искал да покрие неустойката му по предварителния договор с Байерн и да си разваля отношенията с Ули и Румениге .
Пък и в кръга на шегата - Левандовски има още едно гърло за хранене вече , пък и памперсите са скъпи ;)

Преглед на мнениеGötze19, на 22 June 2017 - 20:46, каза:

+ 1 от мен за Росен ! Напълно съм съгласен с мнението ти, с тези смешни трансфери по скоро се връщаме назад към 2006 - 2007 година отколкото да вървим напред и да даваме индикации, че искаме да спечелим Ушатата, жалко за което но това са фактите в момента

Че Хайнкес какви трансфери направи ... Единствено Нойер вече беше направил име и репутация . Боатенг тъкмо се беше провалил в Ман Сити , Мартинес беше играч с талант , но не и звезда ( точно както Толисо в момента ) , а Манджукич , Данте , Рафиня и Шакири бяха взети за удължаване на резервната скамейка ( както Гнабри и Руди ) .

Преглед на мнениеnevah, на 23 June 2017 - 08:23, каза:

Да, но на този етап това не зависи от него.. и от това, какво иска. Има договор с Байерн докато стане на 32, така че тия мисли може да си ги избие от полската кратуна. Съмнявам се играч от неговия калибър да хване да играе ганкиното- нарочно, за разлика от някои бразилци в отбора. Или поне се надявам на това..
Като цяло, обаче, и аз мисля, че това са 90% журналистически измишльотини в стил "спортал", точно поради факта, че около Байерн никога няма подобни циркове(вижте на Рейналдо панаирите, на Диего Коста и т.н.) и точно това прави една подобна статия- хит.

Че той 2 месеца есента си играеше ганкиното в Бундеслигата - от края на септември до декември , докато не се споразумяха за новия договор .

П.П - Все пак да припомня , че и без Левандовски Байерн има два финала в ШЛ с почти същите играчи . И че Гомес и Манджукич , макар поотделно да са далеч от класата на поляка , заедно свършиха повече работа .

Мнението беше редактирано от Conan: 23 June 2017 - 09:47

0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
https://www.youtube....h?v=dznIFTSY-jE

Класа!
3

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
https://www.transfer...iew/news/287630

Доста интересно мнение на Левандовски. Общо взето критикува трансферната политика на Байерн и останалите германски клубове, прекалено пасивни и скромни, когато суми като 40 млн. са норма вече. Най-интересно за мен пък е, че не смята пътуванията в Азия за добър ход, като отборите в Бундеслигата са в недостатък заради езика. И това е много правилно, всички, които хвалят маркетинга на Висшата лига забравят, че английският език е най-говоримият в света благодарение на САЩ. Испанското се рекламира добре в цяла Южна Америка, а Реал-Барса изобщо в света като дуел. В това отношение наистина германските отбори няма какво да направят, нямат и традициите на Серия А с толкова отбори с фенска маса като Юве, Милан, Интер.
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
http://www.gol.bg/ba...ato-levandovski

Машина !!!
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Машина е, но сравненията с Герд Мюлер ми идват малко пресилени.
1

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
Лошото е, че много често взех да чета неща от рода на това, че от догодина ще е играч на Реал Мадрид и т.н.. което ме тревожи
0

Потребителят е неактивен   IVO_FCBM 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-June 11
  • живущ вСтара Загора
Левандовски е феноменален нападател. Според мен по-добър централен нападател в момента от него няма, но изказванията му напоследък не ми харесват. Трябва да се вземат мерки и да се върне доброто настроение в съблекалнята.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Прав му път на Левандовски,като не иска да играе да го продават за една стабилна сума и да бяга при белите мърши.
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Ако продадем Левандовски на Реал на нас ни трябва да вземим нападател от неговия калибар от световна класа предвид цените на пазара за нападатели и Байерн както не иска да дава 100 мил, за играч кого ще вземим.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Има време да си преосмисли ценностите до 1 юли. Ако не го стори, наистина вече, прав му път. Ще му вземем 120 млн. и ще купим някой за 15, защото "нямаме нито пари, нито място" и "боли ме корема когато всички играчи на Байерн са здрави" :rofl: :rofl: :rofl:
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Да, ще продадат Лева за 100-120 млн. и ще вземат Бас Дост за 15 млн. щото видиш ли вкара 30+ гола миналата година. :spiteful:
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Тимо Вернер.
1

Потребителят е неактивен   IVO_FCBM 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-June 11
  • живущ вСтара Загора
Ако вземат решение да продават Левандовски, то тогава задължително трябва да вземат Тимо Вернер. Иначе няма да им го простя!
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
According to Sky, Lewandowski has instructed his agent to arrange a transfer to a spanish top-team next summer. This may be his last season with us.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Щом Дембеле е 130 млн., то Левандовски е минимум 180-200 млн. Според трансфермаркт, цената на Вернер е 25 млн., но най-вероятно Лайпциг ще го пуснат за поне 60-70 млн. Но пак ще ни останат пари и за едно крило. Аз харесвам Емил Форсберг, а и двамата с Вернер са доста добър тандем, но пак ще започнат обвиненията за умишлено отслабване на конкуренцията. Затова Дракслер или Брандт, като на този етап Дракслер ми се вижда по-добрия вариант, а и мястото му в ПСЖ изглежда доста несигурно. Някъде бях чул за интерес към Караско, но Дракслер би се вписал по-добре в политиката на Байерн. Левандовски е най-добрия нападател в момента, но не е незаменим. Нито е Меси, нито е Роналдо. Ако продължи да трови атмосферата в съблекалнята, най-добре ще е да се разделим.
0

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема