Байерн България: (9.) Роберт Левандовски - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(9.) Роберт Левандовски

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
До 2021г. има мн време. Тогава му изтича договорът. Според мен няма да го продадем, но все пак ако се стигне до такава ситуация, абсурд да му намерим достоен заместник. Има 3-4 подобни играчи като него и те ще си останат в отборите. Не трябва да допускаме грешката с Кроос(който имаше дори само 1 год от договора си), а да действаме като Пуул с Коутиньо.
1

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Мне, ако не дадем 15 млн, ще дадем 40 за някакъв неизвестник на 18, със съмнителни качества, от първенство като ПОРТУГАЛСКОТО. Може и запишем някакви клаузи за златна обувка, топка и не знам си още какво...
Защото ако бяхме дали 90 млн за Гризман преди цялата тази лудост с трансфери за по 160 и 222 млн, сега Лева нямаше да мрънка, щеше да си играе когато му се дава шанс, пък и да беше заминал, щеше да има достоен играч на неговото място. Искате Тимо Вернер, но в момента сигурно струва колкото Гризман преди 2 сезона.

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 16 September 2017 - 13:55

0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Нали осъзнавате, че ако продадем Левандовски за 150 млн. и купим Вернер за 60-70, отборът ще е значително отслабен? Вердер е много добър нападател, но Левандовски е ТОП играч, абсолютна световна класа. Единствено съм съгласен, ако от парите на Лева се вземат ГРИЗМАН и Вернер, въобще някой друг топ футболист, ако приемем, че хора като Азар, Дибала, Агуеро няма как да дойдат. Но това естествено няма да стане, въпреки че предвид френската връзка в Байерн и статута на клуба, аз лично бих скочил и дал всичко да взема Гризман, може да е 100 млн., но ще е истински удар. Едно време и 25 млн за Рибери се виждаха много, и 40 млн. за Мартинес, но тези трансфери се оказаха страхотни. Време е Байерн да преодолее консерватизма си и да направи следващата стъпка, за да е конкурентен. Даже не знам дали е по-добре да ни развинтят Мбапе и Неймар след 10 дена, за да прогледне ръководството, че не става само с местни момчета и тънки трансфери. Все пак не искам любимият ми отбор да дава 200 млн. или 180 млн за младеж с 1 добър сезон, но 100 млн. за играч като Гризман, предвид реалностите на пазара, е страхотна сделка. Няма как да очакваме пазарът да се съобразява с Байерн, по-скоро ще е обратното.
2

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Дано не го продадем, разбира се. Но не е незаменим, според мен. Към Гризман имаше интерес от Юнайтед, ако не се лъжа? Това няма ли да му вдигне цената прекалено много?

Както и да е, това е тема за Левандовски. Супер ще е да продължи да играе за Байерн, но ако няма желание, по-добре да го договорим за една добра сума, докато не е навършил 30, и така.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 16 September 2017 - 14:56

0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Примадони тип ,аз съм най-великия във Байерн, не трябва да се търпят!
ПП....но съм твърдо ЗА ,че трябва да се вадят доста повече пари за трансфери,няма да стане само с крехки суми за по 20-30 млн....естествено,ако има възможност,ако ли не,ще се примирим за ЕКТ,че ще сме втори цигулки!
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
С 4 години оставащ договор, ако се стигне дори до обсъждане на трансфер единственият начин е да се счупи рекорда на Неймар, Байерн не са будали. :D

Четох днес, че Лева иска да остане в Байерн и, че вече не му правят впечатление слуховете за него. :bayerndrum: :wmflasche:
4

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Имаме вече още един блондин в състава :laugh:

http://p5.focus.de/img/fotos/origs7847924/028638459-w630-h631-o-q75-p5/lewandowskiblond.jpg
1

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
[attachment=469:Screenshot-2018-3-19 European Golden Boot.png]

Според вас има ли шанс Лева?
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Ако играе във всеки мач според мен да, но както виждаме Юп постоянно върти състава, а и след като вече имаме Сандро Вагнер, доста често го остава да почива, така че ще е малко трудно в този случай
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Шанс има, но е много малък - единствено ако Салах изпадне в някаква дупка или се контузи. Просто води с много. Останалите са с по 1-2 гола напред и са на практика на равно с него.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Нали имаше интерес наскоро от Байерн към Салах , партенка ли беше?
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Салах можеше да се вземе предното лято, сега вече не може да го пипнеш или поне не за по малко от 150 милиона
3

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Салах още като беше в Базел срещу Лудогорец му личеше че ще стане ебати играча, даже бях писал още тогава че го искам в Байерн и ще играе в гранд до 2-3 години, ама не ми се търси. Топ на топа е, ще заспи при нас. За жалост Ливърпул му искат 200милиона, което автоматично го прави тема табу за евентуален трансфер.
1

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Як е!
Ама е ебати номада.
5 отбора за 5 години.
И те едни отбори...

ЕДИТ: И само на мен ли ми се набива в очите колко често взехме да пишем "тоя можехме да го вземем тогава" , "ония можехме оногава"...Само и само да не развалим рахата на Рибери и Робен http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/crybaby.gif

Мнението беше редактирано от Боби: 22 March 2018 - 01:56

1

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Можехме да вземем Ройс 2012, това е трансферът, за който съжалявам най-много до ден днешен. :blush:
0

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема