До 2021г. има мн време. Тогава му изтича договорът. Според мен няма да го продадем, но все пак ако се стигне до такава ситуация, абсурд да му намерим достоен заместник. Има 3-4 подобни играчи като него и те ще си останат в отборите. Не трябва да допускаме грешката с Кроос(който имаше дори само 1 год от договора си), а да действаме като Пуул с Коутиньо.
(9.) Роберт Левандовски
Публикувано: 16 September 2017 - 13:45
Мне, ако не дадем 15 млн, ще дадем 40 за някакъв неизвестник на 18, със съмнителни качества, от първенство като ПОРТУГАЛСКОТО. Може и запишем някакви клаузи за златна обувка, топка и не знам си още какво...
Защото ако бяхме дали 90 млн за Гризман преди цялата тази лудост с трансфери за по 160 и 222 млн, сега Лева нямаше да мрънка, щеше да си играе когато му се дава шанс, пък и да беше заминал, щеше да има достоен играч на неговото място. Искате Тимо Вернер, но в момента сигурно струва колкото Гризман преди 2 сезона.
Защото ако бяхме дали 90 млн за Гризман преди цялата тази лудост с трансфери за по 160 и 222 млн, сега Лева нямаше да мрънка, щеше да си играе когато му се дава шанс, пък и да беше заминал, щеше да има достоен играч на неговото място. Искате Тимо Вернер, но в момента сигурно струва колкото Гризман преди 2 сезона.
Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 16 September 2017 - 13:55
Публикувано: 16 September 2017 - 14:03
Нали осъзнавате, че ако продадем Левандовски за 150 млн. и купим Вернер за 60-70, отборът ще е значително отслабен? Вердер е много добър нападател, но Левандовски е ТОП играч, абсолютна световна класа. Единствено съм съгласен, ако от парите на Лева се вземат ГРИЗМАН и Вернер, въобще някой друг топ футболист, ако приемем, че хора като Азар, Дибала, Агуеро няма как да дойдат. Но това естествено няма да стане, въпреки че предвид френската връзка в Байерн и статута на клуба, аз лично бих скочил и дал всичко да взема Гризман, може да е 100 млн., но ще е истински удар. Едно време и 25 млн за Рибери се виждаха много, и 40 млн. за Мартинес, но тези трансфери се оказаха страхотни. Време е Байерн да преодолее консерватизма си и да направи следващата стъпка, за да е конкурентен. Даже не знам дали е по-добре да ни развинтят Мбапе и Неймар след 10 дена, за да прогледне ръководството, че не става само с местни момчета и тънки трансфери. Все пак не искам любимият ми отбор да дава 200 млн. или 180 млн за младеж с 1 добър сезон, но 100 млн. за играч като Гризман, предвид реалностите на пазара, е страхотна сделка. Няма как да очакваме пазарът да се съобразява с Байерн, по-скоро ще е обратното.
Публикувано: 16 September 2017 - 14:48
Дано не го продадем, разбира се. Но не е незаменим, според мен. Към Гризман имаше интерес от Юнайтед, ако не се лъжа? Това няма ли да му вдигне цената прекалено много?
Както и да е, това е тема за Левандовски. Супер ще е да продължи да играе за Байерн, но ако няма желание, по-добре да го договорим за една добра сума, докато не е навършил 30, и така.
Както и да е, това е тема за Левандовски. Супер ще е да продължи да играе за Байерн, но ако няма желание, по-добре да го договорим за една добра сума, докато не е навършил 30, и така.
Мнението беше редактирано от Лозанов: 16 September 2017 - 14:56
Публикувано: 16 September 2017 - 15:17
Примадони тип ,аз съм най-великия във Байерн, не трябва да се търпят!
ПП....но съм твърдо ЗА ,че трябва да се вадят доста повече пари за трансфери,няма да стане само с крехки суми за по 20-30 млн....естествено,ако има възможност,ако ли не,ще се примирим за ЕКТ,че ще сме втори цигулки!
ПП....но съм твърдо ЗА ,че трябва да се вадят доста повече пари за трансфери,няма да стане само с крехки суми за по 20-30 млн....естествено,ако има възможност,ако ли не,ще се примирим за ЕКТ,че ще сме втори цигулки!
Публикувано: 20 September 2017 - 16:27
С 4 години оставащ договор, ако се стигне дори до обсъждане на трансфер единственият начин е да се счупи рекорда на Неймар, Байерн не са будали. :D
Четох днес, че Лева иска да остане в Байерн и, че вече не му правят впечатление слуховете за него. :bayerndrum: :wmflasche:
Четох днес, че Лева иска да остане в Байерн и, че вече не му правят впечатление слуховете за него. :bayerndrum: :wmflasche:
Публикувано: 18 November 2017 - 10:10
Имаме вече още един блондин в състава :laugh:
http://p5.focus.de/img/fotos/origs7847924/028638459-w630-h631-o-q75-p5/lewandowskiblond.jpg
http://p5.focus.de/img/fotos/origs7847924/028638459-w630-h631-o-q75-p5/lewandowskiblond.jpg
Публикувано: 19 March 2018 - 21:16
[attachment=469:Screenshot-2018-3-19 European Golden Boot.png]
Според вас има ли шанс Лева?
Според вас има ли шанс Лева?
Публикувано: 19 March 2018 - 21:27
Ако играе във всеки мач според мен да, но както виждаме Юп постоянно върти състава, а и след като вече имаме Сандро Вагнер, доста често го остава да почива, така че ще е малко трудно в този случай
Публикувано: 19 March 2018 - 22:11
Шанс има, но е много малък - единствено ако Салах изпадне в някаква дупка или се контузи. Просто води с много. Останалите са с по 1-2 гола напред и са на практика на равно с него.
Публикувано: 21 March 2018 - 21:22
Нали имаше интерес наскоро от Байерн към Салах , партенка ли беше?
Публикувано: 21 March 2018 - 21:30
Салах можеше да се вземе предното лято, сега вече не може да го пипнеш или поне не за по малко от 150 милиона
Публикувано: 22 March 2018 - 01:27
Салах още като беше в Базел срещу Лудогорец му личеше че ще стане ебати играча, даже бях писал още тогава че го искам в Байерн и ще играе в гранд до 2-3 години, ама не ми се търси. Топ на топа е, ще заспи при нас. За жалост Ливърпул му искат 200милиона, което автоматично го прави тема табу за евентуален трансфер.
Публикувано: 22 March 2018 - 01:51
Як е!
Ама е ебати номада.
5 отбора за 5 години.
И те едни отбори...
ЕДИТ: И само на мен ли ми се набива в очите колко често взехме да пишем "тоя можехме да го вземем тогава" , "ония можехме оногава"...Само и само да не развалим рахата на Рибери и Робен http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/crybaby.gif
Ама е ебати номада.
5 отбора за 5 години.
И те едни отбори...
ЕДИТ: И само на мен ли ми се набива в очите колко често взехме да пишем "тоя можехме да го вземем тогава" , "ония можехме оногава"...Само и само да не развалим рахата на Рибери и Робен http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/crybaby.gif
Мнението беше редактирано от Боби: 22 March 2018 - 01:56
Публикувано: 22 March 2018 - 11:17
Можехме да вземем Ройс 2012, това е трансферът, за който съжалявам най-много до ден днешен. :blush: