Байерн България: (9.) Роберт Левандовски - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(9.) Роберт Левандовски

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-April 14

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 20 July 2020 - 15:53, каза:

Не мисля, че е редно да търсим под вола теле в този случай. Просто лош късмет, че Левата случи на такава побъркана година. Честно казано, трябва да сме щастливи, че не отмениха и доиграването на Шампионската лига, както сториха с Европейското първенство, Копа Америка и Олимпийските игри в Токио. Аз лично съм изненадан, че това не се случи, но ако цената на требъла е "ЗТ" на Левандовски, то аз нямам против. През 2013та и 2014та беше истинския грабеж, когато Рибери и Нойер бяха ощетени за сметка на португалския галеник на ФИФА и УЕФА. Нашите да се нахъсват и да газят през август, това е.

Защо говориш с такова убеждение, че требъла ни принадлежи и трябва да жертваме едно за друго? В този формат доиграването на ШЛ е категорично в наш ущърб и облагодетелства тези, които си рестартираха първенствата последни. И не мисля, че желание за еднакви критерии е търсене на теле под вол. :) Значи ШЛ и всички първенства могат да се изиграят въпреки коронавируса, но доказано подкупната награда Балон Д'Ор не може да бъде присъдена заради същият този коронавирус? Нямаше да има търсене на теле под вол, ако обичайните заподозрени си бяха на високото ниво от последните години, но в случая стават малко прекалено много съвпадения.
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Това вече е смешно. Жалко и смешно. Левандовски е краля на Европа, води при голмайсторите за Обувката, а зализания и аутиста са под стандартите и хоп...

Мнението беше редактирано от Боби: 20 July 2020 - 22:19

0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Може да съм пристрастен и да ми се иска Левата да вземе ЗТ, но ми е трудно да си изкривя душата и да кажа, че е най-добрия футболист в света, с оглед показаното досега през сезона. Прав си, че требъла не ни принадлежи, докато сами не го спечелим. Казах това с мисълта, че Ушатата ми е по-важна от Златната топка на Левандовски, и не виждам причина да се настройвам негативно преди европейските ни мачове. Ако някой държи да си хаби нервите още отсега, ок. Аз съм пас и чакам август!

Още нещо. Не свикнахме ли вече с несправедливото отношение към Байерн в последните години? Това "недолюбване" към нас няма да се промени, каквото и да направим. Причините не ги знам и не ме вълнуват. Единственото решение е да побеждавам, за да натриваме муцуни, носове и други телесни части.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 20 July 2020 - 17:24

0

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
Прав си, да - не е най-добрият вратар, не е най-добрият бек, не е най-добрият централен защитник. Така или иначе от години насам виждаме как критериите за тая картонена награда се менят всеки сезон, само и само да може да се присъди криво, ляво на някой измежду Меси и Роналдо. Това с Модрич беше просто демонстрация на сила от страна на Перез, когато Пеналдо явно беше решил, че е по-голям от Реал и той е бил ключа за успехите им повече отколкото някои задкулисни фактори. ;)

Това, което казваш с недолюбването към нас също е факт и е още едно "съвпадение", което ме кара да се съмнявам в официално обявената позиция относно отменянето на тазгодишната награда.

Явно не съм се изразил ясно - не се настройвам негативно. Как ли пък някви дърти, корумпирани измекяри в костюми ще ми накривят хвърчилото - просто отбелязвах, че дадената причина за отменянето на наградата е повече от смехотворна дори при най-повърхностен прочит. А по принцип на конспирации гледам с насмешка. ;)
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Цялата ситуация има и два плюса.

1. Бензема няма да спечели ЗТ, каквото беше желанието на Перез.
2. Роналдо ще си остане с 5 броя и пак ще е втори.
:D

Не, Левата беше един от основните фаворити, и тъпо се получи, но какво да се прави... А един познат, фен на Юнайтед, каза, че в случая най-ощетения е Хари Магуайър...Сега... Живи и здрави!

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 20 July 2020 - 18:06

0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
^^^ Кой бил ощетен??? :laughing:

А за феновете на Локо Пловдив сигурно е ощетен Митко Илиев. Айде малко по-сериозно...
1

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Лозанов, такива познати, не са ти от полза :laughing:
2

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Хари кой?Кратун английски,снощи не знаеше къде се намира...
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Вие пак че го знаете изобщо. КЗМЮ не са на картата за мен от няколко години, тънат в някаква посредственост, а този, съдейки по името, сигурно е поредната местна звезда, преминала от Милуол за 50 милиона.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ралф, Юнайтед го взеха за 80млн паунда. :D

За да не съм съвсем офтопик, стискам палци на Леви да спечели Златната обувка. Заслужава я!

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 20 July 2020 - 22:49

1

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Това с отмененото връчване на ЗТ е пълен цирк! ЦИРК! Пълни идиоти! И накрая ако зализания гей изпревари Лева за Златната обувка направо ще повърна...
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Някой знае ли как е класирането до момента за Златната обувка?
Левандовски има 34 гола ,което умножено по 2 за коефициента на трудност на Бундеслигата му носи 68 точки.
Зализаният педал и Имобиле имат по 30 гола,остават още 4 кръга до края в Италия,няма начин единият да не вкара 4 гола,по-скоро това ще е геят.

Мнението беше редактирано от Росен: 21 July 2020 - 12:43

0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеРосен, на 21 July 2020 - 12:34, каза:

Левандовски има 34 гола ,което умножено по 2 за коефициента на трудност на Бундеслигата му носи 68 точки.
Зализаният педал и Имобиле имат по 30 гола,остават още 4 кръга до края в Италия,няма начин единият да не вкара 4 гола,по-скоро това ще е геят.

https://www.transfer...k/goldenerschuh
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
https://www.change.o...combo_share_abi

Петиция за присъждане на награда "Златна топка".
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив

Преглед на мнениеРосен, на 21 July 2020 - 12:34, каза:

12 дузпи е вкарала Криска!Дванадесет!!!
0

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема