La Bestia Negra, на 20 July 2020 - 15:53, каза:
Не мисля, че е редно да търсим под вола теле в този случай. Просто лош късмет, че Левата случи на такава побъркана година. Честно казано, трябва да сме щастливи, че не отмениха и доиграването на Шампионската лига, както сториха с Европейското първенство, Копа Америка и Олимпийските игри в Токио. Аз лично съм изненадан, че това не се случи, но ако цената на требъла е "ЗТ" на Левандовски, то аз нямам против. През 2013та и 2014та беше истинския грабеж, когато Рибери и Нойер бяха ощетени за сметка на португалския галеник на ФИФА и УЕФА. Нашите да се нахъсват и да газят през август, това е.
Защо говориш с такова убеждение, че требъла ни принадлежи и трябва да жертваме едно за друго? В този формат доиграването на ШЛ е категорично в наш ущърб и облагодетелства тези, които си рестартираха първенствата последни. И не мисля, че желание за еднакви критерии е търсене на теле под вол. :) Значи ШЛ и всички първенства могат да се изиграят въпреки коронавируса, но доказано подкупната награда Балон Д'Ор не може да бъде присъдена заради същият този коронавирус? Нямаше да има търсене на теле под вол, ако обичайните заподозрени си бяха на високото ниво от последните години, но в случая стават малко прекалено много съвпадения.