Байерн България: (9.) Роберт Левандовски - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(9.) Роберт Левандовски

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеGötze19, на 09 June 2017 - 17:25, каза:

Нормално, цял сезон се раздаваше на макс, а накрая загуби по най - нелепия начин с гол от дузпа в 90-тата минута, всеки би чувствал разочарование и горчивина след това, но всичко минава, тоя сезон дано е по - успешен

Не е като някой да се е лакомил или нарочно да не му е подавал. Такива изказвания са неуместни и само създават напрежение. Дори и някой да е сгрешил пас към него, и Лева няма 100% успеваемост.
Дано не е толкова тънкообиден, че не го виждам със Санчез и предполагаемата му 20 млн заплата :laughing:

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 09 June 2017 - 17:32

1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Да не беше изпускал толкова много чисти положения през сезона.Няма на кого да се сърди,ако изобщо е казал нещо подобно.
0

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
Четох, че Super Express били полския вестник Шок и думите му най-вероятно били силно изопачени. Да видим как ще се развие историята.
0

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
http://www.gol.bg/ba...gstvo-ot-bayern

Това незнам колко е вярно, но ако е така аз напълно заставам зад Левандовски и няма да се сърдя ако си тръгне, защото е прав, особено за последните мачове лакомиите в отбора ( всички знаем кои са ) играха само и единствено за себе си и грам не му помогнаха да стане голмайстор на Бундеслигата.. вкарваха си голчета и се радваха все едно са спечелили ШЛ.. И все пак ще е жалко ако го изпуснем, защото той ни е от типа играчи, които в момента са незаменими, а не е като тия гранати дето ни атакува Ули в последните дни
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
И как са му виновни на Лева? Робен с гола си в 90 минута срещу РБ или Алаба преди това? Да беше изпуснал 2 гола по-малко за целия сезон и да го беше спечелил този приз. Ще ги изкара, че има заговор дрещу него още малко. Несериозни сръдливи приказки. Да се стяга. Ако това е причина да ни напусне, не го разбирайте като причина, а като оправдание.
1

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Е , трябва да сте му свикнали вече ... преди няма и година пак имаше неистов рев от него и другия му агент . Че и съвсем демонстративно разходи фланелката в няколко мача . Докато не му вдигнаха заплатата . Сега отбора му и треньора са му виновни , че е лидер в Бундеслигата по изпуснати положения . Може да е уникален нападател , но много държи всички да разберат , че интелектуално все е още е на нивото на бедно врейче от Варшавското гето . Като е толкова нещастен - прав му път . И без това въобще не му пука за Байерн . Но съм на 99% сигурен , че цялото хленчене пак е за пари .
1

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Супер Байерн ако си прочел статията и поста ми ще разбереш, че тук става на въпрос за последния мач с Фрайбург, а не мача с РБ, спомнете си за головете ни тогава и пак говорете
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Не може цял сезон наред със сума ти голове да се скъсваш да пропускаш и после да се хващаш като удавник за сламка за последния кръг. Не е коректно изказването на Левандовски. Ако наистина си пече трансфер, много жалко за него. Доста подмолно заговорничи и това страшно ме дразни.
Плюс това останалите ни играчи нямат полза да го саботират. Нямаме друг претендент за приза, а и едва ли са фенове на Обамето. Така се е случило, не знам къде е проблема.

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 21 June 2017 - 09:42

0

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Вие май едно не разбрахте, че е супер малоумно да четете Гъол.бг. Тия жълтини излезнаха преди седмици, лайняното сайтче, което от край време само сипе на Байерн ги копират сега. Лева, че му е станало кофти, сигуро е така, на кой от тук няма да му стане кофти, че е загубил приза за голмайстор, обаче да сипе на съотборниците си??.... Лева не е Манджукич, от километър си личи, че поляка първо мисли, пък после прави каквото и да е било.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеAndoniooo, на 21 June 2017 - 09:58, каза:

Вие май едно не разбрахте, че е супер малоумно да четете Гъол.бг. Тия жълтини излезнаха преди седмици, лайняното сайтче, което от край време само сипе на Байерн ги копират сега. Лева, че му е станало кофти, сигуро е така, на кой от тук няма да му стане кофти, че е загубил приза за голмайстор, обаче да сипе на съотборниците си??.... Лева не е Манджукич, от километър си личи, че поляка първо мисли, пък после прави каквото и да е било.

Ако беше Гьол , въобще нямаше да го коментираме ... Както почти не се обърна внимание на изказването му пред пред полския вестник . Обаче интервюто на агента му е дадено за Кикер . За другото съм съгласен ... не са инцидентно изпуснати думи , а част от предварително замислена стратегия . Сега очаквам да завалят новини за интерес от страна на Реал , двата манчестерски отбора и Челси , които агента му ще определи за интересни ;)
0

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13
Тая фуста Левандовски май пак е решила да прави интрижки... Или да се стяга и да се държи по-мъжки, или прав му път извън Байерн.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Левандовски, ако имаше и най-малки колебания дали иска да напусне Байерн, нямаше да преподпише в началото на тази година до 2021-ра. Никъде не видях сериозен и достоверен източник, който да ми докаже, че този слух не е нищо по-различно от пълна измислица.

http://www.skysports...a-champions-say

Мнението беше редактирано от Лозанов: 21 June 2017 - 17:58

0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Манджукич вкарва във втори финал в ШЛ в кариерата си, макар и загубен. Този се цупи ,че не станал голмайстор в Бундеслигата въпреки ,че Байерн спечели салатиерата.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Това според мен са напълно преиначени думи, написани така, че да има сензация. Не е ли официално интервю с него не вярвам на нищо, дори и на тъпотиите на агента му.
4

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеTOKATA, на 22 June 2017 - 09:22, каза:

Това според мен са напълно преиначени думи, написани така, че да има сензация. Не е ли официално интервю с него не вярвам на нищо, дори и на тъпотиите на агента му.

От това по-официално няма - http://www.espnfc.us...t-on-top-scorer
0

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема