Байерн България: (9.) Роберт Левандовски - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(9.) Роберт Левандовски

Потребителят е неактивен   Andonis Nikopolidis 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 08-April 15
То е написано, обаче не четеш. Както и моментари има. Не е мой проблем, че си с розовите очила.
Какво беше? Берналео :laughing: Миналата година беше Нацупео. :marto:
Аз ти давам факти и мнения в тези клипове. Ти редиш само философски измислици.

Мнението беше редактирано от Andonis Nikopolidis: 30 November 2021 - 21:29

2

Потребителят е неактивен   MsN 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 29-August 21
Въпросите ги задавайте към гласувалите (не само тази година). Това са 200 треньори и 200 капитани на национални отбори+още не знам си колко журналисти. Сигурно всички са фенове на Меси или Роналдо и ония им превеждат милиони в банковите сметки, че всяка година да гласуват за тях. Ама то не е като да платиш на 2-3ма, които да кажем са от ръководството на вестника...това са стотици хора (може и да са четирицифрен брой със журналистите), но вие така извъртате нещата все едно 1 човек е решил кой да спечели Златната топка.

Не е измислица това кой гласува, измислици са твоите глупости.

Мнението беше редактирано от MsN: 30 November 2021 - 21:41

-2

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12

Преглед на мнениеMsN, на 30 November 2021 - 21:05, каза:

И тука удари греда...Бразилия е едва на 3то място по спечелени Копа Америка, като преди 2019г. преди това я печели 2007г... Да не говорим в миналото че има период от 40 години, в който не печели Копа Америка, ама как да знаеш това като не следиш историята на този турнир и пишеш наизуст колкото да не заспиш. Толкова по въпроса. :)

Първо почваш с някакви си твои поредни догадки кои турнири следя, после не четеш правилно. Бразилия може да не печели Копа Америка, но е единият от двата най-силни южноамерикански отбора (което за пореден път доказва колко на сериозно се взима този турнир). Според теб Бразилия третият по силна отбор в Южна Америка ли са?

И да, следя го този турнир повече от европейското, понеже ми е в удобна часова зона за гледане на мачовете ;)
3

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Факт е, че в началото на годината му се подиграваше, а сега се чудиш как да му омаловажиш успехите. Факт е, че те е яд, но не заради Левандовски. :)

Ето още факти:

Меси - 2018 г, 77 гола+асистенции, Златна обувка, три купи, четвъртфинал в ШЛ, осминафинал на СП, 9 гола в ШЛ - 5то място за Златната топка.

Разбирачев: Да му се смеем, гном, трол, пешеходец, пенсионер.

Левандовски - 2021г, 70+ гола+асистенции, Златна обувка, три купи, четвъртфинал в ШЛ, групова фаза на ЕП, 11 гола в ШЛ - 2ро място за Златната топка, на 33 точки разлика от победителя.

Разбирачев: Тц-тц, мафията го прецака, ограбиха го.

Когато Меси имаше най-добрите статистики 2016-18, беше проблем, че нямал международни трофеи. Когато има международен трофей, проблем е, че нямал най-добрата статистика.

Каква статистика? Головата. Ако головете са единствения критерии, то къде сме тръгнали да бутаме Рибери за ЗТ? През 2013 Рибери с 20 гола, Роналдо с 69.

2020 - играч на сезона с Бундеслигата - Левандовски
МВП на финал за германската купа - Левандовски
Играч на сезона на УЕФА - Левандовски

2021 - играч на сезона с Бундеслигата - Холан
МВП на финала за германската купа - Холан
Играч на сезона на УЕФА - Жоржиньо
Играч на Еврото - Донарума

Меси - 26 пъти "Играч на Мача"
Левандовски - 12 пъти "Играч на Мача".

Тезата за медийния любимец Меси издиша, защото драскачите из спортните сайтове и групи помпаха рейтинга на Левандовски. Няма да задълбавам в тази тема, но май Меси стана твърде голям и неудобен за някои кръгове.

Мнението беше редактирано от Lozanov: 30 November 2021 - 22:29

-3

• Новак
  • Пип
Напротив, видя че си в грешка и сега се изметна, чудейки се как да поправиш грешката си, без да се усети. Ти написа - "В Южна Америка има само 2 отбора, които винаги са на ниво последните 30 години", което не е вярно. Ако става дума за Световни първенства, там Бразилия е константна, докато Аржентина отпадаше един път в групите и няколко пъти на 1/8финал, докато отбори като Уругвай, Колумбия стигаха по-напред - Уругвай и до полуфинал 2010г.! Ако път става въпрос за Копа Америка, там Бразилия доста често се излагаше през годините, а Аржентина и Уругвай са с най-много трофеи при това с преднина пред Бразилия. Даже и Чили спечели 2 поредни. Така че не са само 2 отборите в Южна Америка с успехи.

П.С. Регистрацията ми е в края на август, какво начало на годината те гони...

Мнението беше редактирано от MsN: 30 November 2021 - 21:59

-2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеMsN, на 30 November 2021 - 21:55, каза:

Напротив, видя че си в грешка и сега се изметна, чудейки се как да поправиш грешката си, без да се усети. Ти написа - "В Южна Америка има само 2 отбора, които винаги са на ниво последните 30 години", което не е вярно. Ако става дума за Световни първенства, там Бразилия е константна, докато Аржентина отпадаше един път в групите и няколко пъти на 1/8финал, докато отбори като Уругвай, Колумбия стигаха по-напред - Уругвай и до полуфинал 2010г.! Ако път става въпрос за Копа Америка, там Бразилия доста често се излагаше през годините, а Аржентина и Уругвай са с най-много трофеи при това с преднина пред Бразилия. Така че не са само 2 отборите в Южна Америка с успехи.

П.С. Регистрацията ми е в края на август, какво начало на годината те гони...

Каква регистрация, какво начало на тази година те гони теб? Май съвсем се оплете нещо...

Естествно, че имам предвид в световен мащаб. Писах в Южна Америка, а не на Копа Америка. Кога за последно Уругвай е бил фаворит за световен шампион? Бразилия се излагат, защото не им е толкова важен този турнир.
1

• Потребител
  • ПипПип
Абе вие двамата Уефалонци що не ходите в друг форум?
А да извинявам се, ПСЖ и Сити нямат форум , а като гледам в българският форум на Уефалона няма такива розови очила
Такова натякване за определен играч и треньор не съм виждал.

Мнението беше редактирано от Andonis Nikopolidis: 30 November 2021 - 22:10

0

Потребителят е неактивен   AnaGom 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 22-February 13
"Zeige der ganzen Welt, dass du besser bist als Messi."
If you know what I mean...
0

• Потребител
  • ПипПип
Половината футболен свят се чуди на каква основа му ПОДАРИХА тенекето.
0

• Потребител
  • ПипПип
Ето ви. Отивайте там да натяквате, ама да не получите бан http://forum.fcbarce...40
Хайде и аз почвам така. Салах, Мане, Жота, Клоп
Тук вече не е форум на Байерн , а на прищевки

Мнението беше редактирано от Andonis Nikopolidis: 30 November 2021 - 22:16

1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ами поразгледах им форума. Няма беснеещи милиционери. Изкушавам се. Ама пък там ще ме обвинят, че съм фен на байряма и ще ме върнат обратно тука. Никой не ме иска. Може една седмица тук, една там, и по една във форумите на ПСЖ и Сити. Компромисен вариант.
-2

• Новак
  • Пип
Ами ти пак въртиш една и съща лъжа. Кой му е "подарил" наградата ? Гласуват стотици хора - футболисти, треньори и журналисти, не собственика на Франс Футбол или 2-3ма от ръководството, които много обичат Меси или Роналдо. И това е всяка година. Така че питайте тях защо и за кого са гласували,защото те решават победителя със своя вот, а не Сорос, Ротшилд, Путин,Тръмп или английската кралица решили да подарят наградата на едикой си. Явно е сложно за някои от вас да го разберат.
-3

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеLozanov, на 30 November 2021 - 22:43, каза:

Ами поразгледах им форума. Няма беснеещи милиционери. Изкушавам се. Ама пък там ще ме обвинят, че съм фен на байряма и ще ме върнат обратно тука. Никой не ме иска. Може една седмица тук, една там, и по една във форумите на ПСЖ и Сити. Компромисен вариант.

Интересно изписване на името на Байерн...
1

• Потребител
  • ПипПип
Ще каже, че така наричат феновете на Барса Байерн, а всъщност са на КЗМЮ
Вижда се кой какъв фен е, другият се писал МСН-Меси, Суарес, Неймар
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеAndonis Nikopolidis, на 30 November 2021 - 23:01, каза:

Ще каже, че така наричат феновете на Барса Байерн, а всъщност са на КЗМЮ
Вижда се кой какъв фен е, другият се писал МСН-Меси, Суарес, Неймар

Хвана ме. Фен съм и на Манчестър Юнайтед.
-1

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема