Български спорт
Публикувано: 18 July 2013 - 21:16
1/2 финал не е лошо представяне. Няма как да сме по-напред с този отбор според мен.
Публикувано: 18 July 2013 - 21:52
Още сме твърде зелени за титла. Няма играч който да ни поведе в трудните моменти, нямаме и психика, едва ли някой очаква от Тошо Бизона да ни измъкне срещу някой голям отбор.
Публикувано: 18 July 2013 - 23:51
Може да нямаме играч като Матей, на който да разчитаме, но този отбор показа, че може да бие дори и силните отбори. В момента сме по-добри тъй като играчите ни са горе долу на едно ниво и не може противнака да се насочи да спира един, а трябва да спре целия отбор заедно. Нито Бразилия, нито Русия са безгрешни и сме показали, че можем да бием руснаците. Но нека първо след няколко часа мине мача с
Публикувано: 09 August 2013 - 12:53
Пожелавам на Лудогорец да изтегли в жребия след малко Динамо Загреб и да им го върнат за миналата година!
Публикувано: 09 August 2013 - 13:32
Успех на Базел срещу селското тимче Лудогорец :brdschal:
Публикувано: 09 August 2013 - 15:13
Публикувано: 09 August 2013 - 17:21
dimi_fcb, на 09 August 2013 - 15:13, каза:
Понеже Базел са големите "граждани"
Егати изказването си направил..честно. :bishop:
Егати изказването си направил..честно. :bishop:
Как ли пък няма да подкрепя някакви турбо-селяци, с дебилна публика, на която всеки мач им излиза пяна на устата, след поредното кзл. Само като им погледнеш собственика и ти се повдига. А металик сопот отпаднаха много яко, ама то е така- днес подписваш декларации срещу Левски, а утре не влиза и не влиза :rolleyes:
Публикувано: 10 August 2013 - 19:33
Публикувано: 20 August 2013 - 11:47
Хахахааха, велика глупост! След като с години четох как Милен Петков отива еди къде си, как топ отборите в Европа се борят за Гонзо, как Ники Михайлов ще пази на Милан, днес видях и най-голямата и опашата лъжа, която болен ум може да сътвори - Тотнъм давали 5 млн. паунда за Неделев! Кой оцени футболист от нашето първенство на 5 млн. паунда, след като най-добрият ни футболист момента изобщо беше продаден за 3,5 млн. евро не ми е ясно!
Публикувано: 20 August 2013 - 13:47
Може и да има интерес, ама 5 млн. наистина е абсурд. Нали се говореше, че има клауза за откупуване 1,5 млн. евро? А и да не говорим, че ако Тотнъм им сложат дори 2 млн. на масата, Ботев ще го занесат на гръб до Лондон.
Публикувано: 20 August 2013 - 14:02
Какъв интерес? Стига, Неделев е много добър, за България е отличен, но нашето първенство е комедия! Няма никакъв шанс топ отбор, от топ първенство да се огледа в БГ футболист на този етап. В момента таван са ни отбори като Базел, ЦСКА Москва, защо не някой от холандските отбори, Турция разбира се, някой от по-слабите в Германия, може и Англия и
Публикувано: 20 August 2013 - 21:03
Само ние в България викаме"Абе кви са тия или ония"и като дойде лятото,като ни изпраскат почти във всички квалификационни кръгове на двата турнира,започваме да разбираме че светът и хората надпредват много във футболно отношение.
Покрай мача на Левски с Казахстанският отбор,какви ли не анализи и коментари имаше все на български футболни капацитети по телевизията и в медийте.
Тошко адвокатчето и той като се върнаха на летището ги ръсеше едни...."ама тези били от азия""как може" бля бля бля....
Азия,Африка това е положението.Клубният ни футбол е пълна скръб и трагедия.
Не съм гледал мача,но нищо чудно казаците да влязат в групите на лигата този сезон след този резултат в първият мач
http://cl.sportal.bg...a-shl.6394.html
http://www.sportni.b...=40&oid=2759100
п.п. Успех на Лудогоред срещу балончето Базел
Покрай мача на Левски с Казахстанският отбор,какви ли не анализи и коментари имаше все на български футболни капацитети по телевизията и в медийте.
Тошко адвокатчето и той като се върнаха на летището ги ръсеше едни...."ама тези били от азия""как може" бля бля бля....
Азия,Африка това е положението.Клубният ни футбол е пълна скръб и трагедия.
Не съм гледал мача,но нищо чудно казаците да влязат в групите на лигата този сезон след този резултат в първият мач
http://cl.sportal.bg...a-shl.6394.html
http://www.sportni.b...=40&oid=2759100
п.п. Успех на Лудогоред срещу балончето Базел
Публикувано: 21 August 2013 - 09:26
На мач съм довечера да викам за зелените пръдлъовци... Колкото и медиите да си възхваляват балона Ботев, то поне за мен е ясно, че разградчани играят най-добрият футбол в България... Базел е голяма хапка за БГ отборите, но нищо не е решено преди мача. А и швейцарците са ми много, много симпатични, причината я знаем.....