Пцилютну! :good:
Български спорт
Публикувано: 21 August 2013 - 16:14
Не знам какво им е прехваленото на Ботев ,но заслужаваха да продължат срещу жалките Щутгарт. А Крейзифорест шанс за продължаване нямат!
Публикувано: 21 August 2013 - 17:29
Прехваленото им е, че нямат свестно изигран мач в А група, освен наредения с Пирин ГД... Като имаш претенции да си голям отбор, трябва да ги защитаваш. Това, че швабите се разхождаха по терена не прави Ботев голям отбор... ;)
Публикувано: 22 August 2013 - 05:22
Подиграли се, не се подиграли, ама Лудогорец пак са най-малко слабият отбор в България и сигурно пак ще станат шампиони, ако някой друг не си е предплатил вече.
Публикувано: 22 August 2013 - 09:18
Лудогорец поведе и Базел включи на една друга предавка, на която БГ футбалерчетата не могат да играят! Човекът си върви напред все с оправданията, снощи бяха, че нямали опит... Странно, но двамата с най-голям опит от Лудогорец (Стоянов и Минев) бяха най-трагични!
Публикувано: 22 August 2013 - 09:44
Абсолютно, гледах го мача на пресекулки, защото исках да видя нивото на Челси преди сблъсъка ни на 30.08 и засега не съм впечатлен, ама хич. Поведат и почват да пестят сили, не знам защо така, Хосе крие ли го отбора от нас и ни точи ножа или просто не могат да му разберат новите идеи. Вчера АВ на моменти ги газеха доста сериозно, особено животното Бентеке. Струва ми се, че зимата няма да е играч на бирмингамци.
Публикувано: 22 August 2013 - 11:13
Огромната разлика е в движението без топка... Базел и Лудогорец играха с една схема, но разликата се виждаше от хеликоптер. Когато нашите мекерета изнасяха топката, го правеха като преди 10 години - защитата си стои подредена, защитниците си подават, изнасят по фланговете, бързат да не я сбъркат. Базел? Централните бранители отварят към крилата, бековете тръгват напред, Фрай минава между защитниците да изнася... На моменти така се движеха, че Фрай (или другият вътрешен халф) я искаха на мястото на бековете, които бяха вече крила, а крилата влизаха навътре... Сякаш Лудогорец бяха с двама по-малко... А негрото отпред се движеше толкова правилно, хоп, крачка вдясно и тръгва рязко на другата страна и Моци/Барт винаги ги изпускаха за секунда, толкова е елементарно!
А Базел не са в добро състояние, особено във фаза защита, левия им защитник е трагедия.... Но на този етап толкова...
А Базел не са в добро състояние, особено във фаза защита, левия им защитник е трагедия.... Но на този етап толкова...
Публикувано: 22 August 2013 - 12:15
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1377160734' post='79972']
Публикувано: 22 August 2013 - 12:38
Според УЕФА са били 11,927. uefa.com, но все тая имаше атмосфера на стадиона поне погледнато от телевизора :)
За двубоя какво да се каже, една от причините да не гледам бг футбол си пролича, назад сме от средното европейско ниво с доста. Българските отбори играят някакъв морално остарял футбол независимо че се прави опит да се копират схемите на игра на грандовете. Базел игра точно толкова колкото да си вземе мача, впечатлен съм единствено от Салах, много я пипа тва момче, новият Шакири.
За двубоя какво да се каже, една от причините да не гледам бг футбол си пролича, назад сме от средното европейско ниво с доста. Българските отбори играят някакъв морално остарял футбол независимо че се прави опит да се копират схемите на игра на грандовете. Базел игра точно толкова колкото да си вземе мача, впечатлен съм единствено от Салах, много я пипа тва момче, новият Шакири.
Публикувано: 22 August 2013 - 12:47
Dependent, на 22 August 2013 - 12:38, каза:
Според УЕФА са били 11,927. uefa.com, но все тая имаше атмосфера на стадиона поне погледнато от телевизора :)
Мда, завишил съм ги с 3к.
Публикувано: 22 August 2013 - 13:51
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1377160734' post='79972']
Публикувано: 22 August 2013 - 14:07
Дам, аз пък забелязвам тенденцията цяла България да се радва на малкото хубаво, което ни е останало във футбола, само кретените от Левски и ЦСКА злобеят срещу Лудогорец, защото едните не могат да се нарешат, а другите разширяват географските ни познания със загуби от анонимници!
Публикувано: 22 August 2013 - 14:49
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1377169652' post='79979']
Дам, аз пък забелязвам тенденцията цяла България да се радва на малкото хубаво, което ни е останало във футбола, само кретените от Левски и ЦСКА злобеят срещу Лудогорец, защото едните не могат да се нарешат, а другите разширяват географските ни познания със загуби от анонимници!
Публикувано: 22 August 2013 - 15:46
Не ми се спори с лумпени... Ако не било това, щяло да е така, ако не било другото, щяло...