Байерн България: Български спорт - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Български спорт

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Ще помоля за малко такт! Благодаря!
2

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Колеги, какво се случва в БГ футбола? ЦСКА става Литекс, Литекс става Етрополе!!! Тоест сегашния ЦСКА изчезва ли?
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
С две думи- Литекс се мести в София и се прекръства на цска. цска 1948 престава да съществува. Новият отбор- литекс софия няма да играе в ект, щото няма лиценз. В Уефа отиват Ботев. Новината от цялата каша е, че отборът на цска престава да съществува, след 65 годишна история.
Това означава, че в България вече няма да има "Вечно дерби".
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Едва ли феновете на ЦСКА го разбират така. От цялата тази ситуация печели Ботев и А група. 12 отбора са предостатъчно! А дерби е имало и винаги ще има... в Пловдив :bayerndrum:
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Как го разбират няма никакво значение и некой не го интересува. Тия нямат грам морал и чест.

Мнението беше редактирано от 1900: 11 June 2013 - 17:57

0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Това с 12-те отбора не мисля, че ще помогне на А-група кой знае колко. Пак ще има уговорени мачове и пак отборите ще са слаби.
Случващото се с ЦСКА го видяхме няколко пъти досега и в други отбори, а съм сигурен, че и Левски щяха да го направят, ако бяха закъсали.
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Но да оставим А група настрана за малко. Арменците дали няма да вкарат 5 гола на Дания, както е тръгнало :spiteful:
1

Потребителят е неактивен   Bayern_1 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-March 13
  • любим играч:Мюлер,Нойер,Лам
Силно вярвам,че ще се класираме за баражите.
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеthe Amazing Ralph, на 11 June 2013 - 22:58, каза:

Но да оставим А група настрана за малко. Арменците дали няма да вкарат 5 гола на Дания, както е тръгнало :spiteful:

Мани мани,този мач за мен е сензацията в квалификацийте досега.Ако в петък си бяха взели домакинството на Малта,Армения щеше да има 9 точки в момента колкото и Чехия.Сега обаче по този начин,с оглед програмата до края на квалификацийте в нашата група всичко може да стане.....поне всички отбори вече са изиграли равен брой мачове,та по лесно се правят сметките ,кой къде и как може да сбърка.
Това обаче снощи си е направо невиждана сензнация за Копенхаген :thumbsup:

Дания-Армения 0-4

"
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Аз български футбол не следя много, само мачовете в европейските турнири гледам, но това си е умишлен фалит на ЦСКА. Това ми прилича на врътка за завличане на банки, държава и ивеститори относно плащането на задълженията на ЦСКА които са към 50-60милиона доколкото съм запознат.
4

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
[quote name='Dependent' timestamp='1371021425' post='77735']
Аз български футбол не следя много, само мачовете в европейските турнири гледам, но това си е умишлен фалит на ЦСКА. Това ми прилича на врътка за завличане на банки, държава и ивеститори относно плащането на задълженията на ЦСКА които са към 50-60милиона доколкото съм запознат.
2

Потребителят е неактивен   Наско 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 03-June 13
  • живущ вДупница/Велико Търново
Много ми е интересно като беше при Диков, казваше как няма пари, а сега взима отбор.Как някой от Левски му пращал смс ''срамна победа''
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Какви Рейнджърс, какви Фиорентина те гонят. Тука говорим за дружество, което се води към умишлен фалит, с цел да отърве милиони плащания. Това е престъпление. Титли и купи, титли и купи, само това е ви е в главите. Всъщност феновете на тоя отбор са фенове единствено на титлите и купите, те и поради тая причина са създадени: да печелят титли и купи. цска е просто цел, а Левски-

Мнението беше редактирано от 1900: 12 June 2013 - 14:45

2

Потребителят е неактивен   MCMXIII 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-February 12
  • живущ вСофия
  • любим играч:Лам/Швайнщайгер/Мюлер
ЦСКА е наследник на АС 23 защото ти го каза или защото го написаха в "24 Часа", та от там всички разбраха :to_become_senile:
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Самият факт, че си написал, че цска е наследник на ас 23, прави поста ти несъстоятелен. Убийците, наследници на убитите... :slap:

Цитат

През сезон 1953 Левски печели титлата не и без късмет, след като най-добрите играчи на ЦДНА, Строител (София) и Спартак (София) са привикани в новосформирания национален отбор, като по този начин „синия“ тим завършва с точка преднина пред опонента си, а другите отборите на Строител и Спартак изпадат. С този успех Левски „къса верига“ от дванадесет поредни титли на армейците: от 1951, 1952 и от 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962.'....

Ти осъзнаваш ли какви безумия пишеш? :)
Левски печели титлата през 1965г., с най-великата нападелна линия в историята на Българския футбол- Гунди, Соколето, Патрата, Сашо Костов.

Мнението беше редактирано от 1900: 12 June 2013 - 15:45

1

Споделете тази тема чрез:

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема