Последно от мен по темата. Съдебното решени за червените като наследници на АС 23 има ли си номер, от кой съд е издадено, някой вижадал ли го?
Български спорт
Публикувано: 12 June 2013 - 16:38
Защото не виждам смисъл да споря, за това...
Публикувано: 12 June 2013 - 16:49
Ще се изтрепете тук на тема ЦСКА-Левски :laughing:
Като фен на нито един от двата отбора, мога да ви кажа, че и двата са един дол дренки. Това, което направиха ЦСКА, ще го направят и Левски, ако попаднат в същата ситуация.
Колкото до това кой е бил галеник на предната власт - по времето на социализЪма в двата гранда ходиха най-добрите играчи в България - поне такива са ми спомените от 80-те. Само че, за разлика от Сърбия, Румъния и други съседи, двата отбора даже до 1 финал в ЕКТ не можаха да го добутат. ЦСКА имаха някаква система от сателити, а Левски отиваха със софийски съдии и пак печелеха мачовете.
Като фен на нито един от двата отбора, мога да ви кажа, че и двата са един дол дренки. Това, което направиха ЦСКА, ще го направят и Левски, ако попаднат в същата ситуация.
Колкото до това кой е бил галеник на предната власт - по времето на социализЪма в двата гранда ходиха най-добрите играчи в България - поне такива са ми спомените от 80-те. Само че, за разлика от Сърбия, Румъния и други съседи, двата отбора даже до 1 финал в ЕКТ не можаха да го добутат. ЦСКА имаха някаква система от сателити, а Левски отиваха със софийски съдии и пак печелеха мачовете.
Публикувано: 12 June 2013 - 23:06
Стига сте дискутирали и спорили за неща които нямат нищо общо със спорта.
Кажете ще се класираме ли на баражите?
Как ми се иска България на бараж с Франция през ноември ако знаете......20 години по късно,те си знаят кво ги чака :thumbsup:
Как ми се иска България на бараж с Франция през ноември ако знаете......20 години по късно,те си знаят кво ги чака :thumbsup:
Публикувано: 12 June 2013 - 23:58
По-добре с някой по-приемлив съперник, че този път не сме с подобен на онзи състав. Ние и тогава извадихме голям късмет, ама хак да им е на французите, които направиха едно миролюбиво равенство с Швеция с нагласата, че все ще вземат точка в двете оставащи им домакинства.
Аз се надявам, ако се класираме на бараж, да играем с някой измежду Черна Гора, Гърция, Унгария/Румъния или Хърватска. Португалия и Франция са много силни, а шведите са неудобни. Ако се класира Австрия или Ейре, може и срещу тях.
Аз се надявам, ако се класираме на бараж, да играем с някой измежду Черна Гора, Гърция, Унгария/Румъния или Хърватска. Португалия и Франция са много силни, а шведите са неудобни. Ако се класира Австрия или Ейре, може и срещу тях.
Публикувано: 13 June 2013 - 00:31
Няма как да играем със слабаците, щото на жребия има разделение по коефициенти.
Нека първо се класираме на баража, пък после ще го мислим ;)
Публикувано: 13 June 2013 - 00:46
1900, на 13 June 2013 - 00:31, каза:
Няма как да играем със слабаците, щото на жребия има разделение по коефициенти.
Хм, не знаех, но това е доста тъпо. Значи, ако си с нисък коефициент, си в по-долна урна и се бориш срещу по-силни отбори. Класираш се за бараж и пак си срещу по-силни. Ако случайно победиш пак, на първенството пак си в по-долна урна и пак играеш срещу по-силни отбори. Добре са се застраховали от Ф
Публикувано: 13 June 2013 - 13:16
dimi_fcb, на 12 June 2013 - 23:06, каза:
Стига сте дискутирали и спорили за неща които нямат нищо общо със спорта.
Ще вземем да ги изхвърлим и Рибери ще се срине...по-добре Швеция,че като ги гледах със австрийците.. :spiteful:
Публикувано: 29 June 2013 - 17:51
http://www.sportni.b...=40&oid=2756126
Поне се убедих, че тези фенове си заслужават гнусното първенство.
Поне се убедих, че тези фенове си заслужават гнусното първенство.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 29 June 2013 - 18:20
Само не разбирам защо им е виновен БФС. Щом фалира отбор, трябва да започне от аматьорските нива. Чупят на грешното място!!! Щом в Шотландия може, значи и в България може.
Публикувано: 30 June 2013 - 20:01
Е какво толкова има да разбирате-с два грама мозък в главата толкова.Евала на Стойчо Младенов които открито каза истината:
"БФС 5 години си затваря очите и прави компромиси на ЦСКА"
"БФС 5 години си затваря очите и прави компромиси на ЦСКА"
Публикувано: 09 July 2013 - 16:50
Първо - ЦСКА не е фалирал, а искаха да го фалират. Това са две различни неща. Второ, феновете чупят на правилното място, от години БФС сере на БГ футбола като цяло, не само на ЦСКА.