Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Гомес се разигра в Турция...не вярвам точно него да махнат.
2

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Почти нямаше изненади. Радвам се, че има няколко млади момчета и най-вече за Кимих, със сигурност няма да отпаднат всички от тях. Подолски ще пътува за европейското, по изявленията на Льов вчера в френското посолство в Берлин ясно се разбра това и ще е чудо ако бъде изваден. Льов заяви, че трябват различни типове за такъв голям форум и че Подолски е важен за атмосферата и духа вътре в отбора. Освен това го похвали, че играе добре и вкарал няколко попадения в Турция. Трудно е да се предполага кои ще отпаднат, има лагер, контроли.

На мен ми се иска 4-та, които ще отпаднат да бъдат Сане, Рюдигер, Мустафи и например Гомес, но това е невъзможно, дано поне един от тях не бъде включен в окончателната група за Европейското.

Жалко за Крузе, добър нападател, но недисциплиниран, прави гафове точно в сезони когато има големи първенства.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
За съжаление Ройс е в състава, а той е гаранция за неуспех. :laughing:
2

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14

Преглед на мнениеDatty, на 23 May 2016 - 19:01, каза:

За съжаление Ройс е в състава, а той е гаранция за неуспех. :laughing:

Не е късно да се контузи преди първенството... :laughing:
0

Потребителят е неактивен   IVO_FCBM 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-June 11
  • живущ вСтара Загора

Заслужено титулярно място за Марио Гомес в състава на Германия за Евро 2016. Хубави голове е вкарал в Турция. Определено помогна на Бешикташ да спечели първа титла в турското първенство от седем години насам. Станал е по-добър. Няма да крия, че ми бе от любимците в Байерн, макар че много ме е ядосвал. На моменти ми липсва, но сега се утешавам с Левандовски и много му се радвам. Голям нападател. Жалко, че не е Германец. :)

1

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
http://euro2016.gol....ys-za-evro-2016 Ройс няма да участва на Европейското..Чудя се вечно вторият дали ще спечели някога нещо..Не че е слаб, ама ще вземе да ни урочаса..Супер новини за Кимих, който остава в състава!
0

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Ройс, Бранд, Белараби и Руди са 4-мата които отпаднаха. Изненадан съм, че остави Кимих и Сане, но се радвам за Кимих, дано му даде шанс в групата, за по напредналата фаза ще си трябва опит и доказани хора. Ройс - контузен, за Руди и Бранд не съм изненадан, но за Белараби съм. Малко му е егоистична играта, но пък играе, а тоя Сане за 90 минути в контролата беше кръгла нула, не че тая контрола (второто полувреме) беше показателна. Льов знае най-добре какви ги мисли, дано се спечели европейското да се порадваме като 2014.
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10

Преглед на мнениеars_moriendi, на 18 May 2016 - 09:46, каза:

Първото, което ме радва е, че Лъов е взел най-добрите германски вратари, а не онова недоразумение Цилер! От 5-те човека, които трябва да отпаднат, на първо място е Подолски! Вероятно ще отпаднат младите Сане и Брандт, както Кимих и надявам се Руди!
Не виждам нито една нормална причина, поради която футболист от отбор в дъното на таблицата, да играе на подобен форум. Руди е дефанзивен халф (каквито са Швайни, Кедира, Вайгъл и Чан), може да играе и като десен бек, където могат и Рюдигер, Чан, Хъоведес и Мустафи. Лично аз не виждам изобщо логика в подобна номинация, но Лъов си знае.

Като цяло съм доволен! Радвам се, че Сане и Кимих остават за сметка на Белараби (който е малоумен футболист) и Руди, който, както казах, няма място изобщо в националният отбор... Загубата на Ройс си е минус, но какво пък....
1

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
И аз бих избрал тизи да отпаднат. Ройс по суеверни причини :) Руди и Бранд едва ли могат с нещо да са полезни за шампионски отбор, а Белараби е кон с капаци. Хумелс дано се възстанови навреме. Ще ми е интересно да видя 4ката отзад в негово отсъствие каква ще е? Може би Хьоведес ще го замени в центъра, а по бековете ще играят Хектор, Чан, Кимих.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Ако предположим ,че Хектор ще играе от ляво, то кой ще играе на мястото на Лам?
0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
То и преди 2 години Марко изпусна турнира я Бразилия и тогава Бундестима посвети успеха на него.И сега скотове случва и дано отново германците ни зарадват като шампиони на континента за 4ти пост.Хоби вярвам,че знае как!
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеneuer_bmev, на 31 May 2016 - 18:43, каза:

То и преди 2 години Марко изпусна турнира я Бразилия и тогава Бундестима посвети успеха на него.И сега скотове случва и дано отново германците ни зарадват като шампиони на континента за 4ти пост.Хоби вярвам,че знае как!

Наздраве! :wmflasche: :beer2:
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Хумелс пропуска първите два мача от Еврото заради мускулната си травма...
0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
Кофти новина.Жалкото е,че първият мач на 12-ти ще бьде кофти срещу Украйна..!
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Нойер за подготовката, Европейското, Кимих и контузиите

Хер Нойер, подготвителният лагеер приключи. Изпълните ли целите си?

Нойер: "За мен беше много добър лагер, въпреки че времето беше малко непостоянно. Тренирахме при най-добрите условия, а атмосферата в отбора е великолепна. Имаме предпоставки да изиграем едно добро Европейско първенство."

Каква роля играе последната контрола преди старта срещу Унгария в събота?

Нойер: "Излизаме срещу трана, която ще играе на Европейското. Няколко играчи се връщат след контузии и отново са опция за селекционера. Важно е да извадим най-добрия възможен състав на терена и да спечелим. Това е най-важната ни контрола за годината."

Предполага се, че Йозуа Кимих ще бъде пробван на десния бек. Как бихте оценили подобно решение?

Нойер: "Намирам го за много добро. Въпреки младостта си, той е уверен в себе си, не се страхува и показа много стабилни игри, особено в големите мачове. Той е много смел, всички видяхме това на финала за Купата на Германия. Хубаво е да имаме толкова поливалентен футболист в отбора. Вярвам му на 100% и имам добро усещане. Въпреки славата, той е много земен и здраво стъпил на крака."

Напоследък сте колебливи в защита. Тя ли е ключът към успеха?

Нойер: "За турнирните сблъсъци е важно да имаш здрава защита. Ние работим върху това. Още пробваме различни системи, за да видим коя ни пасва най-добре. Но трябва подобрим представянето си - давахме на словаците прекалено много време да отработят подаванията си."

В кои случаи ще оцените Европейското като успешно?

Нойер: "Разбира се, нашата цел е купата. Но за мен е важно и как играем, как представяме германския футбол. Имаме много свеж отбор, който е способен на хубав футбол, но не бива да забравяме и за защитата. И не бива да допускаш грешки срещу топ-отборите. Аз приех загубата от Атлетико, защото просто така е било писано. Дадохме абсолютно всичко от себе си, играхме страхотен футбол. Клубът отпадна с високо вдигната глава. Така, че дори и да не спечелим европейската титла накрая, но играем добре, и това ще е успех."

Доста съмнения бяха породени от не толкова безаварийната квалификационна кампания.

Нойер: "Има си причини за това. Всеки искаше да победи световния шампион. Направихме промени в състава, влязоха нови играчи. Но турнирът спрямо квалификациите е съвсем друго нещо. Германските отбори винаги са готови. Когато се съберем за по-дълго време и работим здраво, винаги сме се представяли на ниво."

Бастиан Швайнщайгер и Матс Хумелс са в отбора с контузии.

Нойер: "На терена е важно да са само играчи, които са на 100% здрави и готови, за да могат да помогнат на отбора. Няма такъв играч, който да е толкова егоистичен и неморален спрямо себе си и отбора."

Източник: "https://www.tz.de/sport/fussball/fussball-em-ere25906/em-2016-manuel-neuer-tz-interview-vor-spiel-deutschland-ungarn-6458345.html"
2

Споделете тази тема чрез:

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема