Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Льов да си ходи след това Световно, независимо какво ще направи Германия на него. Прекалено големи тъпотии започна да прави. Да идва някой, който ще даде път на по-младите и тези, които са в по-добра форма, а не всеки път да гледаме едни и същи безобразници. Грехота е да имаш таланти за 3 отбора, а някои от вече 7-8 години да имат абонамент за титулярното място, без реално да са си го заслужили. Видя се миналото лято на Купата на конфедерациите, че без гореспоменатите Германия си се справя доста по-добре.
3

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 09-October 10
ДО 2020г. е непоклатим Йогито.Да вземе и европейската купа и тогава:) :wmflasche:
0

• Легенда
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Тя Европейската купа, както все му се изплъзва досега, със състоянието, в което отбора е в момента, още повече не виждам как може да има някъв шанс за нея. :confused:
0

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
Време е за смяна с Хорст Хрубеш.
0

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13

Преглед на мнениеbizi, на 28 June 2018 - 14:21, каза:

Време е за смяна с Хорст Хрубеш.

Както се чудех , ако Льов напусне (което е наложително според мен) кой ли немски треньор става за неговия пост...Твоето предложение ми изглежда много добро.
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Аз си мисля, че социалната криза в Германия след 2014г. може да е изиграла своята роля за провала. Нещата са свързани.
-1

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Нашите любимци не успяха да ни зарадват на Мондиал 2018, но нека си припомним голямата радост и незабравимото италианско лято през 1990 година. :wmflasche: :wmflasche: :wmflasche: Финалния мач с доста добро качество.
https://www.ardmedia...mentId=29439228
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Оставянето на Льов е проява на висша форма на мазохизъм и национален нихилизъм . И показваа колко тежки поражения върху няколко поколения е нанесла политиката на "приемане на вината" наложена преди няколко десетилетия
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеConan, на 12 July 2018 - 19:41, каза:

Оставянето на Льов е проява на висша форма на мазохизъм и национален нихилизъм . И показваа колко тежки поражения върху няколко поколения е нанесла политиката на "приемане на вината" наложена преди няколко десетилетия

Много точен коментар!
-1

• Легенда
Йозилката се отказал от Маншафта. Кеф!
6

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Да се надяваме Кедира и Гюндоган да го последват .
2

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Цитат

"Мисля, че е добро решение за германския национален отбор само и единствено по спортни причини. За мен Месут Йозил стагнира в последните няколко години и с нищо не помага на националния отбор. Той използва ситуацията да си тръгне заради уж некоректното отношение на футболната лига, но според мен трябва да погледне себе си и последния си силен мач. Това беше преди години. Медиите също не му помагат. Когато направи едно точно центриране, започва да се пише какъв феноменален мач е изиграл за Арсенал и повечето хора падат в капана. В това е целият проблем. Представянето на националния отбор беше катастрофално, а липсата на Йозил на терена няма да се усети изобщо. Още на Световното през 2014 г. той не блестеше с нищо, други го закараха на финал. От много години представянето на Йозил е меко казано бледа сянка на това, което беше той. Съвременният футбол изисква печелене на единоборства, преминаване на противници. Кога беше последният път, когато Йозил наистина направи разликата във важен мач? Малко хора гледат представянето му, а той сега имаше възможността да скрие този разговор зад аферата с Ердоган. Но той играе посредствено от години и вината за това е у Гриндел, Льов и Бирхов. За националния отбор напускането му е нещо хубаво и дава възможност да се отвори нова страница." - Ули Хьонес

4

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Хьонес да каже нещо за Мюлер и неговото представяне в последните години. :)
1

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
По същата тема, но много по солено... :laughing:
"Много се радвам, че този кошмар приключи."
https://worldcup2018...erena-ot-godini
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Moonweaver, доста си цензурирал изказването на Ули.

„I am glad that this scare is over. He had been playing shit for years. He last won a tackle before the 2014 world cup. And niw he and his shitty performance hide beyond this picture."

Бате Ули сипва с големия черпак на Йозил. :D С три ръце съм съгласен с мнението му, но изказването му е на ниво коментари под статия в блиц.бг. Адски непрофесионално. От известно време съм на мнение, че Ули е изплискал легена тотално. Самозабравил ли се е или какво, не знам. А най-смешното е, че оня ден Румениге нарече ДФБ аматьори без изобщо да споменава Йозил. Много си противоречат в последно време(случая с Левандовски напр). За пореден път ще кажа, че е време Ули да се оттегли. Много е дал на Байерн, но требъла му замая главата и в последните години дърпа клуба надолу.
1

Споделете тази тема чрез:

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема