Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
[quote name='Konrad' timestamp='1329508750' post='41684']
Лично мен винаги ме е впечатлявала неистовата жажда и стремеж в германците към победа,това ме е направило фен на този най-велик отбор в света,на тази непобедима нация!Не виждам причина да се променят някакви изконни германски ценности за отбор,който има 11 полуфинала за СП,,седем финала и 3 титли!

Мнението беше редактирано от Goshenko: 28 February 2012 - 11:43

0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Айде успех за Йорданов, стига си тия резани карабини!
1

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Да, разбира се - успех на нашето момче! Аз твърде много се отплеснах в спомени за феноменални мачове на Германия...
1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеBavareza, на 28 February 2012 - 11:43, каза:

Айде успех за Йорданов, стига си тия резани карабини!

Все пак, не мога да повярма, че го казвам, но дано избере Германия, защото само там ще има перспектива. Все пак едно е да играеш за втория в света, а съвсем друго - за 88-я. :)
0

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
С името Едисон наистина ме впечатлява това момче!
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

Бекенбауер: Германия има най-добрия отбор в историята си
http://gong.bg/view_...ticle_id=266479

0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Най големия е кайзера, но няма да се съглася тук с него...
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеBavareza, на 23 April 2012 - 21:11, каза:

Най големия е кайзера, но няма да се съглася тук с него...

В едно интервю след СП 1986 попитали Бекенбауер дали е очаквал да стигнат финал и дали съжелява за загубата с 3:2 от Аржентина. Той първоначално се разсмял, а после казал, че качеството в отбора е било ниско и самият той бил изненадан от класирането на финала.
Това го казвам с идеята, че тогава Германия не е разполагала с най-добрия си състав, но е имало една важна съставка - волята за победа. Като че ли сегашния състав притежава нужните технически, тактически и физически качества, но тази съставка все още не е ясно дали я има.
За това според мен Кайзерът е прав, но това не води автоматично до титли.

Мнението беше редактирано от Viliyo: 23 April 2012 - 22:16

1

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
Няколко пъти и аз го казвах-това наистина е най силния отбор ,който съм гледал от 78 год. насам.Това дали ще станат шампиони или не,изобщо не променя този факт за мен.
1

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Колкото и да си добър, нямаш ли малко късмет си за никъде. Справки много. Пустата топка като не иска да влиза и не иска, ако ще и Бог(Марадона) да си, все тая.
2

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Със сигурност сегашният отбор е много по-добър от онзи през 86-та, но за последният златен отбор от 90-та не съм много сигурен. Според мен е най-логично сега Германия да спечели ЕП, защото първо няма голяма купа вече 16 г. и второ - днешното поколение трябва да материализира огромния си потенциал тази година, иначе пак се отлага за неясното бъдеще. Със сигурност СП '2014 ще бъде за Бразилия, а за по-нататък е рано да се прогнозира.
0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеGoshenko, на 23 April 2012 - 23:25, каза:

Със сигурност сегашният отбор е много по-добър от онзи през 86-та, но за последният златен отбор от 90-та не съм много сигурен. Според мен е най-логично сега Германия да спечели ЕП, защото първо няма голяма купа вече 16 г. и второ - днешното поколение трябва да материализира огромния си потенциал тази година, иначе пак се отлага за неясното бъдеще. Със сигурност СП '2014 ще бъде за Бразилия, а за по-нататък е рано да се прогнозира.

80-те като цяло не са кой знае колко успешна ера за немския футбол.Отбора от 1986 няма как да е по-добър от сегашния,ако ще и само заради много по-бавната скорост на футбола в онези времена.
1996 е последния златен,но и той не бе натъпкан с толкова много качество като настоящия.На скамейката на Лъов лятото ще има още един немски отбор на резервната скамйека.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
За 1990-та имах предвид, че е последният златен на СП, а иначе Германия играеше най-бързия футбол в онези години, но това не значеше автоматично победа след победа. Всъщност от 80-та до 90-та имаме 3 финала за СП и една Световна купа и Европейска купа (1980). Специално от Мондиал'86 единствено Аржентина беше по-добър отбор от Германия и логично взе купата, а през 88-ма пък само Холандия ни надигра и също заслужено стана Европейски шампион. Във всички останали мачове на големи форуми от 1986 до 92 (добавям и онова ЕП, понеже поколението е същото) Германия или е превъзхождала чувствително съперниците си, или в най-лошият случай са ни играли равностойно.

Мнението беше редактирано от Goshenko: 25 April 2012 - 01:09

0

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес

Преглед на мнениеGoshenko, на 25 April 2012 - 01:07, каза:

За 1990-та имах предвид, че е последният златен на СП, а иначе Германия играеше най-бързия футбол в онези години, но това не значеше автоматично победа след победа. Всъщност от 80-та до 90-та имаме 3 финала за СП и една Световна купа и Европейска купа (1980). Специално от Мондиал'86 единствено Аржентина беше по-добър отбор от Германия и логично взе купата, а през 88-ма пък само Холандия ни надигра и също заслужено стана Европейски шампион. Във всички останали мачове на големи форуми от 1986 до 92 (добавям и онова ЕП, понеже поколението е същото) Германия или е превъзхождала чувствително съперниците си, или в най-лошият случай са ни играли равностойно.

Специално 86-та и Бразилия и Франция,които бихме на полуфинала бяха с класи над Бундестима........но както снощи видя не винаги най-добрия печели.
90-та бяхме на едно ниво с

Мнението беше редактирано от markony_70: 25 April 2012 - 09:24

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
За Бразилия и Франция през 1986 си прав, че бяха много добри, но Германия победи Франция категорично с 2:0 в редовното време. Да, петлите играеха превъзходен футбол, имаха невероятни играчи артисти на терена (в най-добрия смисъл на думата). Почти всички от тях, включително и резервните им играчи бяха на изключително ниво, но...в полуфинала далеч по-добрият отбор беше Германия, не само заради грешката на вратаря Батс при свободния удар на Бреме. Оттам нататък оправданията на французите с високата средна възраст на отбора им, надморската височина в Мексико, голямата влажност и т.н. имат тежест единствено във френските вестници. Съвсем друг въпрос би бил как щеше да изглежда ФРГ срещу Бразилия на същия 1/2 финал, но аз не се наемам да гадая.
За 1990 -
0

Споделете тази тема чрез:

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема