Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1356689551' post='64678']
Лелел, поразрових се малко по-назад в темата и открих неща, които определно ме правят весел! :laughing:
Пеенето на химна било въпрос на концепция....сигурно, ако говорим за ансамбъл "Филип Кутев"... А аз пък винаги съм си мислил, че музиката (независимо дали е химн, хит, сет и т.н.) всеки човек си я усеща
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеars_moriendi, на 28 December 2012 - 12:29, каза:

Хайде, Баварец, искам сега да ми обясниш защо този от аватара ти не пее химна.... :laughing:

Той пее на ум, за да не засенчва другите. Отново голям ОЛ
5

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Все още чакам Бавареца да каже Оли германец ли е, французин ли е, гот, вестгот, вандал, какъв е... После аз съм последна инстанция, 'щото говоря неща, за които имам някакви факти, а не глупости, които просто съм решил, че са така... 'Щото Бундестима не върви, не пеят химна, мръсните.................
2

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Шалке, да си размърдат мозъците малко. След като изгубиха Холтби, а на пазара има име като Снайдер, да пратят запитване. Едва ли ще им излезне кой знае колко скъп, ама ще налеят класа в състава си.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Въпросът не е в трансферната сума, а в заплатата на Снайдер. Той получава по 6 млн. на година, предполагам Шалке въобще не могат да му предложат подобни пари.

За мен за заместник на Холтби трябва да се ориентират към Айнтрахт - Швеглер, Роде и япончето са класа.
2

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеDatty, на 09 January 2013 - 15:08, каза:

Въпросът не е в трансферната сума, а в заплатата на Снайдер. Той получава по 6 млн. на година, предполагам Шалке въобще не могат да му предложат подобни пари.

За мен за заместник на Холтби трябва да се ориентират към Айнтрахт - Швеглер, Роде и япончето са класа.

Роде е дмц, но япончето определено може да им помогне, ако търсят крила, защото Холтби играе по фланга в Шалке. Чудно ми няма ли скоро някой немски отбор да го вземе Йасил от лузърите, има много футбол в това турче.
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Да върнат Марин обратно в Бундеслигата
2

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
Специално за Баварчето от един-реплика фен :tooth:
Наскоро нещо за легенди,говорихме,автентични фенове и........губещ стил на игра,както и кой на кого трябвало да прилича и какъв стил трябвало да изповядва...ценности,пинизи,традиций и пр.глупости!

"Бекенбауер заяви, че националният отбор на Германия трябва да последва примера на Барселона"

http://bayern.gong.b...ticle_id=327075

п.п. Бекенбауер дали беше легенда?Германия ли пише или Долна Волта?
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Казал го е от куртоазия към новия треньор, нормално. Ако наистина мислиш, че традициите са глупости, то правилно се самоопределяш!
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
Определено традицийте във футбола, вече никой не го интересуват.
Глупости са да,след като твърдиш че и през този век трябва да играем като в миналият с "ботушите"само защото германците някога така са печелили титли!
Глупости са традицийте и за чистата арийска раса,за която не спря да мърмориш като девица за ...от сума ти му време,независимо че твоето поколение е масово"Месут Йозил"!

п.п.Е не става всички да сме като теб"автентични"фенове,трябва и ментета да има като мен ,нали така? :thumbsup:
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Дими, не забравяй, че Кайзера беше призовал и за връщане на традиционите германски ценности във футбола, без значение от стила, който играе отборът. Не мисля, че има противоречие - и традициите, и промените могат да вървят ръка за ръка. Но мисля, че повечето тук ще сме единодушни за друго - по-добре е Германия да създава модата, а не да я следва. Моментната хегемония на
2

• Баварец
  • ПипПипПипПип
[quote name='Goshenko' timestamp='1360350705' post='67540']
Дими, не забравяй, че Кайзера беше призовал и за връщане на традиционите германски ценности във футбола, без значение от стила, който играе отборът. Не мисля, че има противоречие - и традициите, и промените могат да вървят ръка за ръка. Но мисля, че повечето тук ще сме единодушни за друго - по-добре е Германия да създава модата, а не да я следва. Моментната хегемония на
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Нито за Байерн, нито за Германия футболната мода е имала някога значение... Най голямо удоволствие ми доставя когато побеждаваме красиво играещи, според пишман специалистите, отбори! По нашия си начин :bayernfan:
Знам, че ако вдигнем петата ушата никой няма да ни съди и за историята няма да има значение с каква игра сме я спечелили, но аз винаги съм бил за романтизма във футбола :wmflasche:

Мнението беше редактирано от Bavareza: 09 February 2013 - 17:34

1

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia

0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
[quote name='dimi_fcb' timestamp='1360413162' post='67558']
Прав си !
Не забравям аз ,но си мисля че няма как Месут Йозил да има психиката на Бригел , Шумахер или Ефенберг от по младото поколение.
Нагледно нали ги видя на 19.05 какво направиха великите баварци?Времена, кво да правиш,както вече писах трябва да се нагаждаме към най-печелившото по един или друг начин ,за да сме сред най-големите в Европа и света.

1

Споделете тази тема чрез:

• (41 Страници) +
  • « Първа
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема