всъщност колкото и да праскате минуси на колегата горе , именно в полза на Барса е най-тъпият;най-скандалният;най-смешният и удобен червен картон в
Симпатични чужди футболни клубове освен Байерн
Публикувано: 19 July 2011 - 19:11
Я не се отплесвайте от темата бе! :laughing:
Публикувано: 05 February 2013 - 00:36
Абе тея Порто пак изкараха супер нападател от нищото.До година ,две пак ще продават диаманти.
Мнението беше редактирано от markony_70: 05 February 2013 - 00:38
Публикувано: 05 February 2013 - 11:57
Мартинез е страшна машинка... Родригес също... Порто кефят!
Публикувано: 05 February 2013 - 22:37
Порто за последно ги гледах с ПСЖ, просто играха прелестно. Моментна класа от ПСЖ и грешка на вратаря ги лиши от победа. Жабата на вратата на парижани спаси уникални неща, а Порто имаха няколко атаки с 3-4 докосвания и извеждаха човек сам срещу вратаря, просто на контра са убийци.
Публикувано: 26 October 2013 - 17:14
Освен Байерн симпатизирам на втория отбор на Байерн!
:bayernfan: :rwschal:
:bayernfan: :rwschal:
Публикувано: 28 October 2013 - 16:29
Тази година не мога да скрия, че съм впечатлен от Атлетико Мадрид, играят много добър футбол и тайничко се надявам, че ще излъжат Барселона за титлата...
Публикувано: 28 October 2013 - 18:41
Публикувано: 02 November 2013 - 15:19
ars_moriendi, на 28 October 2013 - 16:29, каза:
Тази година не мога да скрия, че съм впечатлен от Атлетико Мадрид, играят много добър футбол и тайничко се надявам, че ще излъжат Барселона за титлата...
Ако вземат някой външен халф, защо да не стане, мисля, че само това им липсва в момента. Няма от какво да се плашат, заслужаваха да вземат Суперкупата с/у Барса, но изпуснаха доста, после надиграха и Реал насред Бернабеу.
Публикувано: 02 November 2013 - 16:11
Колкото Леверкузен ще станат шампиони на Германия, толкова и Атлетико имат шанс за титлата в
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 22 November 2013 - 11:58
С играчи които няма да са на световното 2014, може да се направи един доста добър отбор:
http://a.espncdn.com//design05/images/2013/1120/missingworldcupxi_576x324.jpg
Като добавим Рамзи, Писчек, Видич и т.н нещата стават сериозни!
http://a.espncdn.com//design05/images/2013/1120/missingworldcupxi_576x324.jpg
Като добавим Рамзи, Писчек, Видич и т.н нещата стават сериозни!
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 22 November 2013 - 11:59
Публикувано: 19 December 2013 - 15:13
Аз освен на Байерн съм фен и на другия им отбор, където са от женски род само че :thumbsup: :rolleyes:
Публикувано: 02 July 2019 - 12:30
Не е клубен отбор, но Исландия. Страшно са ми симпатични като държава и нация. Бели, руси, християни, стоят далеч от т.нар. "дайвърсити". Просто е феноменално как една държава от 300 000 човека може да превърне сурова и негостоприемна земя в един малък Рай.
Публикувано: 09 July 2019 - 12:27
Исландците към днешна дата са най-близо до викингите... Около 60% от населението все още са си т.нар. варвари - вярват си в Один, Асгард, Валхала и всичко останало, но малцина от тях си го признават, защото все пак си част от някакво световно семейство и често имат бизнес отношение с други християнаски държави.
Също така почти всеки исландец е написал през живота си поне една книга, не ги е страх да пробват, все (примерно) пети исландец поне веднъж през живота си е фалирал. Там са и най-еманципираните жени в света - отвори вратата на някоя и ще последва скандал, може и шамар да отнесеш.
И те като нас си живеят за петък вечер, но с разликата, че алкохола е много, много скъп и често си носят бутилка с водка (да речем), която оставят пред бара. Вътре си поръчват бира, защото е най-евтина и често излизат да и пият от донесеното. В общи линии са страшно интересни хора, а фактът, че оцеляват там (където няма едно дърво) е достоен за уважение.
Също така почти всеки исландец е написал през живота си поне една книга, не ги е страх да пробват, все (примерно) пети исландец поне веднъж през живота си е фалирал. Там са и най-еманципираните жени в света - отвори вратата на някоя и ще последва скандал, може и шамар да отнесеш.
И те като нас си живеят за петък вечер, но с разликата, че алкохола е много, много скъп и често си носят бутилка с водка (да речем), която оставят пред бара. Вътре си поръчват бира, защото е най-евтина и често излизат да и пият от донесеното. В общи линии са страшно интересни хора, а фактът, че оцеляват там (където няма едно дърво) е достоен за уважение.