Това ,че вече е на 50 ,а така и не се е добрал до някой поне малко по-класен и популярен тим ,е достатъчно показателно поне според мен.Колкото и да го уважаме ,трябва да погледнем реално на нещата - той просто е един от много примери за велики играчи ,които в последствие са се провалили като треньори.
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 12 June 2011 - 23:16
Матеус се впусна в треньорската поприще преди точно 10 години, когато пое "Рапид" Виена. За това десетилетие легендата на немския футбол наистина не успя да поеме някой гранд, но в никакъв случай не можем да кажем, че Лотар се е провалил като треньор.
Що се отнася до сегашния му престои начело на родния национален тим, трябва да кажем, че като цяло положението започна да се подобрява. Нещата обаче не стават с магическа пръчка и за мен и за двете страни ще бъде по-добре, ако поработят повече време заедно (поне и за следващия квалификационен цикъл), за да се търсят резултати.
За наше съжаление към момента просто няма никакви предпоставки да храним надежди за класиране на Евро 2012, така че е по-добре да гледаме играта на отбора. Ясно е, че проблемите в нашия футбол са комплексни, което означава, че трябва да се работи много здраво на всяко едно ниво, а бъдете сигурни, че Матеус е изключително ценен в това отношение, тъй като неговият характер, хъс и трудолюбивост могат да служат като еталон.
Що се отнася до сегашния му престои начело на родния национален тим, трябва да кажем, че като цяло положението започна да се подобрява. Нещата обаче не стават с магическа пръчка и за мен и за двете страни ще бъде по-добре, ако поработят повече време заедно (поне и за следващия квалификационен цикъл), за да се търсят резултати.
За наше съжаление към момента просто няма никакви предпоставки да храним надежди за класиране на Евро 2012, така че е по-добре да гледаме играта на отбора. Ясно е, че проблемите в нашия футбол са комплексни, което означава, че трябва да се работи много здраво на всяко едно ниво, а бъдете сигурни, че Матеус е изключително ценен в това отношение, тъй като неговият характер, хъс и трудолюбивост могат да служат като еталон.
Публикувано: 13 June 2011 - 00:26
Това, че досега е нямал договор с елитен отбор от Германия не е заради качествата му, а според мен по скоро заради характера на Матеус, който не е от най хрисимите :)
Да станеш шампион на Австрия, шампион на Сърбия и историческо първо участие на сръбски отбор в групите на шампионската лига, не е слабо представяне за мен.
Лотар през тези десет години навлизаше в треньорската професия, така се прави като него - натрупа опит в по малки клубове и едно класиране на България за световно първенство може да му е трамплин за някой елитен отбор от топ първенствата на Европа!
Така се прави, не като Клинсман, да се учи на занаят в Маншафта и Байерн и да завърши с провал!
Да станеш шампион на Австрия, шампион на Сърбия и историческо първо участие на сръбски отбор в групите на шампионската лига, не е слабо представяне за мен.
Лотар през тези десет години навлизаше в треньорската професия, така се прави като него - натрупа опит в по малки клубове и едно класиране на България за световно първенство може да му е трамплин за някой елитен отбор от топ първенствата на Европа!
Така се прави, не като Клинсман, да се учи на занаят в Маншафта и Байерн и да завърши с провал!
Публикувано: 13 June 2011 - 09:43
Мисля, че България няма как да намери по-добър тренъор от Матеус, поне на този етап! Лотар си върши работата перфектно, отборът има лице, има стил, в няколко поредни мача правим слабо първо с много силно второ полувреме, което е показателно за работата му на почивката.
Да не забравяме, че това е най-слабият национален отбор като качество, който аз съм гледал - Мартин и Стилян са далеч от това, което бяха, Бербатов го няма, звезда в тима е момче от Газиантеп....
Да не забравяме, че това е най-слабият национален отбор като качество, който аз съм гледал - Мартин и Стилян са далеч от това, което бяха, Бербатов го няма, звезда в тима е момче от Газиантеп....
Публикувано: 13 June 2011 - 19:43
Русия напусна Алания,сега преговаря с Партизан!!
Публикувано: 16 June 2011 - 12:20
Не липсват,просто трябва да намалят чалгата и плеймейтките. В Правец още се носят легенди за лагер "сбора" на националите и плеймейтките....задавали ли сте си въпроса защо бат Блажко скъса мускул на първата тренировка :laughing:
Публикувано: 16 June 2011 - 13:12
Щот е съсредоточил кръвта в друг мускул! :tooth:
Публикувано: 30 July 2011 - 22:53
Да стискаме палци Германия най-сетне да се падне в нашата група за световното и да ги видим наживо в София.
Дотук на България се падна кошмара Чехия.
ЕД
Дотук на България се падна кошмара Чехия.
ЕД
Публикувано: 31 July 2011 - 00:03
Германия е на Мондиал 2014,за България важи обратното.
Публикувано: 31 July 2011 - 00:18
Общо взето тежка група. Освен ако няма рязка промяна, едва ли ще се доберем и до воторото място.
Публикувано: 31 July 2011 - 09:28
Чехиии-мехиии,даниии-маниии----ще ги бием,като маче у диреееек!! :thumbsup: :thumbsup: Сериозно ,едва ли имаме особени шансове да се класираме,освен да направим някое чудо,но пък понякога и това става!