Байерн България: Национален футболен отбор на България - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Национален футболен отбор на България

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Робен, понеже не говоря врабченски и аз все още не знам т.е. ще се радвам да ме просветлиш, за да изкарам някой лев!
А сега сериозно - няма по-комплексирана пасмина от подуенската такава! И това не се отнася за нормалните фенове на Левски, а за всички, които по цял ден бълват подобен бълвоч! И го казвам като човек, който си е изкарал тийнейджърските години на Герена!
Сега накратко - има моменти, в които не е важно дали си червен или син, стига да имаш достатъчно мозък, за да си знаеш интереса! Интереса на Левски е да има ЦСКА, а не да го затрият, защо? Защото в момента Левски са удобни на властта и са храненици на дръжавата, но утре ще дойде някой, на който не му изнасят по някаква причина и ще ги завре там, където са ЦСКА (ако не ви се вярва, то се сетете как преди точно година изведнъж се оказа, че дълговете на Левски бяха наполовина колкото на ЦСКА).
За да бъдеш голям, то трябва да си уважаваш противника! А противника на Левски е ЦСКА, както и обратното. И не мога да разбере как нормален човек ще се радва на това, че България е една на теория богата, но в същото време съсипана държава и как някой се кефи на този факт! Защото същите боклуци, които крадат от НАШИТЕ пари, от пенсиите на дядовците и бабите (при някои и на родителите им), са виновни и за това, което стана и продължава да става с ЦСКА - ЦСКА не е Лупи, Стойчо или Титан-ите, както Левски не е Пеевски или Бойко и това, че някой е решил да си прави далаверата на гърба на този клуб и му мина номера е проблем не само на този клуб, а на всички останали!
Ако имаше институции, ако имаше държава, то никой нямаше да позволи това да се случва! А то се случваше, защото държавата (в случая г-н Борисов) си е синя и това и изнася т.е. изнася и на интересите!
Иначе всеки, който е изгледал 3 контроли на ЦСКА от зимата е знаел, че не са нищо по-слаби от всички отбори в А група, без Лудогорец. Все пак играха с отбори, с които и Левски и не стояха по-зле на терена, а някои резултати им бяха по-добри!
И понеже всички сме чели история и знаем, че в природата нищо не се губи, то е ясно - затрият ли ЦСКА, ще се появи друг отбор, който да поеме щафетата и Левски пак ще бъдат втори, каквито са били винаги - след Славия преди Втората световна война и след ЦСКА, след появата на ЦСКА! А аз лично се радвам, защото сърбите са по-сплотени от нас българите заради войната, а феновете на ЦСКА са по-задружни от всякога заради тези трудни времена. Да не говорим, че може да се окаже, че изваждането изписа веждите на ЦСКА, защото сега ще са принудени да работят ПРАВИЛНО! А правилното е с български футболисти и момчета от школата! Нар, Банан, Шоко, Коко и Боко си ги дръжте на Герена, на Армията тоя филм сме го гледали вече близо 30 години! Защото, обективно погледнато, ЦСКА ще играе за трофей в най-тежката година от историята си, докато Левски ще открива трибуна, спазарена за магистрални лотове...нека схемата продължава вечно!
4

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Владе, тоя път съм тотално несъгласен с тебе.

Цитат

няма по-комплексирана пасмина от подуенската такава!

Извинявай, но това е най-голямата глупост, която съм чел! ЧЕСТНО! Същото мога да кажа и за чорбарите, повярвай ми познавам повече от теб. ИЗрастнал съм в град в който когато тръгнахме да правим Фен Клуб на ЛЕвски бяхме точно 36 човека, да 36!!! Това бяхме всички фенове на Левски тогава. Така че за пасмината и аз мога много да говоря. Боклуци има навсякъде, затова много мраза да се говори под общ знаменател. А ти си поредния анти-левскар израстнал на Герена/Раковски ;), така че какво се говори на Герена/Раковски няма особено значение. Нека не изпадаме в малоумни спорове за Левски и чорбата, просто няма смисъл. Футболът ни е на толкова ниско ниво, че не мисля да си трова нервите за банда милионерчета дето не им пука за емблема, история и т.н. В момента в Левски едва ли има футболист, който да е направил поне 10 % от това, което аз съм дал на Левски, а взимал, взимал в хиляди.

Иначе по темата - АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЛАВААААААААААААААААААААААААААА!

Монтана, ако спечелят купата какъв ще им е проблема да играят в Европа??? Нямат задължения над определената от уефа за фейр плея, ще заявят стадион в София, който покрива лиценза. ТЕ така или иначе са кръг два в турнира. Важно е история да се пише!

п.п. А не знам как чорбетата са на нивото на А група, като след 50 мин едвам ходят и практикуват в голяма част от мача доста селски футбол. След 1:0 ония ден тоя Галчев беше за оранжев картон от ритане, ама члена на фен клуб чорба петрич някак си не му се даваше картон. :laughing:
1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Не знам, Марти, аз не виждам в този форум на Байерн някой цесекар да се изказва за Левски! Но за сметка на това Робен обясни как човек, който в момента е персона нон-грата в тази държава, чийто два отбора са изхвърлени от професионалният футбол, си е уредил нещо! Като говорим за глупости - ето ти глупост!
И точно в този случай, предвид горепосочената глупост, думите ми имат ОБОСНОВКА! Да, ти можеш да ми извадиш повече доводи, но обосновката ми в случая прави това, което казвам, всичко друго, но не и глупост!
Другото, на което много държа е, че аз не съм анти-левскар, цесекар съм! Аз съм възпитаван на Раковски/Герена и съм се научил да уважавам този отбор! Даже като юноша се шегувах, че съм от юношите на Левски и мъжете на ЦСКА, което си беше нормално предвид, че тренирах с тези момчета и ги виждах всеки ден! Трябва да съм малоумен, за да не харесвам братята Цоневи (които ще затриете, както направихте с всички кадърни момчета от школата)!
За нивото на ЦСКА - то се вижда по резултатите, ЦСКА излезе и победи заслужено два пъти един от най-силните отбори в България т.е. другият държавен отбор! След като можеш да вземеш 6 точки от третия, значи като цяло можеш да се сътезаваш в този ешалон! И тук не говорим за връзването на Монтана в Ловеч, а за нещо изработено! Ясно е, че с повечето момчета в ози отбор е несериозно да се говори за амбиции, но се вижда, че някой от тях имат бъдеще - Преслав, Маламов и Чорбаджийски, както и Аяс е готов за А група! Грънчов, ГАлчев и Бранеков са си футболисти на ниво А група!
А именно, защото футболът ни е на това дередже, не трябва никой да се радва на случващото се с ЦСКА! Защото утре тиквата си отива, а с него си отиват Щрабаг, Виваком и десетките други, принудени да дават пари на Герена! А без тях Левски тръгват на там, откъдето се спасиха пред точно 1 година т.е. и в този случай са втори след ЦСКА! Докато в България няма функциониращи школи и не се дава път на български футболисти, докато не се повиши нивото на футбола (говоря за качеството на инфраструктурата и играта, а не за успехи) и докато клубовете не започнат поне на 60% да се самоиздържат (това за клубовете с фенска маса е постижимо), а се разчита да дойде Х или У и да ти даде едни пари, то нещата не са хубави и не виждам никакъв повод за радост! Всъщност единственото хубаво през тази година за българският футбол е точно това, че ЦСКА - Монтана е финалът за купата! Защото там играят само българи, защото стадионът ще бъде пълен и защото това може би ще накара някои хора да разберат, че дълбаем по дъното!
А като цесекар изобщо не искам да чувам за ВЛ на България, докато не е ясно какво става с дълговете (аз съм за оздравяване, защото съм нормален човек, а не тъпунгер) т.е. 5-6 години или колкото е необходимо този отбор нека има минимални разходи, нека връща и ако може да си погледне собствената къщичка! Но ще се изкефя на купата, защото никой не го очакваше! :thumbsup:
2

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Я ми обясни "държавния" отбор, "отбора на бойко" и т.н., колко трофея спечели след идването на власт на Герб през лятото на 2009?
1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
По-добре на лично, за да не спамим по темата...
1

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
ААааа не си прав. Не играят само българи, Монтана си имат Набил Еженави :thumbsup: :laughing: :laughing:

Иначе си прав за школите. Лошото е, че в България футбола се прави с мръсни пари и се управлява от хора като Бай Ганьо Мустака, Иво Тонев, Гонзьо, Глиста, Домуса, Бат Венци Тотото, другия Мустак сръбски, Пирин се управлява от тото мафията (преди бяха Пирин ГД, Марек), до преди време Тото Динев, да не забравяме 10 години #кой и как издържаше Беласица. Кажи ми един български клуб, който да се управлява правилно. Няма такъв. Кажи ми един качествен треньор в българското първенство. Няма такъв. Докато не почнат да изграждат къщичките за пиленца от нулата, от дъното, няма да има оправия.

Темата е дълга и обширна и мога да напиша томове, но няма смисъл. Спрял съм да се ядосвам още като тренирах и видях отношението, методите и начина на провеждане на тренировъчния процес. Жалкото е, че до там ни докараха да не ни пука за националния отбор, правят си с клубовете каквото си иксат, фарс пълен.

Дайте да си говориме за каки и пиенйе и Пепо, да не се занимаваме с глупости :friends: :bayernshal: :bayernfan:
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Именно! Докато боклуци управляват, ще е така! Те си гледат техният интерес и затова футболът ни е на това дередже! В случая с ЦСКА обаче има светъл лъч и дано станат нещата по белия начин! Защото може да се замаже положението и старата песен на нов глас....
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
От всичко изписано по темата,това по долу е най-важното.Ще падна от смях, ако Кокала зашие за пореден път Це- си- ка -ту!
:beer2: :beer2: :beer2:

Преглед на мнениеMario_Basler, на 22 April 2016 - 11:14, каза:

Иначе по темата - АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЛАВААААААААААААААААААААААААААА!

1

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеars_moriendi, на 22 April 2016 - 12:57, каза:

Именно! Докато боклуци управляват, ще е така! Те си гледат техният интерес и затова футболът ни е на това дередже! В случая с ЦСКА обаче има светъл лъч и дано станат нещата по белия начин! Защото може да се замаже положението и старата песен на нов глас....

Бате светлия лъч е до време, повярвай ми. 5 години, 10 дори може да са най-светлият и правилно управляван клуб, но всеки клуб си намира по един Комисиончо ;)

Дими, това ако се случи..........цесекар няма да остане. Това в Бургас ще им се струва песен :)

Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 22 April 2016 - 14:15

1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Хубаво е да чета как на левскарите Монтана им осмисля сезона! :laughing:
4

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Монтана да бие ЦСКА в тоя финал е равносилно на това да чакаш от умрял писмо, така че свиквайте от сега, че купата е ЧЕРВЕНА !!! А след това целият стадион ще запее любимата ми песен.. НЯМА КУПА, НЯМА ТИТЛА, САМО СИНЯ ТИШИНАААААА.. ВЕЛИКО !!!
1

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Комунизма още не е умрял в България :)
0

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеGötze19, на 22 April 2016 - 16:47, каза:

Монтана да бие ЦСКА в тоя финал е равносилно на това да чакаш от умрял писмо, така че свиквайте от сега, че купата е ЧЕРВЕНА !!! А след това целият стадион ще запее любимата ми песен.. НЯМА КУПА, НЯМА ТИТЛА, САМО СИНЯ ТИШИНАААААА.. ВЕЛИКО !!!

Много е забавно да спечелиш купа, и вместо да пееш, колко велик ти е отбора, се пее някой друг колко бил зле http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gif Ето защо, тази игра е толкова велика http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/whistle.gif
"Грандове" за пример!
2

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана

Преглед на мнениеGötze19, на 22 April 2016 - 16:47, каза:

По-вероятно е Монтана да вземе купата, отколкото Гьотце да стане титуляр в Байерн :tooth:

Преглед на мнениеars_moriendi, на 22 April 2016 - 14:34, каза:

Хубаво е да чета как на левскарите Монтана им осмисля сезона! :laughing:

На мен само Байерн може да ми осмисли сезона, ако вземе ШЛ. Монтана и да вземат купата, пак си остават мъртъвци.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13

Преглед на мнениеKahn, на 22 April 2016 - 18:20, каза:

По-вероятно е Монтана да вземе купата, отколкото Гьотце да стане титуляр в Байерн :tooth:

На мен само Байерн може да ми осмисли сезона, ако вземе ШЛ. Монтана и да вземат купата, пак си остават мъртъвци.

Гьотце да вкара победния гол в Милано така както го направи в Рио пък ако ще и при Карло да е резерва :)
2

Споделете тази тема чрез:

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема