Байерн България: Национален футболен отбор на България - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Национален футболен отбор на България

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Пълен потрес, България няма отбор в момента. Дано Матеус по-скоро да получи предложение от някой немски тийм и да се изнася от България преди да си е разбил репутацията. Без друго, България няма да постигне нищо поне още едно поколение играчи,за Матеус е безсмислено да остава, а България просто не го заслужава.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Аз съм на мнение, че тази тема вече е напълно излишна във футболен форум!! :wall: :wall: :wall: :close: :close: :close:
0

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
[quote name='Администратор' timestamp='1314962945' post='30998']
В такива мачове едно време настръхвах на националния стадион Васил Левски когато отборите излизаха на терена.Сега някак си искрата загасва в момента в който националният ни химн свърши и започва мача.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Гледах мача с един колега англичанин и той искрено беше учуден защо Бербатов е на стадиона, след като е отказал да играе за България. Попитах го какво има предвид - той поясни, че в Англия ако някой откаже да носи националната фланелка ще го е страх да се явява на публични места,да не би да го линчуват. Реших да си спестя срама и да не му казвам, че Бербатов не само продължава да е идол за народа, но и журналята го избраха за футболист на годината!!!
Такива сме си българите - Бербатов се изхрачи върху националната чест, а ние му се кланяме като туземци пред тотем. Дори му се наложи да нареди на дежурните г*зоблизци миналата година да спрат да му правят м***т, т.е. да го избират на първо място всяка година...кво да говорим повече.
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
АЗ не разбирам защо го защитавате толкова Матеус (говорим за треньора, стига сме говорили за играча). Каква репутация, какви пет лева. В цяла Германия му се присмиват на треньорските качества и скоро няма да го викнат в Бундеслигата. Човек, който взима космическа заплата дори и за немските стандарти (за сведения най-ниско платеният треньор в Бундеслигата взима около 20к евро), гледа по 2 мача на 2 месеца от родното първенство, само ходи по тенис мачове и сменя жените си. В пореден мач се вижда, че тактически е неграмотен. Да, с моите около 0% познаваемост го казвам, неграмотен. Защо се викат играчи без нито една игрова минута, без нито един официален мач, а други капитани на отборите си се пропускат. Смешно е всичко, футбола, стадионите, бфс, Бербатов, Матеус.......всички са смешници. Как може треньор да ни е човек, който часове преди мача в ЧУЖДА медия знае само да хвърля жупел и обиди по отбора си (невероятен психологически трик просто, ще умра от смях), а след мача да казва, че нямало материал, качества и да се извинява за расистките обиди. Хер Матеус ни се присмива , а ние ще му лижеме гъза. Сори, но без мен.
0

Потребителят е неактивен   effenberg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вВ.Търново
Каква национална чест, какви 5 лева :slap: Бербатов е много наясно със задкулисните игри в отбора и ръководството му и просто реши да не си трае и да се прави, че всичко е на 6. Човекът никога не е бил лидер като футболист, как да носи на гърба си таквиа мижитурки :laughing:

П.С. За Матеус съм абсолютно съгласен с Баслер - успя да класира Партизан в групите на ШЛ и дотам се изчерпват великите му постижения. Самият факт, че дойде да води нашия национален отбор, мисля, ясно говори за възможностите и амбициите му в треньорската кариера.

Мнението беше редактирано от effenberg: 03 September 2011 - 11:37

0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Снощи Джизъса ми напълни душата, престъпление е от страна на Матеус, че не може поне европейско да вземе с такива играчи. Да връщат алкохолика за треньор...
0

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вВ.Търново

Преглед на мнениеcarrot, на 03 September 2011 - 13:19, каза:

Снощи Джизъса ми напълни душата, престъпление е от страна на Матеус, че не може поне европейско да вземе с такива играчи. Да връщат алкохолика за треньор...

Кой от всичките :laughing:
0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Жозе Мъриньо
0

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вВ.Търново
Ей, тоя и такъв проблем ли имал :beer2:
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Едва ли в България ще дойде по-утвърден треньор от Матеус, говоря за чужденец. От българите, всички най-добри вече се изредиха и пак не сполучиха. На национално ниво нямаме нищо вече доста години, а се изредиха не знам колко треньора.
Аз не вярвам Матеус да е научил защитата ни да спи когато Рууни е на чиста голова позиция...
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Ако има нещо наред, тогава по-лесно може да видим издънките, ама снощи.... Ако ме попитат мен ще кажа - абсолютно винаги, когато някой е пускал на едния фланг два бека (единия да играе халф), за да "затвори" фланга на противника, е губил! Защото така затваря и своя фланг и остава със среда и ляво крило, както бе в нашия случай! Откъде се появи Живко Миланов? Всъщност, като изключим Попето, който се мъчи да играе нещо, другите играха ганкиното. Генков е трагичен, беше трагичен срещу Литекс. Мартин е бледо копие на себе си, Стилян също, Благо започна трагично, след 30-та минута игра добре. Бандаловски беше на приливи и отливи....

0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
Тактика,бекове,халфове и флангове -те не разбират от такива работи бе Владе.Други неща са им в главичките на тия продажни копеленца(без извинение)
След един такъв мач като вчерашният ,искам да мога вляза в съблекалнята с една голяма здрава лопата или някоя цепеница и да имам 15 минути на разположение да си "поговоря" с тези маймуни.

0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
[quote name='Администратор' timestamp='1315055615' post='31108']
Тактика,бекове,халфове и флангове -те не разбират от такива работи Владе.
След един такъв мач като вчерашният искам да мога вляза в съблекалнята с една голяма здрава лопата или някоя цепеница и да имам 15 минути на разположение да си "поговоря" с тези маймуни.

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Aми то това се говореше за Рехагел, че е направил в Гърция; дали е истина или не, никой не знае, но е факт че взеха Европейска купа...най-вероятно е играла ако не цепеница, то поне десницата на Рехагел.
0

Споделете тази тема чрез:

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема