Байерн България: Национален футболен отбор на България - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Национален футболен отбор на България

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Относно Бербатов - няма смисъл да го обвиняваме човека, това е неговото решение, излишни драми се правят и само се потвърждава, че отбора е зависим от 3-ма играчи, а не би трябвало да е така. Смял се по време на мача, голяма работа. Ще си прави каквото си иска. Журналистите снощи супер тъпите въпроси му задаваха след мача - за какво си мислел, що седял на стълбите ли, къде беше... Пълна простотия!

Относно Матеус - доколкото разбрах е подновил договора си за още 2 години. Мен това ме радва, защото мисля, че той е най-добрият треньор, който можем да имаме в момента. Сега ще кажа защо - на нашите национали им липсват основни работи. Простички неща като дисциплина и физическа подготовка. Аз смятам, че Матеус не е кой знае какъв треньор, но поне на това може да научи нашите. Все се почва отнякъде все пак. Плюс това той е чужденец, което изключва шуробаджанащините (или поне ги намалява) относно стартовия състав и тея, които биват викани, и се ползва с голямо уважение и авторитет, което е предпоставка нашите играчи да бъдат респектирани от него. На базата на тези мои разсъждения аз съм доволен, че ще гледам Матеус на скамейката и през следващия квалификационен цикъл, защото се вижда, че налага нови и млади момчета и все ще постави някакво начало за бъдещо развитие.
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
При Матеус играят само плеймейтки и модели на бельо. Неговата работа е може би най-приятната и добре платената на света. Взима си твърда заплатка, ходи от време на време на някой мач, плащат му самолетните билети, хотели. Събира група пияници веднъж на 2-3 месеца, да им каже, че нищо не става от тях и че са гола вода, а после иска да надскочат себе си, еми няма как да стане. ОТ три различни източника знам какви оргии и чудесии са били на лагер сбора в Правец когато беше и Плеймейт конкурса.......не случайно "брадъра фром анадър мадър на
0

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 03 September 2011 - 18:29, каза:

Относно Бербатов - няма смисъл да го обвиняваме човека, това е неговото решение, излишни драми се правят и само се потвърждава, че отбора е зависим от 3-ма играчи, а не би трябвало да е така. Смял се по време на мача, голяма работа. Ще си прави каквото си иска. Журналистите снощи супер тъпите въпроси му задаваха след мача - за какво си мислел, що седял на стълбите ли, къде беше... Пълна простотия!

Относно Матеус - доколкото разбрах е подновил договора си за още 2 години. Мен това ме радва, защото мисля, че той е най-добрият треньор, който можем да имаме в момента. Сега ще кажа защо - на нашите национали им липсват основни работи. Простички неща като дисциплина и физическа подготовка. Аз смятам, че Матеус не е кой знае какъв треньор, но поне на това може да научи нашите. Все се почва отнякъде все пак. Плюс това той е чужденец, което изключва шуробаджанащините (или поне ги намалява) относно стартовия състав и тея, които биват викани, и се ползва с голямо уважение и авторитет, което е предпоставка нашите играчи да бъдат респектирани от него. На базата на тези мои разсъждения аз съм доволен, че ще гледам Матеус на скамейката и през следващия квалификационен цикъл, защото се вижда, че налага нови и млади момчета и все ще постави някакво начало за бъдещо развитие.

Въпрос - как да изключим шуробаджанащината при МАтеус, след като се вика играч без нито една игрова минута, който беше повече контузен отколкото титуляр. Това какво е? Експеримент? Не мога да разбера за какво са тия контроли, нали там трябва да се пробват играчи,а не в официалните мачове. Съгласен съм, че Гаджев не показа с държанието си, че заслужава да бъде викан, но за сметка на това има доста качества, изиграл е 5-6 мача и не го викаш. Русия Гей беше толкова трагичен, че не искам и да говоря за него.
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Не мога да ти отговоря на тея въпроси, защото няма как да знам отговора. Само Матеус може да ти каже. :marto: Съгласен съм за Рангелов.
0

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария

0

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
Не е зле срещу Швейцария да видим Влади Гаджев в игра, както и Сърмов. Вчера след влизането на Сърмов нямаше минаване през него. А русия гей
0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Матеус,че не показва някакви супер успешни ходове-вярно е!Но да се замислим ,какъв му е материала....аз честно казано ми се струва,че от много години сме нямали толкова слаби футболисти...след залеза вече на Марто и Стенли и отказването на Бербатов,останалото е пълна трагедия и ще става още по-зле....отиваме на нивото на най-слабите отбори в Европа....!
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеKonrad, на 03 September 2011 - 23:00, каза:

Матеус,че не показва някакви супер успешни ходове-вярно е!Но да се замислим ,какъв му е материала....аз честно казано ми се струва,че от много години сме нямали толкова слаби футболисти...след залеза вече на Марто и Стенли и отказването на Бербатов,останалото е пълна трагедия и ще става още по-зле....отиваме на нивото на най-слабите отбори в Европа....!

Като се има впредвид, че пред нас са отбори като Хондурас, Венецуела, Ямайка, Буркина Фасо направо лошо ми става.
0

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Може и да са пред нас, но пак ще ги бием. Ямайка, Хондурас, Ямайка и Буркина Фасо може да ги победим без никакви проблеми. Просто колкото и да сме зле, отборчета като Сан Марино, Латвия, Литва, Андора, Азербайджан за момента мисля, че са по-слаби.
0

Потребителят е неактивен   effenberg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вВ.Търново
http://www.prikachi.com/images/127/3772127S.jpg

Мнението беше редактирано от effenberg: 04 September 2011 - 00:15

0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
http://www.sportal.b...php?news=324145
0

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Сега ще върнат Стойчо в националния http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/tooth.gif Щото е по-голям от Матеус http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Матеус обаче си порка биричка на октоберфест със поредната докато Ловеч и Левски правят мега добрият мач като за нашето ниво. Лудогорец и Черно Море също си беше дерби. Като играха Левски и Цска пък беше в Дубай.

Мнението беше редактирано от Dependent: 20 September 2011 - 09:10

0

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
Това с Мишо МЪДАнски ако е вярно....... :fie: :slap:
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Предвид нужното подмладяването на отбора и това че той тренира младежите не виждам по-подходящ човек да доиграе цикъла.

Смятам и че се преувеличава с трагичното поколение, за мен има млади талантливи играчи просто трябва начело да застане човек, който да въведе ред и дисциплина в отбора, а не Матеус който пие и ходи по жени повече и от играчите.

Мнението беше редактирано от Dependent: 20 September 2011 - 10:26

0

Споделете тази тема чрез:

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема