[quote name='the machine' timestamp='1364136824' post='71344']
Когато Любо застана начело на националния, помня че всеобщото желание бе той да подреди малко от малко махаленската ни игра, за да не бъдем отново боксовата круша в квалификациите. Засега той надхвърля очакванията. Успя да предаде своята непоколебимост и самочувствие на играчите и от уж апатичните лигльовци да изгради сравнително грамотен колектив, за да започне да се говори вече и за класиране на Световното.
Национален футболен отбор на България
Публикувано: 25 March 2013 - 21:02
[quote name='Bavareza' timestamp='1364109402' post='71317']
Разбира се, че има смисъл да идеш на световно, винаги има. Самото класиране ще си е огромен успех сам по себе си, на фона на падението на българския футбол последните години.
Малта не е критерий, но победа или равен с Дания ще ни даде вече сериозни шансове за бараж!
Този национален отбор за пръв път от онзи, който игра на европейското 2004, не ме кара да се срамувам.
Бих казал, че Любо Пенев има главна заслуга за това, не толкова като някакво тактическо израстване, но организационно и ментално отбора вече е на едно по високо ниво!
Нямаме звезди като Бербатов или двамата Петрови, но играем като отбор и имаме силен колектив, а това за мен е дори по важно от силните индивидуалности!
ПП: ако
Разбира се, че има смисъл да идеш на световно, винаги има. Самото класиране ще си е огромен успех сам по себе си, на фона на падението на българския футбол последните години.
Малта не е критерий, но победа или равен с Дания ще ни даде вече сериозни шансове за бараж!
Този национален отбор за пръв път от онзи, който игра на европейското 2004, не ме кара да се срамувам.
Бих казал, че Любо Пенев има главна заслуга за това, не толкова като някакво тактическо израстване, но организационно и ментално отбора вече е на едно по високо ниво!
Нямаме звезди като Бербатов или двамата Петрови, но играем като отбор и имаме силен колектив, а това за мен е дори по важно от силните индивидуалности!
ПП: ако
Публикувано: 26 March 2013 - 01:47
Ралф, абсолютно си прав за Балъков! Типичен плеймейкър, но за съжаление го нямаше в Португалия.
Мнението беше редактирано от Bavareza: 26 March 2013 - 01:47
Публикувано: 26 March 2013 - 04:50
Кефиш се че сме на световно/европейско...отиваме,набиват ни канчетата с 4,5 на 0 почти във всеки мач и след това те е яд,че сме се класирали въобще.После се чудим дали въобще е имало смисъл да ходим и да се излагаме.Ако ще се класираме да играем като хората и дори да отпаднем да е с достойнство.
П.С.Пак слагаме рибата в тигана преди да сме я хванали.Набихме най-слабия отбор в групата и айде вече сме на световно...те тепърва идват решаващите мачове.
П.С.Пак слагаме рибата в тигана преди да сме я хванали.Набихме най-слабия отбор в групата и айде вече сме на световно...те тепърва идват решаващите мачове.
Публикувано: 26 March 2013 - 05:51
Ами Балъка ги класира на първенството и се отказа, доколкото си спомням, та после им гледахме сеира.
Между другото, може да не съм се изразил правилно, но никъде не съм имал предвид, че не искам да се класираме. Просто се опасявам, че с този отбор ще берем голям срам на едно световно. Емоция е едно класиране, така е. Още помня 94-та, но помня и няколко други изпълнения (98-ма и 04-та), когато бяхме много зле и когато накрая като видяхме, че не ставаме, ги наритахме и напсувахме типично по нашенски.
Дано утре измъкнем един равен на датчаните, пък после каквото стане.
Между другото, може да не съм се изразил правилно, но никъде не съм имал предвид, че не искам да се класираме. Просто се опасявам, че с този отбор ще берем голям срам на едно световно. Емоция е едно класиране, така е. Още помня 94-та, но помня и няколко други изпълнения (98-ма и 04-та), когато бяхме много зле и когато накрая като видяхме, че не ставаме, ги наритахме и напсувахме типично по нашенски.
Дано утре измъкнем един равен на датчаните, пък после каквото стане.
Публикувано: 26 March 2013 - 10:20
За мен винаги има смисъл да се класираш на голям турнир, плюсовете са толкова много, че почти не виждам минуси. А и както се казва, винаги има шанс да вземеш някоя победа и от там........безсънни нощи, плуване във фонтани, езера и всякакви пиянски изцепки..........ех какви години бяха. Аз 96 съм се хвърлял ей тука :laughing:
http://media.otkrovenia.com/works/tn650/monteto_by_admin_22129.jpg
Публикувано: 26 March 2013 - 12:00
Mario_Basler, на 26 March 2013 - 10:20, каза:
За мен винаги има смисъл да се класираш на голям турнир, плюсовете са толкова много, че почти не виждам минуси. А и както се казва, винаги има шанс да вземеш някоя победа и от там........безсънни нощи, плуване във фонтани, езера и всякакви пиянски изцепки..........ех какви години бяха. Аз 96 съм се хвърлял ей тука :laughing:
Да нямаш монтанска жилка? Я казвай веднага http://forum.levski.com/images/smilies/smile_police.gif
Публикувано: 26 March 2013 - 14:28
Mario_Basler, на 26 March 2013 - 10:20, каза:
Това сега не е ли на
Публикувано: 27 March 2013 - 00:15
Днес нашите национали ми харесаха за първи път от бая време като гости.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 27 March 2013 - 00:20
[quote name='the Amazing Ralph' timestamp='1364332516' post='71427']
Публикувано: 27 March 2013 - 00:25
Публикувано: 27 March 2013 - 00:48
Запазваме шансовете за второто място.Мисля че можем и да успеем този път,въпреки безумно сътворената програма от БФС.
п.п. Черна гора разказва играта на шибаняците от острова второто полувреме.
Аре да идват на бараж и да ги приключваме в София един път завинаги!
п.п. Черна гора разказва играта на шибаняците от острова второто полувреме.
Аре да идват на бараж и да ги приключваме в София един път завинаги!