[quote name='Stu4ko' timestamp='1328382383' post='40652']
Спортна Германия (дискусионна тема)
Публикувано: 11 February 2012 - 16:30
http://www.sportal.b...php?news=348935
Нойнер с 32-ра победа за Световната купа
Лена продължава да мачка!
Нойнер с 32-ра победа за Световната купа
Лена продължава да мачка!
Публикувано: 12 February 2012 - 01:06
Утре очакваме 33-та в преследването, в което ще тръгне с удобна преднина. :wmflasche:
Публикувано: 12 February 2012 - 15:43
Нойнер крачи стабилно към титлата...
Мнението беше редактирано от TOKATA: 12 February 2012 - 16:54
Публикувано: 12 February 2012 - 18:25
In December 2011, she announced her retirement from the sport by the end of 2011–12 season.
SAY WHAT?
ПС.Не съм много -много по зимните спортове ,но подкрепям немците във всичк.Относно Нойнер - прочетох го в уикито и понеже ,както казах ,не се интересувам чак толкова от тези спортове ,искам да попитам - Т'ВА ВЕРНО Л
SAY WHAT?
ПС.Не съм много -много по зимните спортове ,но подкрепям немците във всичк.Относно Нойнер - прочетох го в уикито и понеже ,както казах ,не се интересувам чак толкова от тези спортове ,искам да попитам - Т'ВА ВЕРНО Л
Мнението беше редактирано от DerBomber13: 12 February 2012 - 18:27
Публикувано: 12 February 2012 - 18:41
[quote name='DerBomber13' timestamp='1329060349' post='41274']
In December 2011, she announced her retirement from the sport by the end of 2011–12 season.
SAY WHAT?
SAY WHAT?
Мнението беше редактирано от TOKATA: 12 February 2012 - 18:47
Публикувано: 24 February 2012 - 15:01
Мария Рийш пристигна в България. Успех в Банско!
Едно интервю с интересен последен въпрос:
- Вие сте от Бавария, но миналия сезон празнувахте с Шалке спечелването на Купата на Германия. Това не е ли предателство спрямо Байерн М?
- Не, не. Разбира се, че съм фен на Байерн Мюнхен
Ние обаче не играхме на финала. А хер Клеменс Тьонис, шефът на надзорния съвет на Шалке, ни е много добър приятел.
Цялото интервю: http://www.7sport.ne...rtove/index.htm
Едно интервю с интересен последен въпрос:
- Вие сте от Бавария, но миналия сезон празнувахте с Шалке спечелването на Купата на Германия. Това не е ли предателство спрямо Байерн М?
- Не, не. Разбира се, че съм фен на Байерн Мюнхен
Ние обаче не играхме на финала. А хер Клеменс Тьонис, шефът на надзорния съвет на Шалке, ни е много добър приятел.
Цялото интервю: http://www.7sport.ne...rtove/index.htm
Публикувано: 01 March 2012 - 04:41
Днес започва световното по биатлон което ще се проведе в меката на биатлона - РУПОЛД
Публикувано: 01 March 2012 - 12:35
Надявам се Лена да вземе минимум 6 медала :D
Публикувано: 01 March 2012 - 18:48
Арни, Арни, Арнииии прееба иначе перфектното състезание!!! Как може да изгубиш 1 мин. преднина?! :ireful: :ireful: :ireful:
Лена и Бирнбахер направиха ненормални постове и съм сигурен, че и двамата ще съберат медали!!!
Лена и Бирнбахер направиха ненормални постове и съм сигурен, че и двамата ще съберат медали!!!
Публикувано: 01 March 2012 - 19:18
Германия загуби спечелено състезание. Хенкел прилично, Нойнер и Бирнбахер бяха страхотни, на Бирнбахер стрелбите бяха наслада да се гледат - много бързи и точни. Пайфер изгуби над минута преднина, дано се стегне за индивидуалните стартове и мъжката щафета, а това пък с Норвегия развали допълнително състезанието и според мен ощети словенците. Лошо начало, но пък в събота и неделя ще има златни медали. Пълен провал за Русия и Франция.
Публикувано: 01 March 2012 - 19:24
Tito, на 01 March 2012 - 19:18, каза:
Германия загуби спечелено състезание. Хенкел прилично, Нойнер и Бирнбахер бяха страхотни, на Бирнбахер стрелбите бяха наслада да се гледат - много бързи и точни. Пайфер изгуби над минута преднина, дано се стегне за индивидуалните стартове и мъжката щафета, а това пък с Норвегия развали допълнително състезанието и според мен ощети словенците. Лошо начало, но пък в събота и неделя ще има златни медали. Пълен провал за Русия и Франция.
А то какво точно стана? Видях, че има някаква звезда до времето им и се надявах да ги дискфалифицират.
Публикувано: 01 March 2012 - 22:43
Бьорндален си улучи мишената, но тя явно беше развалена не се свали, той помисли, че е сгрешил и въртя обиколка, след това от времето на Норвегия бяха извадени секундите за които Бьорндален завъртя обиколката. За първи път видях такава чудесия и то на световно. Това малко или много обърка състезанието...и повлия на Германия и Словения... по един или друг начин...както и да е, гледаме към събота и спринтовете.