Götze19, на 08 June 2017 - 23:14, каза:
Никой не е казал, че момчето не се раздава или че няма желание, просто това не е неговата позиция и толкова си може там, както и Рафиня също е изпята песен за десния бек. Ако в Бундеслигата до някъде мине тоя номер с тях, във ШЛ ясно ще си проличи колко далече са те от тази позиция и колко важен е да имаш добър и можещ играч за там
Аз също винаги съм си го представял повече в ролята, която изпълняваха Басти и Ефенберг. Да, знам, че това звучи смешно, но спомнете си онова къдраво, хилаво момче със смешна фамилия в първия му сезон(мисля, че беше 2002 или 2003). Как изглеждаше Басти тогава? Ходеше като муха без глава- доста по различно от Кимих. Това момче още сега излъчва стабилност и характер.
Единодушни сме(смятам), че десния бег далеч не е най-доброто място за него. Въпроса е, че за там нямаме толкова опции, колкото за средата на терена, в момента може да се каже, че Видал е иззел "функцията Ефе/Басти". Трябва ни стабилен заместник на Капитана и аз вярвам, че това момче ще се справи с тази задача, стига да му бъде възложена. Грехота ще е да го закотвим на пейката, вместо да опитаме да го използваме, макар и не съвсем на генеричната му позиция. Аз продължавам да твърдя, че той има целия "пакет- десен бег", трябва му просто игрово време и малко късмет. И желание(Коста- мърда такава!).
И още нещо.. Мисля, че когато става дума за варианти за десен бег и дефанзивен халф забравяме Руди. Да той дойде(очевидно) за резерва, дойде за без пари и т.н. Но той беше капитана на 4-тия в Бундеслигата и то на 26 години.