Росен, на 12 December 2021 - 00:25, каза:
Защо са с маски и от кого се пазят?
Ваксинирани от ваксинирани ли?
Кой какво не е изпълнил?
Ваксинацията не е задължителна,нали?
Тогава всеки сам взема решение за себе си,не виждам защо трябва да се излива тонове помия върху Кимих.
Аз също спазвам правилата,въпреки че не съм съгласен със случващото се,както казах преди,аз се тествам два пъти седмично,за да бъда на работа и съм 100 пъти по -безопасен от ваксинираните.
Изискването е за сертификат, а не за ваксина. Сертификат може да се издаде след негативен тест, или след тест за антитела. Имай предвид, че има процент от хора, кокто имат придружаващи заболявания, и за тях ваксините не са препоръчителни, както и това, че има хора, които не могат да изградят антитела. Това не означава, че не могат да присъстват на мач. Просто трябва да си издадат един от другите сертификати. Тука е и отговорът защо са с маски. За момента на човечеството не е познато друго ефективно средство за стаден имунитет освен ваксината. Помията върху Кимих се изля, защото в страна като Германия, в която има много голяма обществена отговорност, неговото поведение не е прието за нормално, особено като е от толкова популярен човек, който трябва да служи за пример.Левандовски, Мюлер, Нойер по-големи будали ли са, че са разбрали, че са отговорни както към себе си така и към околните. И между другото в Англия също обмислят затваряне на стадионите.