Порових се в архива, но не успях да я открия. Вотът тогава беше: против връщането на минусите. Ясно ми е, че с тая опция ще се създаде още излишно напрежение, но явно съм подтикнат към тази мисъл от мненията към днешна дата(след време може да мисля, че е било грешка това). Форумът върви надолу, все по-малко хора пишат, а тези, които пишат го удрят на чат помежду си(в правилата имаше точки точно в тая насока, прекаления спам и писането на много мнения за кратък период от време не се толерира).
Ако се направи анкета, сигурно ще има 10-15 гласували, та едва ли ще е много обектива. Извадката хич няма да е представителна.
Препоръки за форума
Публикувано: 16 June 2017 - 10:11
Andoniooo, на 16 June 2017 - 02:01, каза:
Форумът върви надолу, все по-малко хора пишат, а тези, които пишат го удрят на чат помежду си(в правилата имаше точки точно в тая насока, прекаления спам и писането на много мнения за кратък период от време не се толерира).
Нормално е все по-малко хора да пишат, ти самият знаеш защо. Това не трябва да ни отчайва обаче, тъй като според мен и сега има поне едно 20-25 души, които редовно (всеки ден или няколко пъти в седмицата) влизат тук, а това си е нелоша бройка. Връщането на минусите обаче няма да повиши активността във форума.
Що се отнася до чата/спама и правилата, на мен лично това не ми пречи и избирам да пренебрегна това правило, точно за да има повече активност.
Andoniooo, на 16 June 2017 - 02:01, каза:
Ако се направи анкета, сигурно ще има 10-15 гласували, та едва ли ще е много обектива. Извадката хич няма да е представителна.
От гледна точка на статистиката е така, но от друга страна мнението на активно ползващите форума (колкото и малко да са те) е с по-голяма тежест, тъй като промените ще се отразят най-много на тях.
Публикувано: 13 March 2018 - 11:50
Момчета (и момичета), има ли някакъв шанс да се позволи при цъкане на плюс/минус да има определено време (минута примерно), в което да можеш да смениш плюса с минус и обратно? Напоследък започвам редовно да не уцелвам (:tooth:), струва ми се, че и други чат-пат правят така и би било хубаво ако може да се направи нещо от една страна, за да се избегнат грешните цъквания, а от друга да се намали спама на мнения от сорта на "исках да ти дам плюс, вместо минус"...
Публикувано: 13 March 2018 - 19:33
Според мен тоя минус е абсолютно излишен и е добре да се премахне.
Публикувано: 13 March 2018 - 22:49
Влизайте трезви бе хора http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gif
Публикувано: 14 March 2018 - 08:54
moonweaver, на 13 March 2018 - 11:50, каза:
Момчета (и момичета), има ли някакъв шанс да се позволи при цъкане на плюс/минус да има определено време (минута примерно), в което да можеш да смениш плюса с минус и обратно? Напоследък започвам редовно да не уцелвам (:tooth:), струва ми се, че и други чат-пат правят така и би било хубаво ако може да се направи нещо от една страна, за да се избегнат грешните цъквания, а от друга да се намали спама на мнения от сорта на "исках да ти дам плюс, вместо минус"...
Няма такава опция, за съжаление. Аз затова казах, като пусках пак минуса, да внимавате, като цъкате. :fun: Просто си премервай по-добре движенията и така. :)
Публикувано: 16 March 2018 - 19:19
Не влизайте пияни тук и всичко ще е ОК :laughing:
Публикувано: 21 March 2018 - 12:26
Когато има пийнали във форума е най-големия купон. Питай старите кучета :)
Публикувано: 21 March 2018 - 19:54
Камба, едно време даже и от айрян се напивахме и ставаше мазало.