На мен ми е странно след 4 години и половина в стария, но ще свикна, трябва да вървим напред. Доста ми е жал за всички епохални писания в стария форум, но явно е неизбежно.
Препоръки за форума
Публикувано: 13 October 2010 - 23:21
Те не са се изгубили бре. Просто са в архив. ;)
Публикувано: 14 October 2010 - 20:16
Жив и здрав и за нищо ;)
Но нека кажем и за останалите, ако някой има подобен проблем - в юзърнеймовете два празни разстояния (шпации) се приемат от системата на форума като едно. Да не се чудите защо после не можете да си влезете в акаунта. :whistle:
Но нека кажем и за останалите, ако някой има подобен проблем - в юзърнеймовете два празни разстояния (шпации) се приемат от системата на форума като едно. Да не се чудите защо после не можете да си влезете в акаунта. :whistle:
Публикувано: 15 October 2010 - 19:43
Публикувано: 15 October 2010 - 20:09
Добре. Обаче аз ще преложа нещо още по-смело - цял един раздел, в който да се качват снимки, кратки филмчета (до 25мб), линкове от мачове и по-големи видео-файлове и т.н. Само трябва да проверим как сме с трафика на хоста и дали ще имаме тази възможност...
Публикувано: 15 October 2010 - 22:56
тоя форум адски ме дразни,по рано с един поглед виждаш къде има нови мнения
сега се кьоря като камбочанец пред сръбски конструкро лего.
шарения с две маймуни горе в дясно,
да не говорим ,че трябваше само в тоя форум ника ми да бъде модифициран и сега гледам
мога снимки да слагам само във"фенове" и то като я сложа излиза няква малка все едно на телефонен дисплей.
аз като намразя нещо и си го мразим до край и затова смятам много рядко да го посещавам тоя форум.
каменчо ако има некво инфо за рим звънкай братле
сега се кьоря като камбочанец пред сръбски конструкро лего.
шарения с две маймуни горе в дясно,
да не говорим ,че трябваше само в тоя форум ника ми да бъде модифициран и сега гледам
мога снимки да слагам само във"фенове" и то като я сложа излиза няква малка все едно на телефонен дисплей.
аз като намразя нещо и си го мразим до край и затова смятам много рядко да го посещавам тоя форум.
каменчо ако има некво инфо за рим звънкай братле
Guest_FC Bayern 1900_*
Публикувано: 16 October 2010 - 17:07
Защо ми триете мненията?
Публикувано: 16 October 2010 - 17:10
Ти как мислиш, защо последното ти мнение е изтрито?
Публикувано: 17 October 2010 - 04:04
има доста подобрения като цяло,но без известията за нова тема /или мнение/ особено за хора като мен ,които гледат сайта /предимно/през мобилен телефон...е направо УЖАСНО гадно..Направете иконите на темите както си бяха...предварително :thank_you2:
Публикувано: 17 October 2010 - 09:28
Благодаря предварително!
:bayernfan:
:bayernfan:
Мнението беше редактирано от kr.stankov: 17 October 2010 - 23:19
Публикувано: 17 October 2010 - 10:34
Спокойно, заемаме се да отстраним проблема. Пейшънс само ;)