При мен се случи по малко по различен начин.. Баща ми има сестра, която от много години е омъжена в Германия. Доста често през годината тя и мъжа и ( вече моят чичо ) идват в България, така е някъде от 1990г. до ден днешен. Винаги когато са били тук, чичо ми и баща ми редовно гледаха мачове по телевизията ( предимно немски или националния им отбор ) говореха за тях и се възхищаваха колко са добри Германците във всяко едно нещо, а както в конкретния случай във футбола.
Как се запалихте по отбора?
Публикувано: 19 September 2014 - 22:14
Чувал съм,че БАЙЕРН е много велик отбор от улицата и така прибрах се вкъщи проверих вестници и т.син така реших,че ще съм за БАЙЕРН ДО ГРОБ!!
Публикувано: 07 August 2015 - 02:51
Кан и после бат Клозе ме запали по Байерн. Само като видях как им се кара Кан и направо се влюбих в него. За Клозе няма смисъл да коментирам, голяма лисица където и да играе. След това всичко беше въпрос на гледане и маниакално проучване :) Абе какво да кажа, българин с душа на германец съм :P Най-любимият ми момент беше натриването на жълтите носове на финала за ШЛ и гола на СП - 113 минута, няма такава пързалка :)
Публикувано: 18 December 2015 - 20:42
ПОПУЛЯРНО
Моята история е стара,преди ерата на
Публикувано: 18 December 2015 - 21:18
Евала, пич! Много готина история! :) Да е жива и здрава баба ти още много години! :beer2: