Гледал съм го на кино даже :marto: :whistle:
Любими филми Любими филми и препоръки към аудиторията
Публикувано: 23 March 2016 - 00:47
Най-добрия филм, който съм гледал последните години.
http://pics.filmaffinity.com/As_Far_As_My_Feet_Will_Carry_Me-260117027-large.jpg
http://pics.filmaffinity.com/As_Far_As_My_Feet_Will_Carry_Me-260117027-large.jpg
Публикувано: 23 March 2016 - 10:24
Публикувано: 26 March 2016 - 11:37
Браво на Зак Снайдер - поредният шайни посредствен филм от негова страна. Честно казано не започна зле, нещо като политическа драма, но по средата някъде се разпадна отвсякъде. Предполагам не е само негова вина, сценарият е безумен, а начинът, по който се опитаха да вкарат всичко релевантно за предстоящия Justice League бе направен по ужасен начин. Не харесах чак толкова Дедпул, но поне бе комиксов филм, който си беше просто комиксов филм, не се стара да вкара 1000 елемента за 10 000 идващи филма.
Обаче има Батман и Супермен и вероятно филмът ще е хит и ще спечели много пари. Хората са толкова елементарни.
П.С. От друга страна потвърждавам, че Стая е наистина страхотен!
Обаче има Батман и Супермен и вероятно филмът ще е хит и ще спечели много пари. Хората са толкова елементарни.
П.С. От друга страна потвърждавам, че Стая е наистина страхотен!
Публикувано: 28 March 2016 - 15:41
Аз на Дедпул се посмях доволно. Райен Рейнолдс освен да го слага на яките жени, може и да играе. А Б вс С мисля да го гледам чак на домашното кино :spiteful: . Такива тийн поредици авендъри, трансформърси дори не ги знам и кога излиат, толкова са ми скучни тия филми, че няма накъде. Разбрах, че трансформърс има 5 ли 6 ли серия беше като скоро го мернах дублиран по нова :laughing: :laughing:
Публикувано: 28 March 2016 - 16:25
Дедпуул ми вървеше гладко, което значи, че е добър! Аз се опитах да загледам 11.22.63, който започна интригуващо, но в 5-ти епизод тотално ме изгуби, защото взе да става много сапунка и малко трилър!
Чакам Найс гайс с Ръсел Кроу и Гослинг, ще бъде забавен. Чакам новият на Маконъхи за Севера и Юга, чакам Зрителна измама 2, чакам Тарзан,
Чакам Найс гайс с Ръсел Кроу и Гослинг, ще бъде забавен. Чакам новият на Маконъхи за Севера и Юга, чакам Зрителна измама 2, чакам Тарзан,
Публикувано: 28 March 2016 - 17:27
[quote name='ars_moriendi' timestamp='1459171546' post='111696']
Дедпуул ми вървеше гладко, което значи, че е добър! Аз се опитах да загледам 11.22.63, който започна интригуващо, но в 5-ти епизод тотално ме изгуби, защото взе да става много сапунка и малко трилър!
Публикувано: 29 March 2016 - 19:30
Гледах Зоотрополис! Много ми хареса :) Скоро Дришни не бяха правили такова свежо анимационно. Водих малката за първи път на кино и вече сме пълни с книжки за рисуване, лепене, четене и какво ли още не.
п.п. На частта с ленивците се скъсах да се хиля :thumbsup:
Мнението беше редактирано от Mario_Basler: 29 March 2016 - 19:30
Публикувано: 29 March 2016 - 23:38
Mario_Basler, на 29 March 2016 - 19:30, каза:
Гледах Зоотрополис! Много ми хареса :) Скоро Дришни не бяха правили такова свежо анимационно. Водих малката за първи път на кино и вече сме пълни с книжки за рисуване, лепене, четене и какво ли още не.
Гледай и Код 999, ако си падаш по екшън-трилъри с мрачна обстановка. :)
Публикувано: 31 March 2016 - 13:45
https://45.media.tumblr.com/c65a9684b9ca879c03680d39f179b7f4/tumblr_o4u5yjW60U1syrjl3o1_500.gif
Much wow.
Much wow.
Публикувано: 17 May 2016 - 16:34
Публикувано: 16 June 2016 - 16:52
The Good Guys - от режисьора на Kiss Kiss Bang Bang. Не е толкова добър, някои шеги и сцени определено са се нуждаели от преработка, но като цяло е от по-качествените филми, които са излезли напоследък. Двамата главни са страхотни и влачат филма.
От друга страна Warcraft е ужасяващ филм, с ужасяваща режисура, монтаж и актьорска игра(особено от актьорите, играещи хората), но заради тъпите китайци може и да излезе на печалба. :slap:
От друга страна Warcraft е ужасяващ филм, с ужасяваща режисура, монтаж и актьорска игра(особено от актьорите, играещи хората), но заради тъпите китайци може и да излезе на печалба. :slap:
Мнението беше редактирано от Datty: 16 June 2016 - 16:56
Публикувано: 16 June 2016 - 22:31
Не мога да повярвам, че са започнали да правят филми по игри. Сега очаквам за solitaire да направят един.