Зобихме се за Възраждането на Черният Рицар?
Кой го гледа?
Аз снощи бях за втори път да го гледам ... и ... ами не е по-добър от The dark knight в никакъв аспект...
Леджър така беше вдигнал летвата , че на Бейн му харесах едиснтвено акцентът на ирлансдки иконом...Знаех много добре кой е Бейн защото съм чел комикси с негово участие...Знаех , че е назобен изрод , които млати здрави юмруци , но след издигането на Жокера до такива висини като филмов злодей си мислих , че Бейн ще го догони...Готъм не се страхуваше...Жокера им еба майката ... болници , молници , полицейският участък...където се появяваше цареше анархия...Тук Бейн им даде анархия навсякъде , те заживяха като в страна от третият свят и не им пукаше...Само ченгетата знаеха , че бомбицата ще избухне все някога и без да излизат от града...
Да , знаеше се , че Харди ще бъде сравняван с ненормалната игра на Леджър и може би не е честно да ги сравняваме , но "Черният Рицар" е факт и няма как да не се правят паралели , още повече , че е трилогия ...
Онзи филм ще си остане "Батман с Жокера" а този ?
Връзката между Батман и Котката или Уейн и Селина Кайл също малко претупана ми се видя...Оная го преебава веднъж , той и вярва...Втори път ...той и вярва още повече... Zone Romantika брат :whistle:
Много дупки мамка му...
Не усетих и изгнанието на Батман...една гонитба след 8 години суша и дотам...уж мразен а те дечицата го чакат...
А това , че Брус Уейн никой не го е виждал от изчезването на Батман??????? Събираш 2 и 2 и правиш 4 да му се не види...
Да , здрав екшън отвсякъде...но 2-ра част се явава отделен филм , който няма нищо общо с 1ва и 3та част...
Фактът , че два пъти го гледам няма как да не говори , че ми е харесал , но след миналата серия е нормално да очаквам повечко...
Заигравка има накрая , която ми хареса ... На пре-премиерата на 19 срещу 20 след края цялото кино ръкопляскаше , но преди 4ри години пък цялото кино стана на крака и аплодираше , колкото и да е тъпо за кинопрожекция...
Мнението беше редактирано от Боби: 08 August 2012 - 08:19