Разбира се след "Принцеса Фантагиро" :marto:
Любими филми Любими филми и препоръки към аудиторията
Публикувано: 26 November 2010 - 00:37
Някой знае ли някой интересен филм за религиозните войни или революциите (ХV-XVIII в.) ? :rolleyes:
Публикувано: 26 November 2010 - 22:41
Публикувано: 27 November 2010 - 03:47
Нужно ли е да казвам кой е филмът?
http://i435.photobucket.com/albums/qq73/thrasher1992/scarface-70531.jpg
http://i435.photobucket.com/albums/qq73/thrasher1992/scarface-70531.jpg
Публикувано: 04 December 2010 - 11:40
От вчера този филм също ми е в фейвърит лист-а. Задължително да се гледа ;)
Публикувано: 05 December 2010 - 02:11
"Адвокат на Дявола". Страхотен филм, големи актьори и вманиачаващ Ал Пачино! Злобар от класа! :bishop:
http://film4q8.com/dvd/images/Devils_Advocate.jpg
http://film4q8.com/dvd/images/Devils_Advocate.jpg
Публикувано: 05 December 2010 - 22:09
Горещо препоръчвам един филм, който изгледах преди две вечери.Става дума за "Пазители" или "Watchmen" както е в оригинал.От сега казвам, че филмът използва комикс като база и следователно до голяма степен разказва за супергерои, но не бива човек веднага да го отхвърля, защото наистина е особен.Честно казано, аз си мислех, че супергероите са вече изчерпани и не могат да предложат основа за нищо стойностно в киното, освен специални ефекти."Човекът паяк" ; "Фантастичната четворка" и до голяма степен 'Х-мен" разочароваха сериозно, поне мен.Като че ли обаче все още има какво да ни бъде предложено - според мен идва нов период във филмите за супергерои, като първите представители на този период са "Черният рицар" и именно "Пазителите".В тази нова "ера" подобните произведения са не просто филми за деца, а в тях се съдържат наистина много проблеми и дилеми, притежават сложна сюжетна линия.Всъщност това, което ги прави особени, е само, че действащите лица имат свръхсили и носят шарени костюми.
Както казах сюжетната линия е много комплексна, а конкретно в "Пазителите" тя е едно от двете основни оръжия на филма.Непридвидима е, с множество обрати и в крайна сметка изходът е крайно неочакван.
Другото основно предимство на филма са персонажите.
Както казах сюжетната линия е много комплексна, а конкретно в "Пазителите" тя е едно от двете основни оръжия на филма.Непридвидима е, с множество обрати и в крайна сметка изходът е крайно неочакван.
Публикувано: 10 December 2010 - 00:47
[quote name='VladimirFCBM' timestamp='1291576169' post='5711']
Горещо препоръчвам един филм, който изгледах преди две вечери.Става дума за "Пазители" или "Watchmen" както е в оригинал.От сега казвам, че филмът използва комикс като база и следователно до голяма степен разказва за супергерои, но не бива човек веднага да го отхвърля, защото наистина е особен.Честно казано, аз си мислех, че супергероите са вече изчерпани и не могат да предложат основа за нищо стойностно в киното, освен специални ефекти."Човекът паяк" ; "Фантастичната четворка" и до голяма степен 'Х-мен" разочароваха сериозно, поне мен.Като че ли обаче все още има какво да ни бъде предложено - според мен идва нов период във филмите за супергерои, като първите представители на този период са "Черният рицар" и именно "Пазителите".В тази нова "ера" подобните произведения са не просто филми за деца, а в тях се съдържат наистина много проблеми и дилеми, притежават сложна сюжетна линия.Всъщност това, което ги прави особени, е само, че действащите лица имат свръхсили и носят шарени костюми.
Публикувано: 10 December 2010 - 02:53
Да и аз това забелязах!Прав си - има само крайни мнения.
Публикувано: 10 December 2010 - 12:33
Вчера ходих да гледам The Expendables.Хубав екшън,препоръчвам го за любителите на жанра.Пък и рядко в един филм могат да се видят толкова знаменитости накуп-Сталоун,Брус Уилис,Шварценегер,Ерик Робъртс,Джет Ли...
Публикувано: 11 December 2010 - 20:17
Кажете някое хубаво и завързано филмче с мацки (не са задължителни).
Публикувано: 21 December 2010 - 22:34
от доста време се чудя дали да гледам Девил
всъщност качествен хорър не съм гледал от френският Ils насам и вече ми втръсна да спирам филмите на 20-та минута...
всъщност качествен хорър не съм гледал от френският Ils насам и вече ми втръсна да спирам филмите на 20-та минута...
Публикувано: 26 December 2010 - 11:17
Току що изгледах "Обратно броене" (Ticking Clock).Не правате същата грешка,особенно по празниците.Ще си върнете всичкото пийенье и ядене.