Поздрав за всички!
Рок и Метъл общество Hell yeah!
Публикувано: 02 March 2011 - 21:42
:wmflasche: :brdschal: :wmflasche: немския е най-подходящия за този стил музика
п.с. не гледайте клиповете ако Ви засягат по-някакъв начин,просто слушайте музиката ;) че едно време имаше един дето ми се правеше на оборотен за подобни неща :laughing: :whistle:
друга хубава група sleipnir и kraftschlag
Публикувано: 02 March 2011 - 22:22
Ха, не знаех, че ги слушаш тея групи! Наистина са много добри обаче. Поздрав със Sleipnir - Unbekannter Soldat тогава. Тя ми е любимата тяхна.
П.П. Песента, която дадох, също е на немска група. ;)
П.П. Песента, която дадох, също е на немска група. ;)
Публикувано: 10 March 2011 - 14:39
Фестивалът Sonisphere 2011 в Банкя.
Място на рок събитието този път ще стане националният хиподрум в Банкя. Концертите ще се проведат само в един ден - 21 юни. Освен Iron Maiden, останалите топ групи на феста са Slipknot, Mastodon, Alice Cooper и Apocalyptica.
Билетите влизат в продажба от 10 март в мрежата на Еventim, включително в Германос, Пикадили и Техномаркет. В деня на концерта билети ще се продават и на място на същите цени, които са: терен - 90 лв.; седящи – между 120 – 150 лв.; фен зона - 150 лв
http://bg.sonispherefestivals.com/
Място на рок събитието този път ще стане националният хиподрум в Банкя. Концертите ще се проведат само в един ден - 21 юни. Освен Iron Maiden, останалите топ групи на феста са Slipknot, Mastodon, Alice Cooper и Apocalyptica.
Билетите влизат в продажба от 10 март в мрежата на Еventim, включително в Германос, Пикадили и Техномаркет. В деня на концерта билети ще се продават и на място на същите цени, които са: терен - 90 лв.; седящи – между 120 – 150 лв.; фен зона - 150 лв
http://bg.sonispherefestivals.com/
Публикувано: 10 March 2011 - 21:59
Баааахти лудите цени, не е истина :swear:
Публикувано: 10 March 2011 - 22:22
Засега съм 50:50! Кофти локация, високи цени, но пък добри групи...
Публикувано: 10 March 2011 - 22:31
Зверски групи и зверски цени.Трябва да се копаят отнякъде левчета.