Е, 120 беше наказанието на шейховете, че Салихамиджич предварително се разприказва пред медиите. Иначе в началото бяха съгласни на 80-90 млн. Което си беше оферта, имайки предвид тогавашната форма на Сане. Както и да е, това е минало. Мен ме притеснява верижната реакция, която може да последва. Ману, Йоз, Леон, Серж, Томас - гласяха се да "оформят ера". Като цяло най-младият треньор, печелил ШЛ, е Гуардиола - на 38. Нагелсман скоро навършва 34. В следващите две-три години, или Нагелсман ще стане най-младият носител на ШЛ, или гореспоменатите футболисти ще сменят клубната си принадлежност. Защото всички те стояха зад Флик. И сега очакванията към новия треньор ще бъдат нечовешки. Сами сме вкарахме в много сложна ситуация.
П.С: Тази сума от 25-30 млн. съвсем спокойно можеше да бъде дадена за играчи, които Флик желае. Така хем вълка щеше да е сит, хем агнето цяло. Байерн се управлява от много умни хора, казвам го без ирония. Което още повече ме кара да мисля, че всичко е било умишлено да изгоним Ханзи.
Мнението беше редактирано от Lozanov: 26 April 2021 - 15:41