Чудя се на кого да повярвам-на форумната легенда с двойния аршин или на клубната легенда:
"Бих казал, че никога в историята си не сме играли по-силно, откакто го правехме при Пеп", заяви Карл-Хайнц Румениге пред Welt am Sonntag.
"По принцип Байерн винаги е бил успешен - продължи шефът на баварците - но такава красота в играта рядко се вижда".
И преди да ме нападнат последователите на форумната легенда, пак да поясня че не се слагам към феновете на Гуардиола, защото е Гуардиола, а защото е бил треньор на любимият ми клуб, както вече по същата причина съм фен и на Анчелоти.
Ръководство на Байерн Мюнхен
Публикувано: 04 December 2016 - 15:24
Румениге май забрави при Хайнкес как играеше отбора...
Публикувано: 04 December 2016 - 15:35
Щом сме играли най - добрия футбол при Чеп, би трябвало да има и някакви резултати от тая игра, а такива няма, така че нещо не се връзват нещата
Публикувано: 04 December 2016 - 16:04
Еййййй не може ли да разберете, че резултатите не са обвързани по дефолт с играта, с красотата, с истината, особено в спорта. Колко примера искаш и от футбола и от всякакви други посоки. Ама погледа като стига само до носовете ви така ще е.
Публикувано: 04 December 2016 - 16:17
За мен няма нищо силно и красиво, в това да падаш с 3-4 гола , и то в най -важните мачове- на полуфинали в ШЛ... Въпрос на вкус .
Мнението беше редактирано от ivo: 04 December 2016 - 16:18
Публикувано: 04 December 2016 - 16:31
А ти си помисли, че и на мен ми харесва ли. Но "Живота е това,което става докато ние си правим планове за нещо друго"-Джон Ленън.
Публикувано: 04 December 2016 - 18:15
Румениге е изтрещял, как може да говори така за ужас на Гьотце!Румка,изперкал си брат,катуня е срам за Байерн,веднага си подавай оставката от Байерн и заминавай при чеп ,че и ти си от пеполизците.
Мнението беше редактирано от Росен: 04 December 2016 - 18:16
Публикувано: 04 December 2016 - 19:00
Съгласен съм с Румениге, че при Гуардиола играехме много силно. Поне до полуфиналите в ШЛ....
Публикувано: 04 December 2016 - 19:54
ПОПУЛЯРНО
Силно, силно, колко пък силно да сме играли до полуфиналите? Трагедия в гостуванията, с изключение на един мач с арсенал, мъка с манафите, мъка с ювентус, полу мъка с порто. Нищо впечатляващо общо взето. В Бундеслигата Ок, обаче да имаш такъв състав и такова наследство, и да не го превърнеш в поне 1 финал- тотален провал.
Най-силния Байерн е тоя от пролетта на 2013 и това не подлежи на никакво съмнение. През следващите години се наблюдаваше една наивност, нищо повече.
Най-силния Байерн е тоя от пролетта на 2013 и това не подлежи на никакво съмнение. През следващите години се наблюдаваше една наивност, нищо повече.
Мнението беше редактирано от _Robben_: 04 December 2016 - 19:57
Публикувано: 05 December 2016 - 13:08
Румениге е загубил връзка с реалността, любовта му с Пеп ще бъде вечна. Добре че се връща Хьонес да вкара отбора в правия път.Най-доброто решение на Гуардиола за целия престой при нас е отказването на нов договор с Байерн.
Публикувано: 05 December 2016 - 21:21
На фона на гигантските очаквания престоя на Гуардиола в Байерн от моята гледна точка е крайно незадоволителен.Мойте лични очаквания бяха малко по-премерени от мнозинството във форума,но пак бяха неоправдани.Просто това не ми изглеждаше като един от най-добрите отбори на Байерн в историята ни,а и неуспехите на 1/2 финалите в ШЛ го показват ясно.
Публикувано: 06 December 2016 - 20:49
markony_70, на 04 December 2016 - 15:09, каза:
"Бих казал, че никога в историята си не сме играли по-силно, откакто го правехме при Пеп", заяви Карл-Хайнц Румениге пред Welt am Sonntag.
"По принцип Байерн винаги е бил успешен - продължи шефът на баварците - но такава красота в играта рядко се вижда".
Аз съм съгласен напълно с Румениге, но само ако бъде направено уточнението "в Германия". Наистина играехме много красиво и успешно, но само на домашна сцена и в груповата фаза на ШЛ.
Публикувано: 05 January 2017 - 14:43
Много, много интересно изказване на Ули Хьонес:
Допълнителна информация: В момента, FC Bayern München eV държи 75,01% от акциите като Адидас, Алианц и Ауди имат по 8,33%, което позволява на Румениге като председател на борда да избегне т.нар. "миноритарен блок" (миноритарните акционери да блокират промени в Устава и други резолюции). По устав, Общото събрание трябва да бъде питано само ако се продават повече от 30% от дяловете. Т.е. Байерн може да продаде още 5% (повече позволяват миноритарен блок).
Цитат
"Във всеки един момент можем да продадем още дялове, има достатъчно голям интерес. Към момента нямаме такива планове, но няма да съм против подобен ход, ако той стане наложителен. Ако погледнем сумите, които се разиграват в Англия, Испания, а наскоро вече и в Китай; те вече са недостижими с нормална човешка дискретност. Но ние трябва да си зададем въпроса: искаме ли да оцелеем в това море от акули? Разбира се, че да! За нас не е добре да прибираме парите си в банка и да чакаме по-добри времена. Във футбола се наливат пари, които не са генерирани там, но се харчат с пълни шепи. Дори ние санкционирахме неща, които преди 3 години ми се струваха немислими. Трябва да се опитаме да се справим със собствени възможности и да бъдем успешни, докато един или друг клуб с богат собственик започнат да действат разумно."
Допълнителна информация: В момента, FC Bayern München eV държи 75,01% от акциите като Адидас, Алианц и Ауди имат по 8,33%, което позволява на Румениге като председател на борда да избегне т.нар. "миноритарен блок" (миноритарните акционери да блокират промени в Устава и други резолюции). По устав, Общото събрание трябва да бъде питано само ако се продават повече от 30% от дяловете. Т.е. Байерн може да продаде още 5% (повече позволяват миноритарен блок).
Мнението беше редактирано от moonweaver: 05 January 2017 - 14:54
Публикувано: 07 January 2017 - 01:32
http://www.gol.bg/ba...-otnovo-plachat
Сипете им, Хер Хьонес, сипете им! Най-големият сте! Като не щат мира-на им секира! :wmflasche: Да седят в забвение всички хейтъри на Байерн! :bayernshal:
Сипете им, Хер Хьонес, сипете им! Най-големият сте! Като не щат мира-на им секира! :wmflasche: Да седят в забвение всички хейтъри на Байерн! :bayernshal:
Публикувано: 09 May 2017 - 19:54
Bayern sporting director list candidates [Bild]
Effenberg
Alonso
Rosen
van Bommel
Allofs
Bierhoff
Flick
Schmadtke
Няма как да не изберем Ефенберг!!! :thumbsup:
Effenberg