Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Твърдо за Ефенберг,че да има кой да сритва задници.

Мнението беше редактирано от Росен: 09 May 2017 - 22:27

2

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Не се виждам в списъка, Fake e! <_<
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Румениге за Корентен Толисо: "Убедени сме, че ще играе важна роля при нас, пасва много добре на вижданията ни. Трансферната сума не е малка, но той е бърз и много добър играч, който вкара немалко голове миналия сезон. Двамата [Толисо и Алонсо] са съвсем различни футболисти. Силата на Толисо е скоростта, повратливостта и точността. Чаби беше по-скоро стратег. Вярваме, че Толисо ще си пасне много добре с другите ни халфове. Не го привлякохме за заместник на Чаби."

Румениге за Дъглас Коста: "Към момента водим конкретни разговори с Ювентус. Разговорите са позитивни, но все още нищо не е подписано. Играчът ни сподели, че желае промяна и ние ще изпълним желанието му. Склонни сме да се разделим, но само срещу точно определена сума."

Румениге за Серж Гнабри
: "Известно е, че Серж би желал да отиде някъде под наем за един сезон, той заяви това си желание. Заинтересуван е да играе редовно следващия сезон, но към момента няма нищо конкретно."

Румениге за Кингсли Коман: "Миналия сезон той не съумя да покаже качествата си, но ние сме убедени, че ще се наложи при нас. Иначе нямаше да се възползваме от опцията за закупуване, която не беше евтина. Но ние сме убедени в него."

Румениге за Ренато Саншеш: "Първият му сезон при нас не беше добър. Сега е важно да постигне постоянство. Ще помислим дали е най-добре за него да остане при нас или да го дадем някъде под наем, където може да играе повече. Той се нуждае спешно от това, особено след първия му сезон, който не беше задоволителен и за двете страни."

Румениге за Артуро Видал: "Той има договор за още 2 години. Със сигурност в даден момент през сезона ще седнем и ще поговорим с него."

Румениге за оплакванията на Левандовски: "Говорих с агента му г-н Бартел и го попитах какъв е проблемът. Изглежда Роберт не е почувствал подкрепа в последния мач. Вярвам, че съотборниците му са искали той да стане голмайстор. Не се получи. Не мисля, че това е голям проблем. Карло Анчелоти ми каза, че е говорил с отбора преди мача да му помогнат с каквото могат. Но в последния кръг Обамеянг вкара 2 гола, а Роберт нито един. Случва се. Няма драма."

Румениге за Леон Горецка: "Не мога да ви кажа нищо смислено, а и не искам да създавам интриги отвън, той си има действащ договор. Винаги играчът решава бъдещето си. Той е играч на Шалке и те взеха решение да продължат с него и догодина. Това решение трябва да бъде посрещнато с уважение."

Румениге за нови попълнения: "Трансферният прозорец затваря чак след месец и половина. Ще си оставим вратичката отворена до последния ден. През 2014 г. например ни се наложи да действаме след контузията на Мартинес. Но ви моля за разбиране защо не може да ви кажа повече. Не искам да коментирам всеки слух, това не ни помага, а напротив - прави евентуални трансфери по-сложни и по-скъпи."

Румениге за излизането на Мюнхен 1860 от "Алианц Арена": "Договорихме се за прекратяване на договора за наем с Мюнхен 1860. Всичко е готово и черно на бяло, единственото което липсва е подписът на Мюнхен 1860. Не зная защо още се бавят, на тристранната среща между Байерн, Мюнхен 1860 и администрацията на "Алианц Арена" беше постигната взаимно изгодно споразумение между трите засегнати страни. Щом Мюнхен 1860 подпишат споразумението, всичко ще стане официално."

Румениге за азиатското турне: "Спортните и икономическите фактори не могат да бъдат отделени. Ние следваме нашата стратегия за интернационализация и искаме да се представим пред нашите фенове и партньори по целия свят. От спортна гледна точка ситуацията не е толкова лоша, тъй като ще се изправим срещу големи световни клубове. Играчите ще имат възможност да се опознаят още по-добре, а новите - да се интегрират възможно най-бързо. Организацията е на световно ниво и спортният аспект не е на заден план - разполагаме с чудесен подготвителен план, с двуразови тренировки в доста от дните. Нека не забравяме, че миналата година Реал Мадрид обиколи света за 3 седмици и това не оказа влияние на представянето им на най-високо ниво. А и когато се върнем, ще ни остават 3 седмици до началото на Бундеслигата."
6

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеmoonweaver, на 10 July 2017 - 16:40, каза:

Румениге за Леон Горецка: "Не мога да ви кажа нищо смислено, а и не искам да създавам интриги отвън, той си има действащ договор. Винаги играчът решава бъдещето си. Той е играч на Шалке и те взеха решение да продължат с него и догодина. Това решение трябва да бъде посрещнато с уважение."

Барселона да си записват. :marto:
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Хареса ми колко откровени и ясни отговори е дал Кале. Особено това, че не е спестил недоволството си от първия сезон на Ренато, както и разясненията около ситуациите с Лева, Коста и Гнабри.

Също така трябва да се отбележи и друго нещо - този трансферен прозорец е първият в историята на клуба, в който даваме над 100 млн. за трансфери! При това има още месец и половина до неговия край! За мен лично определено се усеща това, че Ули отново се върна в управата на клуба - здраво развързване на кесията; целим се в играчи от световна класа и сме по-дръзки на пазара; по-изгодни сделки и условия; дебнене до самия край на трансферния прозорец... Който си го може, си го може! Ето такова отношение на управата искам да виждам, когато става дума за развитието ни като клуб.

А, и ме кефи нашите как започнаха да се изхитряват напоследък със схемата за наем за 2 години с опция за закупуване. :fun: Първо Коман, сега Хамес, евентуално и Коста... Това за мен е една от най-добрите опции за трансфери - разумна е, тъй като не е прибързана, а освен това намаля и от цената. Абе, нашите са просто бомба това лято, нямам никакви забележки!
3

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

*
ПОПУЛЯРНО

Хер Румениге, разговорите с Мюнхен 1860 за прекратяване на договора за наем на "Алианц Арена" приключиха.
Румениге:
"Да, най-накрая. Това бяха сложни преговори - има няколко точки, които не са известни на обществото, а освен тях беше и проблемът с наема за миналия сезон. В началото на разговорите изглеждаше, че ще са прости, но нещата се усложниха. Появи се този "Гордиев възел", който в крайна сметка разрязахме, благодарение на колегата от Борда на директорите Ян-Кристиан Дреесен и управляващият директор на Мюнхен 1860 Маркус Фаузер. Намерихме работещо решение."

Какви бяха проблемите?
Румениге:
"Миналата година Мюнхен 1860 изпитваше сериозни финансови трудности и не можеше да плати. Сега разсрочихме това плащане напред във времето."

Тогава ли решихте да се разделите с Мюнхен 1860?
Румениге:
"Правеха се коментари от ръководители и фенове на Мюнхен 1860, че наемът за стадиона е причината за финансовите затруднения на отбора. Тези внушения са тотално грешни. През 2006 г. Мюнхен 1860 се принуди да продаде дела си в "Алианц Арена" с SOS процедура, при която имаха право да изкупят обратно продадения дял на същия номинал до 2008 г. Не го направиха. И цената на наема винаги е внушавана лъжливо. Сумата за наем на стадиона отговаря на средните цени в долната третина на германския футбол. А отбори като Хановер 96 плащат много повече, макар и да бяха във Втора Бундеслига. Нямаше повишаване на наема, вместо обичайната практика в миналото, напротив. Невероятно е какви неща говореха висшите ръководители на Мюнхен 1860 и собственика Хасан Исмаик. Искам ясно да кажа, че те неведнъж са лъгали собствените си фенове."

В кои случаи?
Румениге:
"Например, намалихме сумата за свободна реклама от 1 милион на 100 хиляди евро. Това е само един случай. Наемът беше коригиран надолу, за да не затруднява Мюнхен 1860. Беше ни ясно, че след изпадането в Четвърта дивизия ще проведем консултации по прекратяване на договора. Въпреки, че договорът е в сила дори и за четвърта дивизия. Можехме да настояваме те да го изпълняват, при определени условия, разбира се. Но ние не искахме това."

Проблемът с името на стадиона.
Румениге:
"И двата клуба сме обвързани с името. Това са договорни отношения. Но и тук намерихме решение."

Говори се, че Байерн се отказва от 28 милиона евро под формата на наеми за срока на договора до 2025 г.
Румениге:
"Това не е вярно. В четвърта дивизия, Мюнхен 1860 щяха да плащат около 1,2 милиона на година с право на свободна рекламна дейност на стадиона. За нас щеше да има съпоставима сума за разходи, причинени от наемателя."

От Мюнхен 1860 казаха, че не ги искате повече. А поискаха ли да останат?
Румениге:
"Не. Няма никакъв смисъл да играеш на стадион за 75 хиляди зрители в регионалната лига. За нас също подобен вариант би бил с нулева изгода. Щастливи сме от развръзката, защото най-накрая можем да свършим някои неща по вече изцяло нашия стадион."

Изключено ли е завръщане на Мюнхен 1860?
Румениге:
"Да, веднъж-завинаги. Вратата е затворена. Преминахме границата, след която няма връщане назад. От сега нататък на този стадион ще играе само Байерн Мюнхен. Е, понякога и националният отбор на Германия. Юли е страхотен месец за нашия клуб и за нашите фенове."

Широко обсъщаните червени и бели седалки. Кога ще ги видим?
Румениге:
"Ще го направим. Предполагам, че ще стане следващото лято. Вече целият стадион ще бъде брандиран само с Байерн. Ще променим много неща и искаме да направим това в диалог с нашите привърженици, за да вземем предвид и техни предложения. Досега стадионът трябваше да е в неутрален цвят, заради наемателя. Сега всичко ще се промени. Както интериора, така и отвън, на еспланадата. Хората ще виждат стадиона и ще знаят, че това е домът на Байерн Мюнхен. Вече е факт, че нямаме никакви бизнес отношения с Мюнхен 1860. Трябва да призная, че не винаги нещата между нас са вървяли добре, само и единствено защото техните ръководители се сменяха изключително често. И при новите нямаше никаква последователност. Спомням си как временният изпълнителен директор Иън Еър беше на среща с мен, а на следващия ден вече се беше прибрал в Англия. Това е симптоматично за Мюнхен 1860. Последният смислен контакт, който имахме беше със Щефан Цифцер, което беше толкова отдавна - 2006 г. Но чувам от Ян-Кристиан Дреесен, че Маркус Фаузер се държи изключително професионално. Може би най-накрая са намерили точния човек, който да донесе спокойствие."

В резултат на събитията в Мюнхен 1860, Хасан Исмаик заведе дело за премахване на правилото "50+1". Как се отнасяте към това?
Румениге:
"В Байерн имаме правило "70+1", защото искаме да имаме точно определена пропорция акции, притежавана от нас. Не искам да отричам напълно правилото "50+1". Има примери, при които външните мажоритарни собственици работят в интерес и за благото на клуба. Това зависи от хората. Разбира се, не е лесно да управляваш един клуб от хиляди километри разстояние, а това е стилът на милиардерите. Сега стана ясно защо се случиха някои неща в Мюнхен 1860. Но се боя, че с тази очевидно планирана стъпка, г-н Исмаик има добри шансове за успех. На хората в Германската футболна лига отдавна им е ясно, че правилото "50+1" ще има трудности да издържи пред Европейския съд. Отпадането вече се поддържа от доста експерти, включително собственика на Хановер Мартин Кинд. Има определена вероятност Исмаик да успее да събори правилото "50+1".

И трусовете в Мюнхен 1860 да се приложат върху цяла футболна Германия.
Румениге:
"От някои слухове и приказки ме заболява корема."

Какво е вашето виждане за правилото "50+1"?
Румениге:
"Аз лично съм за запазването му. Ако днес погледнете германския футбол, ще видите блестящи гарнитури на Националния отбор на Германия, както и в клубния футбол, постигнати благодарение на правилото "50+1".

От гледна точка на Байерн - предпочитате градско дерби с Мюнхен 1860 в Бундеслигата или да кретат в долните дивизии?
Румениге:
"По мое време мачовете срещу Мюнхен 1860 си бяха истински дербита. Срещу тях получих единствения червен картон в кариерата си, през 1977 г. Но никога не ритам някой паднал на земята. Вече гледам с нетърпение към дербито между втория отбор на Байерн и Мюнхен 1860 в регионалната лига - убеден съм, че имаме добри шансове в борбата за Трета Бундеслига."

---

Изключитлено силно интервю, Кале каза страшно много важни неща. Утре ще потърся писмото на Исмаик за делото срещу правилото "50+1" и ще го преведа и него, темата е изключително интересна, поне за мен.
16

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Поклон за труда, който си положил, moonweaver!

Явно премахването на правилото "50+1" е неизбежно. Аз дори съм изненадан как успява да се задържи вече толкова време, имайки предвид икономическата и политическата ситуация в света, която се отразява неминуемо и на футболната игра. Започвам да си обяснявам всички тези атаки по адрес на Байерн през последните години в Германия и в Европа(тенденциозното съдийство...) именно с позицията на Румениге, а и на целия клуб, по някои глобални въпроси, да ги наречем. Още повече, че Кале е една от най-авторитетните фигури в съвременния футбол, бидейки председател на Европейската клубна асоциация.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

Цитат

Скъпи Лъвове,

Трябва да Ви споделя някои неща. Ръководителите на Мюнхен 1860 ме обвиниха, че нарочно докарах нашия клуб до регионалната лига. Обвинения, от които ме боли много и бих искал да изложа всичко съвсем ясно и точно. Ако бях направил това, никога нямаше да си получа обратно заемите, които отпускам и до днес. Резултатът щеше да бъде фалит за Мюнхен 1860.

Днес взех решение да заведа дело срещу правилото "50+1". Никога не съм имал намерения да правя това, защото винаги съм уважавал законите в Германия. Но за съжаление, поради тъжните събития от последните няколко седмици съм принуден да направя това. Това е едно псевдо правило, което не предпазва германския футбол, напротив - нанася му непоправими поражения.

За мое голямо съжаление, когато през 2011 г. дойдох в клуба, паднах в капана. Имах добри намерения да помогна на Мюнхен 1860. Защо Германската футболна лига позволява това правило да не се прилага за всички клубове без изключение? Защо някои са по-равни от други? Правилото "50+1" е фарс. Ще направя всичко по силите си, за да го съборя.

В Мюнхен 1860 неадекватни ръководители се крият зад правилото "50+1". Разпореждат се с моите пари и ми се смеят в лицето. Футболните клубове трябва да се управляват от професионалисти. Мюнхен 1860 се управлява като фабрика за кренвирши. И това е ежедневие за този клуб от десетилетия. През 2011 г. клубът беше пред фалит. Какво научи клубът тогава? Нищо! Никой друг инвеститор не би толерирал подобно поведение.

Много съм разочарован от поведението на д-р Райнер Кох [бившия вицепрезидент на Германската футболна лига]. От една страна ГФЛ използва правилото "50+1", за да се предпази от комерсиализацията, но пък от друга, сборен отбор до 20 години от Китай ще получи правото да участва в регионалната дивизия. Немалко отбори в Германия критикуват това поведение като напълно неуместно.

Сърцето ми бие за Мюнхен 1860, но е важно ръководството и привържениците да се замислят над всичко това.

Хасан Исмаик.

За Хасан Исмаик не мога въобще да кажа, че имам някакво положително мнение, обаче разбирам и неговата ситуация - той държи голяма част от акциите на Мюнхен 1860, но поради правилото "50+1" реално няма никаква власт върху вземането на решения. А за съжаление в последните десетилетия Мюнхен 1860 копаят дъното. Самият факт, че отборът изпадна от Втора Бундеслига е доказателство колко неадекватно се управлява този клуб. И то ВЪПРЕКИ страхотната школа, с която разполага отборът, от където в последните години излязоха немалко таланти - братята Бендер, Кевин Фоланд, Юлиан Вайгъл, Мориц Лайтнер, Кристиян Треш... И въпреки това пак ръководството позволи отборът да мишкува години наред във Втора Бундеслига, докато не дойде и позорното изпадане в Трета дивизия. От тази гледна точка разбирам Исмаик - все тая е малко дали ще играеш в Трета или Четвърта дивизия, ако си безсилен да повлияеш на самозабравилото се ръководство.

Румениге хубаво каза, че е въпрос на хора и Исмаик се опитва да използва провала на ръководството на Мюнхен 1860, за да постави въпроса. Но според мен е прав да иска най-малкото обсъждане. Аз лично съм против правила с изключения (както е в момента, правилото не важи за инвеститори с повече от 20 г. постоянни инвестиции като Волфсбург, Леверкузен). Но пък и другият момент е рисков - да позволиш на същия този Исмаик да купи контролния пакет и да си прави каквото си иска (помня в Англия имаше един собственик, дето искаше да сменя името на отбора, за да си рекламира бизнеса). Така, че ми е трудно да кажа дали правилото е добро или лошо, но в крайна сметка всичко изглежда ще се реши от правна. Според мен най-големият проблем на германските отбори е, че се управляват само от закостенели ръководители, които изглежда не могат да останат в крачка с развитието на футбола като цяло в последните десетилетия (или по-скоро бизнес страната). Интересна дискусия ще се разрази, но съм убеден, че традиционни отбори като Байерн и Дортмунд например никога не биха продали контролния пакет, дори и да падне правилото. Но може да е плюс за някои от по-малките. Моят страх е, че ако стане така, ще стане същата деградация като в Англия (и в Италия гледаме от скоро) - да се купуват "гранати" за безбожни суми и да не се развива детско-юношеския футбол. И не мисля, че може да се отрече, че сегашният модел "50+1" даде страхотни резултати и на национално, и (що-годе) на клубно ниво.
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Интервюто на Хьонес от днес:

Ще обявим кой ще заеме позицията на спортен директор най-късно до шест седмици. Вече казах, че Карл-Хайнц Румениге и аз се оглеждаме наоколо, и дори имахме някои разговори напоследък.

Целта ни? Да бъдем шампиони. Ще се наложи да изчакаме и да видим как ще се представим в другите надпревари. Очаквания са, че ще спечелим Бундеслигата, както и Купата, и ще покажем едно добро представяне в Шампионската лига. Ние искаме отборът да се развива в продължение на сезона и да създадем положителни тенденции през следващите години. В това е изкуството: Да печелиш титли, докато съумяваш да се променяш в движение.

ДЮШ? Новият център за развитие ни дава шанс най-сетне да подобрим своята работа в развиването на младежите. Ние се представяхме слабо в тази област дълго време, но сега успяхме да спечелим титлата при U17 и изгубихме U19 финала след дузпи. От това, което чувам, сме в доста добра форма и при по-малките - от U9 до U15. Сега имаме инфраструктурата и кадрите, за да бъдем сигурни, че Байерн е стабилен и готов за бъдещето. Много съм доволен от нещата, които се случват в клуба, към този момент.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 24 July 2017 - 19:13

2

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Новият спортен директор на Байерн ще бъде Хасан Салихамиджичич,твърди Евроспорт.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Честно казано съм малко разочарован от избора на Салихамиджич. Доста неочакван избор. Разочарован бях и от отказите на Кан и на Лам, надявах се и на Ефенберг по едно време. Успех на новия ни спортен директор, дано се справи със задачите си.
5

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Новият спортен директор на най-големият германски футболен клуб - ние очаквахме Оливер, а пък той се оказа Хасан. :laughing:

Мнението беше редактирано от Лозанов: 31 July 2017 - 22:36

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Румениге: "В лицето на Хасан взехме човек, който познава Байерн много добре. Той е работлив, сериозен, лоялен и много наблюдателен и почтен човек, който говори 5 езика. Докато беше в Италия, той си създаде страхотна мрежа от контакти, което със сигурност ще му е от полза в новата му роля. Напълно убедени сме, че ще си свърши работата. Той ще получи всичката власт, която му е необходима. Наред с това, той ще отговаря и за някои аспекти за следенето на играчи и за Академията. Той ще играе много, много важна роля за футбола тук. В йерархията ще стои над Михаел Решке, но ще участва и в трансферните преговори. Търсихме човек, който да бъде връзката между отбора и борда. Той ще бъде навсякъде, но искам да е ясно, че по никакъв начин няма да се бърка в работата на Карло Анчелоти. С Ули често обсъждахме наследника на Матиас Замер и бяхме единодушни за Хасан. Вратата пред Филип Лам остава отворена, но искам дебело да подчертая - Хасан не е тук, за да топли стола на Филип. Ако някой ден Филип пожелае да работи в Байерн, ще го обсъдим."

Ули Хьонес: "Преди време казахме, че Байерн трябва да тръгне по свой път. Трябва да се върнем към корените си, да извадим най-доброто от Академията и да създадем добра атмосфера за феновете и всички, свързани с клуба. Кой е по-добър за тази роля от Хасан Салихамиджич? Той познава Байерн като дланта си - пожънал е най-големите успехи, но е видял и най-тежките моменти. Имаме нужда от човек, който да има доверието на играчите, борда и феновете. Убедени сме, че намерихме човека, когото дълго време търсихме. Няма да има договорни преговори, на които Брацо да не седи на масата. Той ще бъде на пейката и в съблекалнята. Медиите разиграха всички възможни кандидати, но ние говорихме само с Филип Лам и Макс Еберл. Не е тайна, че имам големи симпатии към Макс, но това не означава, че той е бил по-добър вариант. Мога да кажа, че съм много доволен от нашия избор."

Салихамиджич: "Когато прези 19 г. дойдох за пръв път в Байерн, това за мен не беше просто нов работодател. Байерн е всичко за мен, винаги съм се идентифицирал с този клуб на 100 процента до ден днешен. По-късно преминах в Ювентус, но винаги съм знаел, че ще се върна тук. Когато Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге ми предложиха работата, веднага разбрах, че това е нещо, което искам да направя. Познавам клуба от глава до пети и никога не прекъснах връзка с много треньори, играчи и служители. Като играч винаги давах 100 процента и ще се отнеса към ролята на спортен директор по абсолютно същия начин. Ще бъда на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Очаквам с нетърпение тази нова задача. Спортният директор трябва да е близо до отбора. Говоря английски, италиански, босненски, сърбо-хърватски и испански. И малко немски (смее се). Не се чувствам като паник-трансфер. Нормално е клубът да е говорил с няколко кандидати. За мен е много важно, че прекарах толкова много време тук и възприех ДНК-то на Байерн. Нямам търпение да започна работа и да постигнем успехи. Какво ще бъде след няколко години - ще видим. Познавам всички играчи. Байерн разполага със сензационен отбор и ние ще се опознаем още по-добре. Ако работим заедно в една посока, можем да постигнем велики неща."

ПП: Позволих си да удебеля някои важни според мен неща. Утре ще напиша няколко реда за този чудесен според мен избор.
2

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Първо Саньол след това Салихамиджич така се работи успешно когато отборът се управлява от хора които си разбират от работата и прекарали дълго време в Байерн.
2

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Само заради оная асистенция на Макай за гола в 10 сек заслужава шанс. Успех Брацо
0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема