Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 15 December 2017 - 20:23, каза:

https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/25394612_1904746656205428_7617990378857565663_o.jpg?oh=224b7baf546595177490ead8f9e642a4&oe=5AD2EC8A
Мнението на Шикерия за цената на билетите за правостоящи :laughing:

Не знам за какво протестират честно казано - за мача срещу ПСЖ до колкото разбрах билетите за правостоящи са били 20 евро, което е нищо, в сравнение с някои други отбори...
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Аз пък чета и виждам , че пише Гестефанс...Гостуващи...
0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Доколкото разбрах,протестират,че Ули не ги е защитил за цените на гостуващите фенове и постоянно се доят феновете на Байерн при гостуванията!!
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Днес директорът в Леверкузен Йонас Болт потвърди пред "Кикер", че главният им скаут Лоран Бусер ще се присъедини към Байерн в края на сезона и ще наследи бившия си колега Михаел Решке на поста главен скаут в Байерн (вакантен след преминаването на Решке в Щутгарт). Все още няма официално потвърждение от Байерн, но ето какво каза Болт: "Жалко, но между нас няма лоши чувства. Лоран Бусер винаги е давал всичко за Байер".

Бусер е французин, 45-годишен и се смята за ключовата фигура при трансфера на Леон Бейли при "леверите". След освобождаването на Вили Саньол, ръководството според мен очевидно иска да заздрави френската връзка. Няма да се учудя сега да се увеличат спекулациите за трансфери на млади таланти, играещи във Франция като Малкъм, дори и самият Бейли вероятно. Винаги ми е интересно когато някое трансферно гуру като Решке, Мислинтат, сега Бусер отиде от по-скромен отбор в топ-клуб и какво би могъл да направи там с доста по-сериозни финансови ресурси и притегателна сила на отбора. Да видим.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Хубаво е ,че е французин напоследък много чернокожи звезди излезнаха от Франция дано намери още някоя която кацне в Мюнхен!
0

Потребителят е неактивен   stylish_i 

• Новорегистриран
  • Регистриран: 01-December 17
Дано върши същата успешна работа и в Байерн!
-2

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Съгласен съм с последното мнение :laughing: :laughing: :laughing:
1

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеstylish_i, на 22 January 2018 - 21:33, каза:

Дано върши същата успешна работа и в Байерн!

Ето го поредния луд за връзване! :friends:
Чакай набързо да му направя дежурните минуси :laughing:
Гьотце, фалшива тревога, тоя е баннат вече, тъкмо се зарадвах, че има свеж материал :wall:

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 25 January 2018 - 20:53

1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Биг Брадър е тук, няма да се плашите... :laughing:
1

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Точно преди година Хасан Салихамиджич встъпи в длъжност като спортен директор на Байерн. Поглеждайки назад, можем да видим част от нещата, които свърши Брацо и посоката, в която се развива Байерн и под негово ръководство. След оттеглянето на Матиас Замер по здравословни причини, в Байерн се отвори дупка между треньор, отбор и шефове. Идването на Брацо, който изкара доста години като играч в Мюнхен и фактът, че говори свободно 6 езика му помогна много да запълни тази празнина.

Вътрешен ред: Брацо се зае със затягане на дисциплината, посредством вътрешния правилник - на бившия ни треньор Карло Анчелоти и треньорския му щаб беше забранено да пушат на клубната база; на играчите бяха забранени постоянните пътувания на някои играчи по курорти за по ден-два, когато няма тренировки (но наред с това Брацо показа разбиране в някои индивидуални случаи - последният е Видал от неделя, на когото беше разрешено да си вземе кратка почивка от възстановителните тренировки след контузията).

Треньори: Брацо започна при Карло Анчелоти, след това работи много тясно при завръщането на Юп Хайнкес, който коментира така: "Хасан е чист късмет за Байерн. Всички неща, които се зае да оправя бяха счупени". След непоколебимото решение на Дон Юп да се откаже окончателно от активна треньорска работа, Брацо предложи на Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге своят бивш съотборник в Байерн и близък съратник Нико Ковач, което бе прието с ентусиазъм от ръкодството на Байерн. Наред с първия отбор, Брацо изигра ключова роля в преструктурирането на младежките формации. След като изведе отбора до 19 г. до титлата, Тим Валтер не съумя да пребори първия отбор на Мюнхен 1860 в Регионалната лига, но добрата му работа в Байерн му донесе престижно ново предизвикателство - Холщайн Киел във Втора Бундеслига. На негово място в дубъла беше назначен Холгер Зайц - след като изведе отбора до 17 г. до титлата миналия и финал този сезон. Мирослав Клозе бе привлечен за негов заместник в отбора до 17 г., а отборът до 19 г. се води от Себастиан Хьонес.

Скаутско звено: Салихамиджич се зае с тежката задача изцяло да реорганизира скаутското звено в Байерн. С привличането на Лоран Бусер от Леверкузен в клуба беше привлечен утвърдено име с много сериозни контакти в френскоезични държави. Дългогодишният шеф на скаутите Волфганг Дремлер беше наследен от Марко Непе, а скаутската мрежа беше разширена неимоверно с очи и крака квартировани в основните първенства и някои по-малки (за разлика от преди, когато физическите скаути бяха минимален брой и се разчиташе повече на електронни средства като бази данни).

Първи отбор: Салихамиджич беше натоварен с нелеката задача да обвърже с дългосрочни договори някои от най-перспективните млади играчи в отбора, сред които личат имената на Кимих и Коман. Удължаването на договорите на Робен и Рибери с още една година също според мен беше много удачен ход, с оглед огромния професионализъм на двамата и ролята в съблекалнята, която двамата имат за последното десетилетие в Байерн. Тези дни Салихамидич коментира, че Байерн има отговорност пред треньора да му осигури такъв състав, в който да няма предпоставки за недоволство поради липса на игрови минути (в Байерн в момента има 9 вътрешни халфа за може би едва 3 позиции), Боатенг флиртува с напускане, така че може да се очаква някой друг изходящ трансфер.

Младежки формации: Салихамиджич също така свърши много, много сериозна работа по отношение на най-обещаващите млади таланти - дългосрочни първи професионални договори бяха подписани в последните месеци с Франк Евина, Ларс Лукас Маи, Меритан Шабани, Рон Торбен Хофман, Оливер Батиста Майер и от последните дни Адриан Файн. Фридъл беше пратен под наем за сезон и половина в елитния Вердер, а наскоро Тимъти Тилман пое също под наем в новака Нюрнберг. Сред тези, на които им беше позволено да направят серизна крачка от Регионаллигата бяха Мануел Винцхаймер, който премина в първия отбор на Хамбургер във Втора Бундеслига, Фабиан Бенко, който премина в участника в Лига Европа Линц, Никлас Дорш и Милош Пантович, които отидоха също във Втора Бундеслига.

Лекарски екип: Румениге наскоро заяви, че Салихамиджич е изиграл ключова роля за реорганизацията на медицинския екип като най-видимия резултат беше напускането на д-р Фолкер Браун и завръщането в Байерн на легендата Мюлер-Волфарт. Наред с това главният физиотерапевт Кристиян Хюн беше заменен от Хелмут Ерхард.
2

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия

Цитат

"Клубът експлодира в широкия смисъл на думата - в много позитивен смисъл. Аз лично не бих искал да съм от тези хора, които се самозабравят и се мислят за незаменими. Все някой ден ще дойде и последният ми ден в клуба. И не само трябва да предадеш ключовете на своя наследник, но трябва да го направиш без угризения и максимално позитивно. Не се славя с взимането на далечни решения. Обичам да усешам нещата и съм много спокоен.

В не толкова далечно бъдеще с Ули трябва да изберем способен човек. Разбира се, ще го подкрепяме решително, но той трябва да може и сам да плува. Футболните знания помагат, но на мен ми трябваха едва 10 години да стигна до вицепрезидентското място, което е в пъти повече, отколкото отне на Франц Бекенбауер и Ули Хьонес. Жалко, че нямаме учебна програма, която да подготвя тези футболисти, които желаят да тръгнат по този път.

Миналата година се оттеглих от ръковдния пост на Европейската клубна асоциация, която оглавявах 10 години и оставих в първокласно състояние. На изпращането ми ме обзе тъга и носталгия, но днес бих казал, че това беше абсолютно правилното решение. Човек трябва да може да спре. Байерн винаги ще значи много за мен и семейството ми, все пак прекарах тук почти целия си живот. И някой ден в клуба ще дойде нов човек, заедно с нов полъх."

Договорът на Кале изтича в края на 2019 г. Направо ми се завива свят като си помисля, че близо 30 години той е част от висшето ръководство на Байерн (Ули е още повече). В същия момент обаче ме обзема и надежда на кого ще бъде поверен ключът от отбора, който пък аз съм следил вече близо 30 години... Доста хора в яда си по една или друга причина са искали оставките на Ули и Кале и са ги рисували с всевъзможни епитети, но на мен ми е трудно да си представя Байерн без тези двамата и по какъв път ще потегли Байерн след тях. Но поне ще е интересно да се наблюдава еволюцията на любимия на всички ни отбор. :bow:
3

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Много хора имат своя принос за това, което е Байерн днес, но трима изпъкват най-ярко - Бекенбауер, Румениге и Хьонес. Никога не бих си позволил дори да помисля да оспоря приноса им за радостите, които те са дали на всички нас, феновете на този отбор. Но си мисля, че за Байерн идва времето да има нов Кайзер, нов Кале, нов Ули, и т.н. Бекенбауер и Румениге неведнъж са демонстрирали, че осъзнават това нещо. Но дали така стоят нещата с Ули Хьонес?
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
Хьонес за мача за Купата: "Не играхме добре. В първия кръг за купата си длъжен да продължиш. Нека забравим този мач. Играчите ни внимаваха да не се контузят. Сега ни чакат силни съперници в Бундеслигата, там и мотивацията ще е съвсем друга".

Хьонес за Ковач: "След само 6 седмици с Нико, можем да кажем, че взехме правилния треньор. Той носи гена на Байерн в себе си, контактите му с много хора в клуба никога не са прекъсвали. Той знае какво се очаква от него и той ни дава страхотна работа, дисциплина, играчите вече нямат толкова голяма свобода. Ако това продължи, той ще остане дълги години в Байерн, може да сте сигурни".

Хьонес за Анчелоти: "Взехме треньор, който беше спечелил всичко. Но с Карло Анчелоти просто не ни се получи. Не спечелените в миналото титли са важни, а треньорът."

Хьонес за Тухел: "Първият ни избор беше Юп Хайнкес. Когато той отказа, избрахме Нико Ковач. Историята, че е бил втори или трети избор е медийна спекулация. С Тухел бяха водени устни разговори след фиаското срещу ПСЖ, но той предпочете да не чака толкова дълго, защото ние чакахме окончателното решение от Юп Хайнкес. И това беше правилното отношение към толкова голям треньор като Юп Хайнкес. Измислицата, че Тухел ни е бил първи избор не е вярна. Взехме решението вътре в клуба без външно влияние. След като научихме решението на Юп Хайнкес и разбрахме за договора на Тухел с ПСЖ, Хасан Салихамиджич отиде до Франкфурт и за 2 часа всичко беше изяснено с Нико Ковач. Тухел може да ни откаже само, ако сме водили реални преговори с предложен договор. А след фиаското срещу ПСЖ, имахме нужда от някой познат, който да ни изкара от тежката ситуация. Естествено е след това да искаме да продължим с него."

Хзонес за Нагелсман: "Юлиян Нагелсман е страхотен треньор. Но все още не му достигат 3, 4, 5 години опит на високо ниво, за да води Байерн. Някой ден ще му се удаде тази възможност.:

Хьонес за Робери: "Удължихме договорите на Франк Рибери и Ариен Робен с условието, че понякога ще сядат на пейката за сметка на млади играчи. Това е преходна година за отбора и балансът ще се осъществява от треньора."

Хьонес за Левандовски: "С Роберт Левандовски винаги всичко е било чудесно. Не толкова с неговият агент. Той искаше среща с нас. Казах му, че съм свободен от 14:30 на 2-ри септември. Ако Роберт прекрати стремежите, които агентът му се опитва да му наложи, би било чудесно. Искаме да покажем на футболния свят че дори и оферти с много над 100 милиона няма да склоним. Добре е за футбола, че има и отбори, които не са на борсата и управлявани от олигарси или цели държави. Роберт знаеше, че сега е удобен момент за него, ако иска голям трансфер. Но ние ясно му показахме, че нашето решение е непоколебимо. Всичко ще приключи с края на август."

Хьонес за Руди: "Себастиан Руди ни сподели усещането си, че получава прекалено малко игрови минути. Ако дойде при нас и каже, че иска да напусне, ще намерим решение - ако трансферната сума е правилна. 15 милиона евро със сигурност няма да са достатъчни. Той потърси Хасан Салихамиджич, но аз ще съм щастлив и ако остане при нас."

Хьонес за Боатенг: "Казахме на Жером Боатенг, че ако си намери отбор, можем да се договорим. Пред него стои само ПСЖ. Ако не се договорим, той ще остане и всичко ще е наред. Вярваме, че в лицето на Никлас Зюле, Матс Хумелс и Хави Мартинес имаме също толкова добри играчи и ако Боатенг пожелае да напусне и се разберем за цената, ще го направим. Шансовете са 50 на 50."

Хьонес за входящи трансфери: "Събираме пари в случай, че ни се наложим да инвестираме по-сериозно догодина. Играчите решават сезона, а не трансферните суми. Противно на медийното мнение, ние не купуваме футболисти само, за да купуваме футболисти. Ще дойде ден, когато ще ни се наложи да вложим повече. Но също така искаме да даваме шанс на младите ни футболисти, наред с някой по-скъп входящ трансфер. Това е пътят, по който искаме да вървим. Нека погледнем Реал (Мадрид), които също не правят големи трансфери. Изглежда другите големи отбори се осъзнават."

Хьонес за финансовия феърплей: "Могат да го изхвърлят в кофата - точно там му е мястото. Всяка година се прави нов абсурд, който се заобикаля легално. Мисля, че е по-важно да проявиш благоразумие, отколкото да искаш да спечелиш Шампионската лига на всяка цена. Нямаше да направим трансфер за 200 милиона дори и да имахме 500 в банковата сметка. Никой не струва 200 милиона. Байерн получава от Скай по 70 милиона евро на година. Манчестър (Юнайтед) получава 300 милиона евро, пак от Скай."

Хьонес за бъдещето на Байерн и немския футбол: "За нас ще е по-добре ако разликата от другите клубове е по-малка. Това повишава интригата. Тя не е толкова голяма ако си на 15-20 точки пред другите, а това оказва влияние и в мачовете от Шампионската лига през седмицата. Амбицията трябва да е да направим феновете щастливи и всяка година да не сме на загуба."

Хьонес за правилото "50+1": "Не гласувахме за премахването на правилото 50+1, не защото очакваме изгода от него - ние вече сме избрали нашият път. Искаме да дадем на другите клубове възможност да се подобрят финансово. И не разбираме защо Дортмунд гласува против. Може би те имат интерес от такава конкуренция?"

Хьонес за Румениге: "Договорът на Карл-Хайнц Румениге изтича в края на 2019, а моят - ноември 2019. Ще използваме тази година и половина за да помислим дали някой от нас има желание да продължи. Ще попитам Карл-Хайнц дали иска да продължи след 2019-та - бих бил много щастлив. Празнината след нас ще е голяма, независимо кой от нас спре - ни чака преход. Но със сигурност няма да спрем едновременно - не можем да направим това заради клуба."

ПП: Извинявам се ако има правописни грешки, не ми остана време да прочета втори път. :blush:
3

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Аз продължавам да държа на четирите точки, които формулирах преди година и половина. Кимих се справя супер успешно на десния бек, а Вагнер бе привлечен като резерва на Левандовски, което намалява броя им до две точки. Едната е крило от световна класа(Коман и Гнабри са далеч от това понятие), което да прави разликата в големите мачове, а другото е налагане на юноши. Гледам, че Салихамиджич работи усилено по последната точка, което ме радва.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 20 August 2018 - 01:55

0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Интересно дали Хьонес осъзнава, че на този етап единственият шанс разликата между Байерн и останалите да се смали е първият да свали нивото си?
0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема