Според слухове, тиражирани от "Билд", има вероятност Ханзи да напусне Байерн през това лято. Причината е неразбирателство със Салихамиджич по въпроса за летните трансфери.
П.С: Звучи ми прекалено неадекватно, за да е истина. Изобщо не е в духа на Байерн. Да изгоним най-добрия треньор в света, за да угодим на един посредствен спортен директор.
Ръководство на Байерн Мюнхен
Публикувано: 27 January 2021 - 15:45
Мен лично няма да ме очуди, но да видим...
Публикувано: 28 January 2021 - 11:09
И само да допълня, че другият аргумент, който "Билд" са дали, е, че в края на годината на Румениге му свършва мандатът, а Кале бил човекът, който е най-много на страната на Флик.
Публикувано: 28 January 2021 - 12:35
La Bestia Negra, на 27 January 2021 - 12:26, каза:
Според слухове, тиражирани от "Билд", има вероятност Ханзи да напусне Байерн през това лято. Причината е неразбирателство със Салихамиджич по въпроса за летните трансфери.
П.С: Звучи ми прекалено неадекватно, за да е истина. Изобщо не е в духа на Байерн. Да изгоним най-добрия треньор в света, за да угодим на един посредствен спортен директор.
Може да е посредствен ,ама е послушен и на мен ми звучи напълно правдоподобно.Само нашето ръководство може да прави такива простотии.....
Публикувано: 28 January 2021 - 13:10
Няма Шанс...Кан влиза на мястото на Кале-По скоро Асан ще изчезне,отколкото Флик.Тва са тъпи преекспонации!Специално на Флик съм гледал абсолютно всички ПК и изказвания през последната почти една година--Няма толкова обран изказ-относно отбора,щаба му и всичко в Байерн.
Много земен и много,много точен човек.Само идиот/не вярвам Хайнер да е такъв,все пак е бил шеф в Адидас и Проктър енд Гембъл/ може да допусне Хасан да се пречка с треньор,пред който стои 6та от 6...Досега в историята само Барса на Катунаря го е постигала...ако някой не знае..
Хайнер е пък-Квото каже Ули!
а Ули не е глупав......
Много земен и много,много точен човек.Само идиот/не вярвам Хайнер да е такъв,все пак е бил шеф в Адидас и Проктър енд Гембъл/ може да допусне Хасан да се пречка с треньор,пред който стои 6та от 6...Досега в историята само Барса на Катунаря го е постигала...ако някой не знае..
Хайнер е пък-Квото каже Ули!
а Ули не е глупав......
Публикувано: 28 January 2021 - 16:51
Според друга медия Sport1, между Флик и Салихамиджич наистина има противоречия, които са на изцяло професионална основа, но Флик не мисли да подава оставка.
Това звучи по-логично, дано да е и по-вярно.
Това звучи по-логично, дано да е и по-вярно.
Публикувано: 04 March 2021 - 03:06
https://m.youtube.co...h?v=QTYeb9WZ9i4
Много интересен разговор. Очевидно е, че има доста големи идеи за Байерн, и дано успее да ги реализира.
Много интересен разговор. Очевидно е, че има доста големи идеи за Байерн, и дано успее да ги реализира.
Публикувано: 04 March 2021 - 09:44
Първото което Оли трябва да направи е да се "еманципира" максимално бързо от влиянието на Румениге и Хьонес . А второто да забрани на Брацо да говори за отбора пред медии и да се занимава с трансфери .
Публикувано: 08 March 2021 - 22:32
Вече една година на Алианц Арена не са стъпвали фенове. Клуба е на загуба 100 млн.€. Това си е много сериозна загуба дори и за богат клуб като Байерн. Ще бъде интересно това лято как ще подходят нашите управници. Дали ще ни изненадат с някой качествен трансфер или пак ще минем тънко от Бундеслигата?
Публикувано: 09 March 2021 - 00:09
Публикувано: 09 March 2021 - 00:25
Публикувано: 09 March 2021 - 09:31
Публикувано: 09 March 2021 - 12:55
Е логично, не мисля че е за подигравка или нещо от сорта. Вижте ги тия дети дават по 15 милки на 10 играча. Дълговете им са до Сатурн и обратно.