Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 15
Помня, че Матеус "позна" за Ковач преди три години. А и действително е провел разговор с Флик, както и MihailT написа. По всичко изглежда, че напрежението между Ханзи и ръководството е прекалено голямо. Според слуховете, двамата със Салихамиджич имат проблеми още от миналия сезон. Тогава всички помним коментарите на Ханзи относно трансферната политика на клуба. Още тогава той е поискал по-голям контрол над отбора и селекцията. Надявал се е, че с успехите си ще съумее да докаже, че наистина го заслужава. Спечели секступъл, да, но все пак Хьонес и Хайнер са на страната на Салихамиджич. Защо? Непонятно. Единствено Румениге е адекватен и застава твърдо зад Флик, но Кале се оттегля след края на годината. Позицията на Кан е мистерия - говори се, че той търси помирение между страните.

Истината е, че успехите ни през миналата година се случиха въпреки ръководството, а не благодарение на него. Ако зависеше на 100% от Хьонес, треньор все още щеше да е Ковач. Но много добре видяхме какво направи Флик с абсолютно същия състав. Дори с по-слаб такъв, защото не разполагаше с Рибери и Робен, а Зюле беше контузен почти цял сезон. Флик е най-доброто нещо, което ни се е случвало от много време насам. Абсолютен професионалист, който носи в себе си философията на Байерн, и има ясни идеи за развитието на клуба. Може би и най-добрия треньор в историята ни. За съжаление егото на един човек, който иначе е дал толкова много на Байерн, през последните години ни дърпа надолу.

И аз харесвам Нагелсман, но и аз мисля, че все още му е рано. На други места спрягаха името на Клоп. Клоп не е за Байерн, защото в един момент ще ни изцеди и ще е мъка. Ханзи не е съвършен, но е идеалния човек за нас в момента. Но напълно го разбирам, че иска да напусне. Страшно съм разочарован от нашето ръководство, защото не очаквах толкова долно, неморално и непрофесионално отношение. Все се надявам да се намери "чудодейно" решение, както стана с Левандовски преди три години, и Ханзи да получи повече власт и да продължи да ни води... Защото този отбор има потенциал за нещо много повече от поредната Бундеслига.
Оттук нататък ще гледам всички мачове на Байерн с горчилка. Явно лятото на 2020' ще остане като оазис насред разочарованието от ръководната ни политика.
5

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
Чудодейното решение с Левандовски преди 3 години се дължи на факта, че тогава не се намери кой да изкара сумата и да я сложи на масата, няма нищо общо с ръководството ни. И в този ред на мисли, като се има предвид, че интересът на ДФБ към Флик за национален треньор е реален, не мисля, че има какво да го задържи, освен публично уволнение на Салихамиджич и бой с камшик по гол гръб на Мариенплац...
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Ако Флик наистина отиде в националния, поне Маншафта няма да го мислим повече и шансовете за купи ще се върнат.

А пък при нас... Общо взето чакаме да видим Кан как ще процедира занапред и на база неговите решения ще се изясни дали ще има оправия.
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
И който треньор да дойде с Хасан и неговите трансфери пак ще е така къса пейка и играчи на кг.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Сега като чета изказването на Флик след мача вече и аз смятам, че напуска. Дискретно намекна, че ще се маха. Мисля, че е разочароващо, че пореден успешен треньор си тръгва, защото не може да се разбере с ръководството. От друга страна и Флик доста оптимистично е тръгнал, след като преди него и Хайнкес, Анчелоти, Гуардиола и други големи имена нямаха роля в трансферната политика.

Интересно как ще се разбират с Хагелсман, защото и той не ми изглежда като лесен характер. Клоп също, не че той е реалистичен вариант за това лято.
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Доста дъвчем "треньорът на Байерн няма роля в трансферите" , но дали наистина не учавства по никакъв начин?Не мисля.Хиляди пъти е казвано и от треньори на Байерн,че дали даден футболист да бъде привлечен е т.нар. хомогенно решение - борд+спортен мениджмънт+треньор - сядат и обсъждат.Последната дума не е на треньора - но не е и на Салихамиджич - последната дума е на борда.
Не знам,трябва да се намери решение ,съгласен съм ,че треньорът не може да има цялата власт.Просто треньорът трябва да е в екип със спортния мениджър,а такъв тук няма.Водиш му Рангник и мисля,че няма да има проблем.

0

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13
Лайпциг няма да пуснат Нагелсман, а и да видим дали Флик въобще ще напусне... Повече вярвам на думите на пияниците пред блока, отколкото на Матеус.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеivo, на 14 April 2021 - 12:55, каза:

Лайпциг няма да пуснат Нагелсман, а и да видим дали Флик въобще ще напусне... Повече вярвам на думите на пияниците пред блока, отколкото на Матеус.

Лайпциг си изградиха репутация на отбор, който не прави спънки, когато човек реши, че иска да направи следващата стъпка. Убеден съм, че няма да спрат Нагелсман, ако Байерн почука на вратата. Пък и имат готов заместник - американецът от "братята" от Залцбург.
0

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Вече навсякъде се говори за това и конфликта между двамата. Толкова шум се вдигна и е ясно, че има проблем и нещата са извън контрол. Ако изгубим Флик, направо все едно си правим харакири.
2

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13
По повод думите на Матеус, че Нагелсман вече провел разговори с ръководството на Байерн, треньорът на Лайпциг казва: " Разговори няма , и не е имало... Не знам Лотар откъде е взел тази информация. Страната има нужда от други информатори" http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/tooth.gif

Та толкова вярвам на Матеус , че: "Мача срещу ПСЖ, е последният за Флик с Байерн в ШЛ."

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Трябва да се признае, че Салихамиджич имаше добри попадения от 2017 насам. Привлече немалко класни играчи за "без пари", както се казва. Тук разбирам мотивите на Хьонес и Хайнер. Но Флик е този, който ги направи отбор. Ковач не е слаб треньор, вижда се и сега в Монако, но едва не изпусна Бундеслигата. А всички казват, че Байерн няма нужда от треньор, за да печели Салатиерата. Със същите играчи Флик завладя света. Затова и Кале стои зад него. Кан заема трета позиция - той вижда плюсовете и на единия, и на другия. Иска да се постигне разбирателство между тях. Но все още няма влиянието на Ули и Кале, за да се наложи. Ръководството не предприема никакви стъпки за помирение между Брацо и Ханзи, оставяйки ги сами да се оправят. Но проблема се задълбочава и в един момент големите шефове трябва да избират зад кого да застанат. Кой е правилния избор? Аз мисля, че плюсовете на Ханзи сериозно надвишават тези на Салихамиджич. То е очевидно, че е така. Но Хьонес/Хайнер не желаят да отстъпят пред "фаворита на Румениге". Защото това ще означава, че след Ковач втори пореден "любимец" на Хьонес ще се окаже грешен избор. Което може би ще бъде прекалено за и без това нараненото му его(присъдата, освиркванията на годишната среща на акционерите през 2018г, провалът с Нико, и т.н.). Така си ги обяснявам нещата. Поне по информацията, която изтича от медиите. Защото не знам доколко е вярна и обективна.
Може би липсва обединителна фигура като Кайзер Франц, който е единствения човек в Байерн с по-голям авторитет от този на Ули. Според това, което съм гледал и чел, той е играл ролята на балансьор между консервативния Хьонес и по-новаторския и рисково настроен Румениге. Мнозина се надяваме на Кан, но на него ще му отнеме време(5-10 години), докато се наложи в управлението и отстрани "култа към личността", който цари в момента. А и в миналото имаше негласен конфликт между него и Хьонес. Затова и се изненадах, че последния се е съгласил да го допусне в управлението на клуба. Но и тук Кале е с главна заслуга.

Офф, пак изписах бая. :)

П.С:
Ъпдейт от Фабрицио Романо: Флик все още не е потвърдил със сигурност, че ще поеме Маншафта. Очаква се до другата седмица да вземе решение. Ако Флик напусне, то неговия заместник ще бъде Нагелсман.

Все ми се струва, че изобщо не му се напуска. Просто иска повече свобода. А и си я заслужи. И се чудя в кои други големи отбори ръководствата се намесват толкова грубо в работата на треньорите си? Едно време може и да е било ефективно да се работи така, но днес подобна йерархизация не води до нищо ползотворно. Където и да е.

Мнението беше редактирано от Lozanov: 14 April 2021 - 17:57

1

Потребителят е неактивен   Scholl 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 01-May 14
Няма да е Нагелсман, според мен. Преди време се шумеше заи интерес на Байерн към треньора на Аякс Ерик Тен Хаг, който е бивш треньор на Б отбора на Байерн, по времето на Гуардиола. Стилът му не се различава особeнo от този на Флик, за разлика от Нагелсман, така че изглежда по-логичен избор..

Мнението беше редактирано от Scholl: 14 April 2021 - 18:19

0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Ама Ковач стана треньор по препоръка на Салихамиджич. Така, че тезата - Нико любимец на Хьонес издиша.

Хьонес просто защити Ковач след първата му година, така кактони аз го защитих - спечели дубъл, като навакса бая точки изоставане.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеБоби, на 14 April 2021 - 18:26, каза:

Ама Ковач стана треньор по препоръка на Салихамиджич. Така, че тезата - Нико любимец на Хьонес издиша.

Хьонес просто защити Ковач след първата му година, така кактони аз го защитих - спечели дубъл, като навакса бая точки изоставане.

В последно време останах с впечатлението, че Салихамиджич е нещо като "алтер его" на Хьонес. :confused: Иначе и аз го защитавах, заради спечеления дубъл.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Румениге въобще не стои зад Флик . Скоро имаше едно интервю в което индиректно призова Флик да се държи "лоялно и професионално" . Е , не назова Флик по име . Отправи това изискване към спортно-техническото ръководство .
0

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема