Байерн България: Ръководство на Байерн Мюнхен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Ръководство на Байерн Мюнхен

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
„Като цяло винаги мислиш за това“, каза 56-годишният мъж след напускането на Париж: „Семейството ми - без значение какво бих направил - те винаги ще ме подкрепят и ще застанат зад мен. Независимо дали съм в DFB сега, може би имам различен ритъм - това няма значение за тях ”.

Това е от интервюто на Флик след мача.
Момчето си отива.
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Също от снощи

Какви са плановете ви за състава през следващия сезон, трябва ли подсилване?

"Това е нещо, което ще коментираме вътре в клуба."
0

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Започнаха и спекулациите за нов треньор на Байерн. Завъртяха се имената на Нагелсман,Клоп,Льов,Алегри,Моуриньо,Матеус,Клозе,Тен Хааг и това на треньора на австрийския Залцбург.
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Изведнъж всичко се обърна с главата надолу.
2

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Тотална грешка ще е евентуална смяна на Флик!
3

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
Нашите кратуни са най-голямата грешка.
И какво като имаме 700 млн в банката?
И какво като испанските цигани ходят до банката ,за да теглят кредити,а Байерн собствените си финанси?
1

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Вижте гайс. Аз съм доволен от цялостната политика на клуба. Има неща, които вадят очите, но все пак съм видял половината европейски отличия и повече от половината титли на клуб с 120 годишна история, а аз съм на 32 и половина :laughing:
А и гледам и другите топ клубове и новоизлюпените такива. Всички имат сътресения, далеч по-страшни от нашите на моменти.

Мнението беше редактирано от Боби: 14 April 2021 - 22:09

0

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
От фейсбук страницата на фен клуба ни:

Цитат

Hansi Flick wanted to create a team that everyone in Europe fear. But our board has become an expert in compromising with quality. Flick wanted to win the treble again. But it seems that our board's mentality is that they are okay with 1 UCL in 10 years. If a team that just won the treble can't sign quality players then its shameful. The kind of politics that goes on at Bayern is hard for any coach to work. Power struggle and groupism are going on openly. Our board should be open to changes. Our team was a sinking ship, it was Hansi who brought us alive.
And just a reminder that our board was busy selecting wrong Managers all the time, Hansi was appointed as interim coach..its just our luck that we got Hansi.

5

Потребителят е неактивен   bayernsamokov 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Робери
С оглед на развитието на сезона при Ливърпул няма да се очудя да дойде Клоп. Единствено с него бих заменил Флик.
0

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Само темелни идиоти биха допуснали Флик да си тръгне след мога да кажа....УНИКАЛНИ 18 месеца начело на Байерн.Аз съм му гледал всяка пресконференция преди след мач-За мен това е нашия човек!
Пак казвам-Ако цената на това Ханзи да остане е Асан..верно нещо отгоре е много...ама много зле.
Чакаме,да видим...Имам снимка в телефона от гласували 40 к души от Скай ДЕ
Ханзи 96.1
Асан 3.9
8

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Ако ръководството на клуба изтърве Флик заради един босненски слабоумник, това означава че в главите им вместо мозък има изпражнения. Чувствам се сякаш съм в някакъв филм антиутопия, особено след отпадането снощи. Пълен алогизъм и идиотщина! Много ми е интересно Кан какво мисли по въпроса, или и той е поредният безгласен шеф?
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Защо сагата в този форум се представя като Салихамиджич срещу Флик. Истината е, че е ръководството срещу Флик. Флик иска повече власт при трансферите, а ръководството не му дава. Въобще не е въпрос дали трябва да се избира между Салихамджич или Флик, босненецът просто представлява ръководството и политиката му, която е ясна на всички от десетилетия. За добро или лошо е такава и няма да се смени само заради него.

А Байерн е клуб, който технически сам се издържа. Във времена на корона е нормално да няма много пари за трансфери. Хавертц миналото лято беше абсолютна химера, както и Вернер. Всички големи отбори бяха пестеливи освен Челси и Сити. Реал спечелиха ШЛ 3 сезона поред, продадоха Роналдо за 120 млн. и въпреки това сега не мгоат да подновят договора на Рамос заради финансови причини. Не искам Флик да напуска, ама този наратив "ръководството не го подкрепило" са пълни глупости.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вЛондон
и Хаверц и Вернер направиха Фурор,като гледам..От Интервюто на Ханзи пред Скай,от думите на Матеус и още едно изказване на Баслер в студио на Шпорт 1 разбрах,че Флик е искал 3 различни играча=Цитирам Марио Баслер-Никога няма да чуете от мен имената им,а ги знам..Матеус Каза да вземе правилното решение...Наистина не е сериозно При напускаща класа -Коутиньо Перишич и Тиаго
да ги замениш със Буна Сар Тиаго,ма 40 кила на 17 години и Тем подобни недоразумения..Не е сериозно..Наистина проблема е отгоре...Съвсем в реда на нещата е треньора да има думата...Освен тва Флик никога не си позволи да каже лоша дума срещу меко казано недоразуменията,купени за 3 дни панически..Напротив
само да добавя,че смятаме кризи пари и незнам си кво...Тези трансфери на Буна Сар и ко са на обща стойност малко над 30 милиона Евро
а тия не струват и 30 лева
1

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Като прибавим и 40 млн. за недоразумението Сане, и нещата заспива. Заместникът на РОБЕН... Ще припадна.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вЛондон
Сане не бих казал,че е недоразумение-за мен е наистина Топ футболист...Вероятно Контузията му и времето дето нямаше за адаптация го правят такъв на много хора в Очите.Класата му се вижда но да-Има какво да се Желае и той ще го покаже
2

Споделете тази тема чрез:

• (81 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема