Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
То това го има във всеки отбор, не само Барса, питаи Моу и Съра :D Тея постоянни ротации ме дразнеха постоянно, все едно си бяхме при Пеп. Да се налага 1 отбор 12-13 човека и тва е
0

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14
Ако не се лъжа сме имали сходен период след трите КЕШ-а, или някъде около 80-те години, от който ни произлиза прозвището ФК Холивуд.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеC3C0_vg, на 28 September 2017 - 23:34, каза:

То това го има във всеки отбор, не само Барса, питаи Моу и Съра :D Тея постоянни ротации ме дразнеха постоянно, все едно си бяхме при Пеп. Да се налага 1 отбор 12-13 човека и тва е

И после пролетта няма титуляр, който да не е изтощен и извън форма. :rolleyes:
2

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 28 September 2017 - 22:40, каза:

Това е като Божествена комедия и 9-те й кръга на ада :thumbsup: Този Льольо ще ни довърши, после поне десетилетие няма да се оправим.... :laughing:

Еми този льольо всъщност е доста добър треньор, който може да донесе доста свежи идеи тактически и поне да ни върне там, където бяхме преди 18 месеца.

Йоги Льов е най-добрият вариант, но няма да се съгласи. В момента най-доброто, на което можем да се надяваме според мен е Тухел. Той знанията и уменията си ги има (в Борусия му разбиха отбора и пак игра добре срещу отбори като Байерн и Реал; много приятен за гледане е футболът му, и с потенциал да бъде доста успешен при по-опитни футболисти). Въпросът е дали има авторитета да се наложи в Байерн.

А това с примадоните даже няма нужда да се коментира...

Мнението беше редактирано от joalbrito: 29 September 2017 - 00:18

4

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Тухел има положителен баланс за 5 сезона в слабак като Майнц. Същото се отнася и за Борусия Дортмунд, които играха доста приятен футбол при него. И за разлика от други треньорски светила, не загуби и двата мача от мадрид миналата година. Кариерата му се развива възходящо и Байерн би бил очакваната стъпка напред. За предпочитане е пред някой медиен балон. Друг адекватен германски вариант, при положение, че Клоп и Льов са заети, няма.

Мнението беше редактирано от Die Mannschaft: 29 September 2017 - 00:22

5

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Аз харесвам много Тухел и исках да дойде по някое време в Байерн, но не и в толкова кофти момент. Сега я направи нещо, я не.
1

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 29 September 2017 - 00:31, каза:

Аз харесвам много Тухел и исках да дойде по някое време в Байерн, но не и в толкова кофти момент. Сега я направи нещо, я не.

Струва ми се, че подобен ход не би бил толкова лишен от логика и за двете страни. От една страна Байерн привлича като че ли единствения читав свободен немски треньор. От друга, Тухел това му е шанса да се върне в големия футбол - ако покаже топки да поеме именно Байерн точно в този момент с тези футболисти и успее да постигне резултати. Според мен Тухел правеше чудеса в Дортмунд под нелеката сянка на Вацке, който постоянно му разпродаваше най-добрите футболисти. Отношенията им заради това охладняха, защо Вацке предпочете да кешира милионите, а Тухел не искаше да се разделя с гръбнака на отбора си.

Е, това в Байерн му е гарантирано, че няма да се случи. А Байерн преспокойно може да си позволи да подпише с Тухел за 2 г. с опция за продължаване или без (за да съвпадне с изтичането на договора на Нагелсман, ако Ули толкова много си го е харесал, че да понатрупа малко опит все пак). :rolleyes:

Надявам се Саньол да остане, струва ми се, че се вписа много добре в отбора.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Единствения правилен вариант е Байерн да плати неустойка по договора на Клоп с Ливърпул ... Немец е , работил е с Левандовски и Хумелс , печелил е Бундеслигата и ма финал в ШЛ , отстранявал е Реал Мадрид . Какво повече може да се иска . Батака в Ливърпул е толкова голям , а конкуренцията във Висшата лига е жестока ... Та освен някоя Купа на лигата друг трофей не виждам как може да спечелят . Пробема е , дали самия Клоп ще иска да дойде в Байерн .
Льов и Тухел са по-лоши и некачествени реплики на Гуардиола . Всеки от тях ще е грешка . Дали ще са те или някой измежду Ефенберг и Матеус е без значение . Байерн се нужда е от треньр с визия и изградена философия . Не от имитатори .
Нагелсман - харесвам го , но му е рано . От гледна точка , че в отбора има тартори които са по-възрастни от него .
Белята вече е направена и ако варианта Клоп е невъзможен , то да оставят Саньол да води отбора до края на сезона .
Ако действително причината е бойкот и ръководството е взело по лекото към момента решение , това ще стане ясно още в неделя . Няма как формата на отбора като цяло да скочи рязко нагоре за 3 дни . И ако наистина е бойкот , то поне 3 от спряганите 5 имена ще приключат с Байерн най-късно през лятото . Робери няма да получат нови договори , а Хумелс и Боатенг догодина ще навършат 30 и евентуалната им продажба не била фатална . Особено при наличието на Мартинес и Зюле и на качествата които показа Фридл . По специфично е положението с Мюлер , но макар да ми е любимец , бих го продал , ако умишлено е съботирал треньора , оттам и отбора който му плаща заплатата .
И все пак си мисля че конфликта е между Анчелоти и ръководството .
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Конан, не виждам батак в Ливърпул и невиждам причина Клоп да иска да се махне от там. Лъов, Тухел и имитаторите на Гуардиола - всеки се е учил от някой и всеки има визия за футбола, породена от нещо. Това, че Тухел харесва философията, която харесва Гуардиола, не означава, че ако той води Байерн, ще постигне същите резултати и ще пуска същият състав, защото Тухел си е Тухел и той няма как да вземе същите решения.
Футболът е много по сложна материя от това да избереш правилните единадесет, да ги подредиш в схема и да им определиш начин на игра. Футболът зависи от много повече фактори! Няма как да изстискаш (да речем) работен максимум от човек, който има дете с тежки здравословни проблеми!
Байерн е на кръстопът, при всички положения новият тренъор трябва да продължи да налага тази визия, чиито основи положи Ван Гаал! Трябва да се следва този път..., което означава, че Матеус и Ефенберг тотално отпадат!
2

Потребителят е неактивен   zerohour 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 19-August 16
За мен решението да се освободи Анчелоти не е чак толкова лошо. Не бих казал, че съм недоволен от него, просто според мен Байерн последните 3-4 години тъпче на едно и също ниво и трябваше някаква коренна промяна и да се действа малко по твърдо. Гуардиола го гледахме като галеник и му се молехме на колене да остане и от това нищо добро не последва. Проблемът като цяло беше, че с Анчелоти не се виждаше как ще има прогрес този отбор и според мен и ръководството го е забелязало, особенно след слабия старт на сезона. Причините според мен са комплексни, както недоволството на играчите, така и по мое мнение странни решения за стартовия състав на отбора от началото на сезона. Анчелоти си има своята вина, прокрадват се някакви спекулации, че сам се е уволнил, образно казано- дано да не е истина. Реал 2016г. почнаха отчайващо при Бенитез - скандали и разправии постоянно, но след това се съвзеха и спечелиха ШЛ. Барселона започна най-силната си страница в историята именно след много слаб период на Рийкард и скандалите с Роналдиньо, Деко и Ето'о Може би точно такъв трус е нужен и на нашият отбор малко да се стресне и да се стегне. Вярвам, че срещу ПСЖ в Германия ние ще сме победители независимо кой е треньора. Имаме добри играчи и сме конкурентни, подмладяваме се. Видал трябва да се продаде задължително другото лято, ако искаме някакви пари от него.
0

Потребителят е неактивен   Nacho 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 23-February 11
Нещата започват да се изясняват ... Нали никой в Байерн не беше по-голям от самия клуб?! :to_become_senile:
2

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Има ли хора,бойкотирали Анчелоти,трябва незабавно да се търси решение,да се оттървем от тях,без значение на имената им!Всеки трябва да си понесе отговорността...иначе,като имена,не знам,лично аз Тухел не ме впечатлява,Клоп не го искам,Льов също!В крайна сметка,това са фенски мисли,каквото решат отгоре,това ще е,ние само ще коментираме!!
1

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
За мен е ясно че ще обявят Тухел сега в паузата за национални отбори. Даже му бутнах едни 50лева на 3.20 коефицент в Betvictor. Любопитното е че навсякъде дават за фаворит за следващ треньор Нагелсман, което за мен не е сериозно. Недоказан треньор с 4 загуби от 4 мача този сезон в Европа и ще го слагаш начело на Байерн. Най-големият му успех е че е бил Байерн и е влязал в 4ката в смешната Бундеслига. "Тарторите" щом на такова светило в професията като Анчелоти въртят курвенски номерца не ми се мисли какво ще става в съблеканлята с треньор по-малък от тях без нужният авторитет. Много ми е болно от тази информация че Франк и другите 4ма са въртели женски номерца и са бойкотирали състава, това значи че се поставят над отбора и идеята Байерн. Цялата тази фасада "ние сме едно голямо семейство, Mia san Mia и тн " са нищо повече от заучени лицемерни bullshit фразички без грам смисъл. Кои сте вие че да решавате какво ще се случва в Байерн? Просто едни наемници. Значи има разделение на групи в самата съблекалня. Това ми изглежда точно както съблякоха Петев на Герена и го изгониха, гранд от калибъра на Байерн може ли да се влияе от мнението на 5 човека и те определят политиката на клуба? Смешна история откъдето и да я погледнеш. В змиярник като Реал Карло нямаше проблеми със скандали в съблекалнята, а в Байерн е изтървал положението сметни за какви примадони говорим. Като се замисля на какви треньори е даван пълен картбланш в Байерн и точно доказана класа като Анчелоти да го изгониш като куче след 5 слаби мача, болно ми е..

Иначе Тухел е най-малкото зло от свободните имена, не го харесвам но има приятен стил и поглед върху футбола. Дано разглезените милионерчета в червено го харесат и почнат да играят нещо. А и е баварец, сигурен съм че това ще повлияе на луковите глави на Забенер.

Мнението беше редактирано от Dependent: 29 September 2017 - 10:52

7

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
А от къде сме сигурни, че въобще е имало бойкот? Медиите винаги могат да тиражират каквото им е кеф за рейтинг, особено в такъв почти безпрецедентен момент за Байерн.
1

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеars_moriendi, на 29 September 2017 - 09:57, каза:

Конан, не виждам батак в Ливърпул и невиждам причина Клоп да иска да се махне от там. Лъов, Тухел и имитаторите на Гуардиола - всеки се е учил от някой и всеки има визия за футбола, породена от нещо. Това, че Тухел харесва философията, която харесва Гуардиола, не означава, че ако той води Байерн, ще постигне същите резултати и ще пуска същият състав, защото Тухел си е Тухел и той няма как да вземе същите решения.
Футболът е много по сложна материя от това да избереш правилните единадесет, да ги подредиш в схема и да им определиш начин на игра. Футболът зависи от много повече фактори! Няма как да изстискаш (да речем) работен максимум от човек, който има дете с тежки здравословни проблеми!
Байерн е на кръстопът, при всички положения новият тренъор трябва да продължи да налага тази визия, чиито основи положи Ван Гаал! Трябва да се следва този път..., което означава, че Матеус и Ефенберг тотално отпадат!

Под "батак" разбирай години наред лошо управление . Лъвърпул вече е гранд , само по спомени . Изпитват неистови трудности да задържат основните си играчи . И още по-големи да привлекат класни такива . Да - такова беше и положението в Дортмунд когато Клоп ги направи шампиони . Но няма база за сравнения - в Бундеслигата е достатъчно да хванеш Байерн в лош период и да запазиш постоянство . В Англия Клоп трябва да се бори с двата манчестерски отбора и Челси , чиито собственици могат да си позволят да изпълняват прищевките на треньорите . Както и Тотнъм който въпреки че продава основни играчи почти всеки сезон е в битка за Топ 4 . И Арсенал който традиционно също е в борбата . 6 отбора за 4 места . Догодина е много възможно и Саутхамптън да се присъедини към тях , предвид че вече е собственост на китайската фамилия Гао . Не виждам как Клоп ще спечели нещо в Англия при тази конкуренция . Те критиките към него и сега не са малко . Лично аз не виждам предпоставки , някой да измести манчестерци от първите 2 места през следващите 4-5 години . Ако този сезон Клоп не успее да спечели място в Топ 4 . Нищо не се знае . Байерн вече направи грешка като изчакваше до последно каталунеца да обяви че няма да подпише договор ( макар да беше ясно че ще ходи в Ман Сити ) . Сега ще направи грешка ако избърза с назначаване на някой от свободните треньори . Според мен Саньол може да спечели дубъл . За Ушатата към момента е несериозно да се говори . Тъжно е , но е факт че в Байерн няма достатъчно класа за това . И евентуален триумф там , би дошъл с голяма доза късмет . Лятото избора на треньор ще е много по-голям . При недобри сезони и Клоп и Симеоне ще обмислят сериозно оферта от Байерн . А при всичките ми уважения към Льов и Тухел , те не са от тази класа .
Никой не се е родил научен - прав си . Но едно е да взаимстваш идеи и да ги нагодиш към собствените си виждания . Друго е да се опиташ да ги копираш и налагаш чисто механично . Льов е малко по-гъвкав в това отношение , предвид опита му ... и не дотам голямото му его . Но не вярвам той да се върне към клубния футбол . Карирерата му там е крайно противоречива . Тухел няма нито опит , нито манталитет да поеме Байерн е момента . Отделно - след като не мелеха брашно с Вацке , не виждам как това ще се случи с Хьонес и Румениге . Ако ще е Тухел , то и нека поне договора му е до лятото с опция за продължаване на база свършена от него работа .
Визията на Ван Гаал беше доразвита от Хайнкес и прекъсната от Гуардиола . Ако обобщим :
Вариант 1 - Симеоне и Клоп , най-близо до стила налаган от Хайнкес . Съгласен съм , че към момента са почти невъзможни варианти . За лятото няма гаранция .
Вариант 2 - Льов и Тухел , като препратка към времето на Гуардиола . И продължаване серията срещу испанските отбори , пък и италиански и френски . Льов отпада , защото няма да напусне Германия
Вариант 3 - Рестарт в Байерн с треньор от младото поколение ... Хазенхютл , Нагелсман или Саньол ( с много условности ) .
И при трите варината , в Бундеслигата няма да има проблем .
Ефе и Матеус ги споменах единствено защото са ми любими фотболисти . Към момента би било обидно за клуба да се спрягат за наставници.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема