Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Сега надникнах в "Tz",според изданието ,един измежду Хазенхютъл и Тухел ще бъде.

Мнението беше редактирано от Росен: 06 March 2018 - 22:26

0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Ще гледаме супер впитият анцунг на Тухел и т'ва е.
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10

Преглед на мнениеЛозанов, на 06 March 2018 - 20:19, каза:

Лошо... Това означава, че ръководството не е намерило по-добър вариант от него. Защото, ако точно Тухел беше твърда цел на ръководството ни, то щеше да го привлече още след уволнението на Анчелоти.

Не е задължително! Предвид текущият състав на Байерн и състоянието на отбора тогава, ако на мен ми предлагаха, щях да искам да встъпя в длъжност през лятото! Ръководството ни от години си върши прекрасно работата по отношение изборът на тренъор и вярвам, че и сега ще е така. С огледа на пазара и желанието им да бъде германец (което подкрепям напълно, защото в момента има кадърни германски специалисти), то Тухел изглежда най-удачният вариант. Аз лично предпочитам Клоп или Хазенхютъл, много харесвам да гледам този Ливърпул, както и РБ, просто е удоволствие!
2

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Абе не знам. Явно нещата клонят в полза на Тухел, ама след поредицата треньори, които имахме през годините и особено за заместник на Хайнкес да дойде Тухел ми звучи меко казано идиотски. Който и да е, ще му пожелая успех разбира се, но все пак се надявам да е някое по-изявено име. За Нагелсман дори не искам да си мисля, нашите тартори в съблекалнята ще го направят луд.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Треньорът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес все пак може да продължи да води отбора и през следващия сезон. Той отрече слуховете, че е взел окончателно решение да се пенсионира в края на кампанията.

"Все още нищо не е решено, защото до момента нито веднъж не съм казвал, че със сигурност слагам край на 30-и юни", сподели 72-годишният футболен учител на пресконференцията преди утрешния мач с Хамбургер.

"Изказванията винаги се изваждат от контекста. Това за Томас Тухел беше моята оценка за него и то не е нещо ново. Това е моето мнение и затова го изразих. Пожелавам си медиите отново да пишат повече за футбол, като например как сме играли във Фрайбург. Затова и не ги чета."

Кимих удължи договора си, Юп загатва, че все пак има шанс да остане, колко по-хубаво може да стане днес :thumbsup:
4

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Super_Super_Bayern, най-добрият вариант е Хайнкес да остане още един сезон. :)
1

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Този ден просто не спира да става по-хубав и по-хубав! Арс, не споменаваше ли, че сме даже извън топ 3?
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28870825_2003109429702483_2931386381487833088_n.jpg?oh=3b6755769f090952340ef134cd2d9ba2&oe=5B0701FB
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Колкото и да уважавам и обичам Юп, така не се прави. В момента вниманието е насочено изцяло върху него и едва ли не всички го чакаме да благоволи да каже какво ще се случва в Байерн за в бъдеще. Това чакане не е полезно за клуба, особено в дългосрочна перспектива. Не може целият клуб да чака един човек, който и да е той, да му дойде кефа, за да каже какво ще става, защото от това негово решение зависят много неща. Ако няма да продължава и другия сезон, в момента изяжда от времето за подготовка на евентуалния бъдещ треньор и прави задачата на ръководството с уговарянето му (на новия треньор) по-трудна, защото ще са по-притиснати от времето. Ако ще остава, да казва отсега, за да се свали напрежението от ръководството, което ще нараства с всеки изминал ден, докато не вземе окончателното си решение.
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 10 March 2018 - 19:22, каза:

...в момента изяжда от времето за подготовка на евентуалния бъдещ треньор и прави задачата на ръководството с уговарянето му (на новия треньор) по-трудна, защото ще са по-притиснати от времето.

Санта, а може би подготовката/преговорите/планирането за следващия сезон са под пълна пара и с това действие (със сигурност съгласувано с Ули и Кале) се цели вниманието да не бъде насочено към точно тези неща, странични на футбола (представянето на терена и големите амбиции до края на сезона). ;)

Аз все повече започвам да си мисля, че Хайнкес ще получи някакъв пост в ръководството - определено има страхотна визия над нещата и се вижда, че мнението му тежи много. Но като че ли едва ли ще иска да бъде под светлината на прожекторите още една година, аз поне така си мисля. Ако бъде задържан под някаква форма, това ще е страхотен успех за Байерн и ще му позволи да се наслаждава на свободното си време, но и да има дума за важните за Байерн теми.
2

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Според мен самото ръководство знае какво е неговото решение, но просто все още не се обявява публично
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеmoonweaver, на 10 March 2018 - 20:24, каза:

Санта, а може би подготовката/преговорите/планирането за следващия сезон са под пълна пара и с това действие (със сигурност съгласувано с Ули и Кале) се цели вниманието да не бъде насочено към точно тези неща, странични на футбола (представянето на терена и големите амбиции до края на сезона). ;)

Преглед на мнениеGötze19, на 11 March 2018 - 00:07, каза:

Според мен самото ръководство знае какво е неговото решение, но просто все още не се обявява публично

А дано да е така! На това се надявам. :)
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 09 March 2018 - 21:56, каза:

Този ден просто не спира да става по-хубав и по-хубав! Арс, не споменаваше ли, че сме даже извън топ 3?
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/28870825_2003109429702483_2931386381487833088_n.jpg?oh=3b6755769f090952340ef134cd2d9ba2&oe=5B0701FB

Обясни ми каква е тази ранглиста и по какъв критерий са подредени отборите? Защото аз ще ти покажа 10 други, по-обективни!
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
А на букмейкърите ли да се доверявам? Какъв беше коефициентът за Сити-Базел?
0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
В момента водим излишен дебат за нещо, което е очевидно! Или ми твърдиш, че Ливърпул е по-голям фаворит за ШЛ от Реал в момента, както и Атлетико, защото по табличката, която си постнал, това се разбира? Явно и Шахтъор са по-голям отбор и по-силен от Манчестър Юнайтед... Преди да направиш нещо е хубаво да се замислиш. Класация по някакъв критерий, Байерн първи, значи е вЕрно! Четири години букмейкърите слагаха Байерн фаворит с Барселона и Реал и ги цитирахме. Сложиха Сити и всички скочиха. Да, това е вярното и вероятното. А, че няма нищо сигурно е доказано във времето. Как беше - само смъртта и данъците!?!
И понеже го приемате няколко човека лично, че Сити бият - тук никой не казва, че Сити ще вземе ШЛ или че ще бие Байерн. Тук говорим за форма и вероятности. И ние бяхме 4 години фаворит и 4 години не я взехме. Гаранции няма, но понеже ми цитираш Сити и Базел - ако ти бяха дали 1000 лева подарък да ги заложиш на този мач (като печелбата си е за теб), на кого щеше да ги сложиш? Вероятно на Сити, нали? Тогава защо ми ги говориш тези глупости?
1

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Подарени-все тая, лесно се харчат, мога и на Сити да ги сложа, а може и на Базел, ей така-заради коефициента, не е много обективен тоя пример. Лични пари на Реал, Барса и от скоро Сити не слагам.

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 12 March 2018 - 19:43

0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема