Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
"Изявлението на Льов е абсолютна катастрофа, относно трима играчи, които не само са световни шампиони, а са били лицето на отбора в продължение на години."

Ще ме извинява хер Нойрурер, но така формулирано, таймингът НИКОГА няма да е правилен. Те винаги ще са световни шампиони и лицето на отбора....докато не спреш да ги викаш и вече да не са лицето на отбора?! Всички мрънкахме, че Льов не направи промени след фиаското в Русия, сега реши най-после да направи нещо и ....пак мрънкаме. Да видим какво ще стане, пък журналистите са си царе на празните приказки.
0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Абе не е ли време Йожко да сдава Маншафта,тоя за какъв се изживява?Но и това ще стане...
3

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Аз не знам как Льов сам не си подаде оставката след световното. Мислех, че ще го направи задължително, но явно предпочита да си кротува на поста. Ако догодина пак се издъни, още ли ще го държат начело? За мен след 2018 промените в немския национален трябваше да са радикални (както стана след 2000-ната), вместо това те гонят 2-3 играчи...
3

Потребителят е неактивен   MihailT 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 30-April 14

Преглед на мнениеDatty, на 06 March 2019 - 18:46, каза:

"Изявлението на Льов е абсолютна катастрофа, относно трима играчи, които не само са световни шампиони, а са били лицето на отбора в продължение на години."

Ще ме извинява хер Нойрурер, но така формулирано, таймингът НИКОГА няма да е правилен. Те винаги ще са световни шампиони и лицето на отбора....докато не спреш да ги викаш и вече да не са лицето на отбора?! Всички мрънкахме, че Льов не направи промени след фиаското в Русия, сега реши най-после да направи нещо и ....пак мрънкаме. Да видим какво ще стане, пък журналистите са си царе на празните приказки.

Ок, просто спираш да ги викаш. Кому са нужни тия публични изявления и фанфари?
1

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Абсурдно беше решението на ГФС да запази Льольо на поста му след историческия позор на световното. Това беше удар срещу целия авторитет и реноме на германския футбол. Търси се обновление, а главният виновник за катастрофата миналото лято остава на поста си?! Обновлението трябва да започне от треньора Льов. Навремето за много по-малко треньори си тръгваха сами без никой да им е искал оставка и се приемаше за нещо абсолютно в реда на нещата. Просто съм изумен!
5

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Нашите треньори в Байерн през последните 10 години стоят горе-долу така:

Ван Гаал - твърдоглав, инатлив, праволинеен, егоцентричен. Каквото каже, тъй ще бъде, дори и всички да са против него. В първият му сезон видяхме плюсовете от това, във втория минусите.

Хайнкес - уравновесен, балансиран, практикуващ директен и остър футбол с много тичане и преса. В първият му сезон липсваше късмет, но във втория знаем какво стана. В третия пак му липсваше късмет, макар да успя да вдигне отбора по изключителен начин.

Гуардиола - маниак на тема контрол, както каза Арс. Контрол над топката, на темпото на игра, над мача, над режима на играчите, над всичко, което можеше да се контролира. Нищо не оставяше на случайността или на късмета, гонеше максимума във всяка една ситуация. И във важните мачове в Европа му липсваше точно това - късмет. А в Германия бяхме хегемони, защото в първенството липсата на късмет може да се компенсира с постоянство. А той беше маниак и на тема постоянство и искаше да покажем максимума от ден първи до ден последен на шампионата.

Анчелоти - доста по-лежерен типаж. При него отпуснахме юздите рязко и се получи голям срив във формата на много играчи.

Ковач - при него играем най-слабия си футбол - допускаме най-много голове, халфовата ни линия най-несигурна, вкарваме най-малко, и т.н. Всеки мач е 50:50. Дортмунд възкръснаха и ни дръпнаха с 9 или 10 точки в Лигата, играейки невероятен футбол, и ние всички я отписахме. А сега сме на едно ниво с тях. Противник в ШЛ ни е Ливърпул, които този сезон играят най-добрият си футбол от много, много години насам, и очакванията бяха за погром на Анфилд. А то нищо такова не стана. При Ковач можем да бием всеки, но можем и да паднем от всеки. Няма и помен от сигурността при Юп и Пеп. И мисля, че в нашия случай това е за добро, защото през последните години свикнахме да печелим мачове, защото така. И това ни размекна.

П.С: По темата за Льов - той има един шанс да излезе от ситуацията с достойнство и това е да вземе Европейското догодина.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 07 March 2019 - 12:47

2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Редакция на последния ми коментар в тази тема. Към 07.03 все още бях раздвоен относно това дали Нико Ковач има качествата да води Байерн. Това раздвоение изчезна и вече съм твърдо убеден, че Ковач не е правилния човек за Байерн. Не е отговорен на 100% за положението в клуба и т.н., но не се забелязват нито някакви свежи идеи в играта на отбора, нито индивидуален растеж у отделните футболисти(с някои изключения). На този етап смятам, че и Моуриньо би бил стъпка нагоре след Ковач.
0

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
Само НЕ и "специалния".
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
За съжаление, не виждам кой друг.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Ерик тен Хаг

Мнението беше редактирано от Росен: 31 March 2019 - 12:28

1

• Потребител
  • ПипПип
Не знам как седят нещата с Ерик Тен Хаг, но определено ще бъде интересен избор. Много хубава работа върши в Аякс мисля че имаше договор до 2020 ако не го е подновил.
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Съмнявам се Тен Хаг да иска пак при нас, след като го изгонихме от дубъла.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Имах предвид от свободните мениджъри - Жозе, Луис Енрике, Конте, сега не се сещам други. И аз харесвам Тен Хааг, но точно това е, че си има договор, както ФЦБ-Пловдив напомни. Ван Бомел също е добър вариант, следя холандското и смея да твърдя, че в момента ПСВ има по-силен отбор като колектив от този на Аякс.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 31 March 2019 - 14:26

0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Жозе почти сигурно отива в Франция има 3-4 клуба интересуващи се от него, плюс говори перфектен френски.
0

• Потребител
  • ПипПип
Днеска Аякс Псв 3 на 1, за Ван Бомел не се бях сетил, но и нямам кой знае какви наблюдения за него. Знам само че със сигурност ще ни очаква доста интересно лято,знае ли човек може и следващия сезон да го играем умрели лисици с Ковач и Брацо.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема