Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 15
Ние тая роля на умрели лисици я играем май по метода Станиславски... Пълно потапяне в образа..
2

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
:) :) :)

Мнението беше редактирано от FCB-Plovdiv: 01 April 2019 - 07:17

0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 30 March 2019 - 21:52, каза:

Редакция на последния ми коментар в тази тема. Към 07.03 все още бях раздвоен относно това дали Нико Ковач има качествата да води Байерн. Това раздвоение изчезна и вече съм твърдо убеден, че Ковач не е правилния човек за Байерн. Не е отговорен на 100% за положението в клуба и т.н., но не се забелязват нито някакви свежи идеи в играта на отбора, нито индивидуален растеж у отделните футболисти(с някои изключения). На този етап смятам, че и Моуриньо би бил стъпка нагоре след Ковач.

Моу спрямо Ковач е не стъпка , а направо овчарски скок ... Но въобще не е по-лесен характер от Ван Гаал . Пък и преди време Ули беше казал нещо от рода - " Не е възможно Хьонес и Моуриньо да работят по едно и също време в Байерн" .
0

Потребителят е неактивен   bubo_92 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-November 10
  • живущ вБлагоевград
  • любим играч:Кан, Балак, Марио Гомез
Дано никога не го видим в Байерн този некадърник с неговия антифутбол, ще се изпокара с половината футболисти! А този Арп, защо го взехме като той не играе за Хамбургер даже във втора Бундеслига, а е на почти 20 години? Даже последните мачове не попада в групата и го изпращат във втория им отбор..
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Може би не го пускат точно, защото вече не е техен играч :spiteful:
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Само аз ли намирам прилики в съдбата на последните два отбора на Байерн, печелили Шампионска лига?

1. 1998-1999 Отмар Хицфелд става треньор, тотално преобразява Байерн като стил на игра и още в първия си сезон извежда клуба до финал в Шампионска лига. 2009-2010 Луис ван Гаал става треньор, тотално преобразява Байерн като стил на игра и още в първия си сезон извежда клуба до финал в Шампионска лига.

2. Хицфелд губи финала срещу Юнайтед по изключително нещастен начин, въпреки че Байерн смазва англичаните игрово. 2011-2012 Хайнкес поема Байерн, извежда го до финал, и го губи по същия нещастен начин от Челси, отново след като сме ги надиграли.

3. Байерн на Хицфелд се изправя и смазва всичко по пътя си през сезон 2000-2001, вдигайки Ушатата. Байерн на Хайнкес прави същото през 2020-13.

4. Хицфелд не успява да задържи високото ниво в Байерн и след разочароващ сезон 03-04 напуска. Следват три години на Феликс Магат, в които Байерн доминира в Германия, но не и в Европа. След 2013 Байерн се ръководи от Хосеп Гуардиола, който в продължение на три сезона чупи всички възможни рекорди в Бундеслигата, но в Шампионската лига така и не успява да изведе отбора поне до финал.

5. Магат е уволнен и на негово място се връща Хицфелд, който води Байерн през сезон 07-08. След Гуардиола идва Анчелоти, който е уволнен, за да се стигне до завръщането на Юп Хайнкес за сезон 17-18.

6. През лятото на 2008 треньор на Байерн става бившият играч на клуба Юрген Клинсман(едва третия бивш играч на Байерн, който става треньор на отбора след Сьорен Лерби и Франц Бекенбауер), водил Германия на Мондиал 06', натоварен с ролята да изгради нов отбор. Под негово ръководство Байерн изнася едно от най-беззъбите си представяния в Европа срещу Барселона. През лятото на 2018 треньор на Байерн става бившият играч на клуба Нико Ковач, водил Хърватия на Мондиал 14', натоварен с ролята да изгради нов отбор. Под негово ръководство Байерн изнася едно от най-слабите си представяния в Европа срещу Ливърпул. Разликата сега е, че в Германия няма отбор като онзи Волсфбург от сезон 08-09.
3

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
На 27-ми май 2019 г. от 19:30 ч., Байерн Мюнхен ще се изправи в приятелски мач срещу Кайзерслаутерн на стадион “Фриц Валтер”.

Всички приходи от срещата ще бъдат предоставени на Какзерслаутерн, за да им помогнат да платят лиценза си, който ще им позволи да играя в трета Бундеслига догодина!

КЛАСА!!!
5

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Лаутерите как се докараха до такова състояние , отбор с такъв стадион и такива фенове да не може да си плати лиценза да играе в ТРЕТА лига , шефовете им са за трепане :confused:
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Идеален вариант след 2-3 години:

Оливер Кан - президент
Франк Рибери - спортен директор
Йозуа Кимих - капитан

:D
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Абе да го изпратим Кимихчето след 10-12 години с ШЛ в сметката като Робен и Рибери. Дано спечелим една поне дотогава...:D
4

Потребителят е активен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Кой какъв го играе в отбора...? Явно всеки си има приоритети...
Хамес Родригес е най-активният в общата група в Whatsapp. Джером Боатенг е нещо като модел и експерт в модата.
https://www.gol.bg/b...zikata-v-bayern
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Мисля, че много фенове забравят, че тези мултимилионери са просто хора, повечето наглед обикновени, просто с талант, труд и късмет са попаднали там, където са. Напомня ми на гигантския хейт, който Ракитич получи, защото се снимал ухилен на някакъв ивент ден след мача с Ливърпул - е да плаче ли, да стои вкъщи депресиран със седмици? То ако всеки така реагираше, след като не си е свършил веднъж работата, човешката цивилизация доникъде нямаше да я докара.

Не знам, ама за мен, когато фенове вземат мачовете и резултатите толкова по-насериозно от самите играчи, не е вината в играчите, че не им пука, а във феновете, че прекалено им пука.
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Лизаразу: "Не разбирам продажбата на Матс Хумелс в Борусия Дортмунд. Никлас Зюле има голям потенциал, но аз не бих започнал сезона само с него и един между Ернандес и Павар в центъра на отбраната. Новите покупки имат нужда от 5-6 месеца за аклиматизация. Павар трябва да вдигне нивото си, за да играе в Байерн. Неговото развитие след Мондиал 2018 тръгна надолу. Той показва все по-малко, включително и в националния отбор на Франция. Играе силно от време на време. Павар трябва да направи две крачки напред, не само една. Той трябва да се подобри, да стане по-агресивен и да действа по-добре сам срещу противниковия футболист. Той няма шанс да се наложи като титуляр на десния бек, защото там играе най-добрият в света на този пост Джошуа Кимих."

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 25 June 2019 - 08:52

1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Е продажбата на Хумелс е ясна - онея предлагат добри пари, не е първа младост, играе на приливи и отливи... Не е нещо шокиращо или безумно. Въпросът е, че сега задължително трябва да вземем още поне 1 защитник, имайки предвид, че и Боатенг ще напуска.
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 25 June 2019 - 15:57, каза:

Е продажбата на Хумелс е ясна - онея предлагат добри пари, не е първа младост, играе на приливи и отливи... Не е нещо шокиращо или безумно. Въпросът е, че сега задължително трябва да вземем още поне 1 защитник, имайки предвид, че и Боатенг ще напуска.

Кой, Кабак ли? Ще отбием номера с Де Лихтът на бедняците. Да, централен защитник трябва, но пак ще вземем ментето вместо оригинала.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема