Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 15
Санта, аз бих добавил и Левандовски. Като качества е може би най-добрият нападател в света. Неговият проблем е, че в големите мачове в Европа отсъства. Ако започне да вкарва и там, няма да има равен.
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 15 July 2019 - 12:08, каза:

Санта, аз бих добавил и Левандовски. Като качества е може би най-добрият нападател в света. Неговият проблем е, че в големите мачове в Европа отсъства. Ако започне да вкарва и там, няма да има равен.

Да, определено може да се каже, че в момента е най-комплексният нападател в света, но не го добавих, защото не мисля, че всеки отбор би го искал на тоя етап. Примерно Тотнъм си имат Кейн и затова не го искат, а не, че не е достатъчно добър за тях.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Откакто са в Байерн , никой не е пожелал официално нито Кимих , нито Алкантара . За поляка поне имаше деклариран интерес миналата година . Тази вече никой не го иска . Затова драпа и за нов договор .
И не ме интересува какво е правил Левандовски преди да дойде в Байерн , а с какво е помогнал на Байерн в ШЛ . Както не правя сравнения , какво е спечелил Алкантара откакто е в Байерн и какво Кроос след като смени отбора . Интересува ме кой с какво допринася за израстването на отбора на позицията на която играе . Алкантара нито може да изостря играта , нито е достатъчно ефективен в дефанзивен план . За стила на Гуардиола с безкрайните пасчета на 2-3 метра може да е идеален , но пък той предпочете да вземе Родри . Иди го разбери ...
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Не мисля, че тва е особен показател. То и Меси никой не го иска официално.
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Конан, в този Байерн има 5 човека, които не бива да пипаме - Нойер, Кимих, Алаба, Тиаго и Левандовски. От тях по-добри няма как да намерим, защото от тях на техните позиции по-добри няма. Има на тяхното ниво...
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Към тези петимата бих добавил и Зюле. Според мен, е един от най-добрите централни защитници в света в момента.
3

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Аз бих казал и Мартинез,когато не е контузен е уникален футболист.
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Хави е страхотен, но някакси от идването на Пеп изгуби важността си за отбора.
0

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Хави беше машина със Швайни до себе си... С идването на Пеп всички знаем кво стана
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Арс - За Нойер , Алаба и Зюле съм съгласен . Кимих не е мръднал с развитието си в дефанзивен план , откакто го спуснаха с парашут на десния бек . Има много качества и ми харесва хъса му . Но при всичките ми уважения към него в Бундеслигата има поне двама играча които са по-добри на тази позиция . Единия вече е в Байерн .
Левандовски - не бих се обзаложил , че в момента е най-добрия нападател в света . Но да приемем че е . Но ще започне сезона навършил 31 години . Ще става все по-малко повратлив и по-бавен . Дори не бих се замислил да заменя най-добрия 31 годишен нападател , за двама 25-26 годишни нападатели които му отстъпват като качества , но бележат почти колкото него в далеч по-слаби отбори .
Алкантара - за стила на Гуардиола пасва идеално . За директен футбол обаче не е подходящ . Една двойка дефанзивни халфове ще дават далеч повече стабилност на отбора . Ако има нещо вярно в слуховете за Рока , то Алкантара става направо излишен . Но дори и да не го вземем , Кимих ще върши същата работа на същата позиция .
И пак казвам - не става въпрос да се продават просто за идеята . Но ако примерно от продажбата на Алкантара зависи дали ще вземем Зане , то съм за нея с двете ръце .
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Извинявам се, че се намесвам, но с толкова много от нещата които написа не само, че не мога да се съглася, а съм на обратния полюс...

Кимих започна малко... "лентяйски" сезона, после се бъзикаше с бръснарското ножче, но в един момент след като Байерн нагази в дълбокото според мен се стегна и в следващите мачове до края на годината и целия втори полусезон според мен показа видимо израстване точно в играта си в дефанзивен план. Позициониране, повече прецизност в спринтовете, пазене на топката. Сигурността и прецизността му срещу Мане ми напомни за най-силните години на Лам, а това далеч не беше единствения мач, в който Кимих игра страхотно в защита.

За мен Левандовски играе най-добрия футбол в живота си, за мен неговото преобразяване този сезон е сравнимо с вододела на Робен и Рибери в Байерн - момент, в който осъзнават, че егото започва да им пречи да дадат най-доброто от себе си и започват да се виждат като част от отбор, а не като егоистична, консуматорска единица. Физическото му състояние е далеч от ЕГН-то му, абсолютната му отдаденост на това да е в топ-форма и от този сезон да се нагърбва и с много, много черна работа според мен го правят незаменим за този Байерн, определено. Но със сигурност има още поне 3 г. на топ-ниво, убеден съм.

Алкантара също според мен показа израстване този сезон - по-малко като че ли прави финтове за самите финтове, повече се отдава на ролята си на диригент на играта на Байерн и според мен стабилно си подобри играта в защита. Ясно е, че няма физиката да играе самотна 6-ца, но не му е и това работата. Но определено смятам, че той беше един от най-важните футболисти за Байерн и със сигурност който и халф да дойде, Тиаго ще бъде първия избор на Ковач срещу всеки сериозен противник. А ти смяташ, че Рока го прави излишен... Рока (ако стане трансфера) ще се учи от Тиаго и ще играе наравно с него в някои мачове, ще се редуват в други. В Байерн Тиаго е несравним като скил сет с всички останали халфове. Трудно ми е да разбера също хората, които искат Кимих да играе 6-ца... В нито един мач на тази позиция, който съм гледал е показал, че може да изпълнява функциите на Тиаго (да не говорим какъв огромен минус за офанзивната игра на Байерн е Кимих да не е на бека)...
2

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
https://scontent-dus1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/67115630_2990458244360794_4468827224249729024_n.jpg?_nc_cat=107&_nc_eui2=AeFAVirmZByIh3DByMz0nErN6N7C9TPCufkpe1sUrXsw4-PR4QdTiJUnmnt7uygfGo4wMqb0JoqebmAed5P1dR61xgwRxMoe5WaWnJGqYX1XUA&_nc_oc=AQkkvxRA17f-nZq9LcQpzfVGP9BSdx3cOfhBnfjsbTLsWJcV9VuaWmIMWhI16H-Qa3goUQq2chnHGYjIsasgj2yc&_nc_ht=scontent-dus1-1.xx&oh=033eb66fc1dbeaf9e18bc6569c987aeb&oe=5DAB7CE5
-1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
https://www.mirror.c...ending-14196912

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 26 July 2019 - 15:22

0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Снощи осъзнах, че Бруно Акрапович е няколко нива над Нико Ковач. Не може ли него да вземем... :spiteful:
0

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
Super_Super_Bayern гледам те от няколко дена, някакви проблеми ли имаш с другия отбор на сърцето ми?
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 138
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема